Kontakti
Mund të kontaktoni degët dhe përfaqësuesit tanë të shitjeve.
Informacioni i Kontaktit
Adresë
E-5 Karayolu Uzeri Aydintepe Mahallesi Akyildiz Cikmazi No:16 Tuzla / Istanbul / Turkey
Ekipi Ynë i Shitjes
Talay ÖZTÜRK
+90(533) 962 01 26
Thirrni
Murat BAYAT
+90(532) 739 44 33
Thirrni
Formulari Kontaktues
Na telefononi për informacion të detajuar rreth produkteve dhe shërbimeve tona.
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.