Rrëshqitës Uji

Mini rrëshqitja e pishinës e zhvilluar nga departamenti i R&D Karmod Plastic është bërë argëtimi i ri veror për fëmijët.

Me Rrëshqitje në Ujë Kudo Argëtim

Rrëshqitja e ujit të mini parkut të ujit është krijuar posaçërisht për të sjellë argëtimin e fëmijëve kudo. Mund të integrohet lehtësisht në të gjitha pishinat private ose të përbashkëta dhe mund të përdoret menjëherë. Është një burim gëzimi për fëmijët me kënaqësinë e rripit të sigurt dhe të rehatshëm. Ndërsa është argëtues, ai gjithashtu mbështet zhvillimin e tyre mendor dhe fizik.

Rrëshqitja me Ujë në Pishinë e Sigurt për Fëmijë Përmirëson Aftësitë e Notit

Aftësia e notit, e cila kontribuon shumë në zhvillimin fizik dhe fizik të fëmijëve, është shumë e rëndësishme për fëmijët. Rrëshqitja e ujit të pishinës është e integruar në pishina, duke e bërë notin një pasion për fëmijët duke përdorur rrëshqitjet. Rrëshqitja e ujit i bën ata ta duan notin edhe më shumë, dhe edhe nëse nuk e kuptojnë, jep një kontribut të madh në zhvillimin e tyre. Gjithashtu i ndihmon ata të mësojnë lehtësisht një sport të bukur si noti pa e kuptuar kurrë.

rreshqites
Produktet
Rrëshqitës Uji
Rrëshqitje e sheshtë me ujë
Rrëshqitje e sheshtë me ujë
Rrëshqitës Uji
Rrëshqitje me ujë me rrotullim
Rrëshqitje me ujë me rrotullim
Galeria e Fotografive

Noti në ujë është një nga llojet më pak të rrezikshme të sporteve me shumë pak rrezik lëndimi për fëmijët. Rreziqet e mundshme mund të eliminohen plotësisht duke e bërë nivelin e ujit të pishinës të veçantë për përdorim nga fëmijët. Fëmijët që luajnë not rrisin zhvillimin e tyre fizik dhe mendor duke u marrë me këtë sport kur kanë më shumë nevojë për zhvillim. Të gjithë muskujt e trupit punojnë gjatë notit dhe janë më të shëndetshëm se fëmijët që nuk notojnë. Në të njëjtën kohë, fëmijët kënaqen duke qenë në ujë dhe duke luajtur me miqtë e tyre.

Ata çlirohen nga mjedisi i rrezikshëm i varësisë së lojërave dixhitale. Së bashku me muskujt dhe sistemin nervor, ai ndihmon sistemin e frymëmarrjes të jetë më i shëndetshëm. Përveç kësaj, sistemi tretës bëhet më i shëndetshëm tek fëmijët që marrin pjesë në aktivitetet e notit. Modelet e rrëshqitjeve në ujë japin një kontribut të madh veçanërisht për fëmijët nga mosha 2 deri në 7 vjeç që të duan notin. Eliminon rrezikun e shtimit të tepërt të peshës, pra obezitetit, gjë që është e zakonshme tek fëmijët e sotëm. Fëmijët që kanë probleme me gjumin e largojnë këtë problem duke notuar. Në të njëjtën kohë, ofron një zgjidhje të përhershme për problemet e të ngrënit duke i bërë të uritur me aktivitet intensiv. Edhe sportet e notit kontribuojnë shumë në socializimin e fëmijëve dhe rritjen e vetëbesimit të tyre.

Rrëshqitje Speciale për Pishina për Vila dhe Zona Banimi Masive

Rrëshqitjet e pishinës Karmod, të prodhuara me ergonomi dhe praktike dizajni, bashkojnë me rehati pishinat në vende të tilla si vila private ose banesa masive. Ajo u jep privilegje fëmijëve që jetojnë këtu duke i bërë ata të duan notin. Me zgjidhjen praktike të lehtë portative, rrëshqitja e pishinës përdoret në zona të tilla si vila në prona personale, pishina në kopshtet e pronave masive të banimit, objektet sociale, parqet komunale.

Produktet tona, të cilat prodhohen duke përcaktuar në detaje veçoritë e rrëshqitjes së ujit të pishinës për përdorim të sigurt, bëjnë ndryshimin duke u përdorur si pjesë e edukimit në kopshte që ofrojnë edukim për fëmijët e moshës 4-6 vjeç. Pishinat private në vila dhe prona masive të banimit fitojnë përdorim më të shëndetshëm duke kryer kontrolle higjienike. Modelet e rrëshqitjeve të ujit të pishinës, të cilat mund të përshtaten lehtësisht në çdo pishinë, kontribuojnë në orët e gëzuara të fëmijëve të kompleksit duke u takuar me kënaqësinë e pishinës nën mbikëqyrje. Ndërsa rrëshqitjet e ujit që blini për pishinat tuaja private do t'ju lejojnë të kaloni një kohë të gëzueshme, vazot plastike të ndriçuara do t'i shtojnë një bukuri të ndryshme dekorimit të zonës suaj. Sidomos gjatë natës do të krijojë një imazh të bukur me ndriçimin e tij në ngjyra të ndryshme.

Modelet e Rrëshqitjes së Ujit dhe Alternativat e Ngjyrave

Modelet e rrëshqitjes së ujit kanë fituar një vend të veçantë në këto prodhime të Karmod, e cila me ekspertizën e saj që nga viti 1986 prodhon produkte speciale nga lëndët e para poliestër dhe polietileni. Duke marrë parasysh përdorimin komod të fëmijëve të grupmoshave të ndryshme në ergonomi të veçantë, rrëshqitësit e ujit Karmod janë projektuar dhe prodhuar posaçërisht për dy grupmosha të ndryshme. Modeli i vogël është projektuar për fëmijët e moshës 2-4 vjeç, dhe modeli tjetër është projektuar posaçërisht për fëmijët e moshës 5-7 vjeç.

Modelet standarde mund të prodhohen me opsione të ndryshme ngjyrash. Me produkte që argëtojnë fëmijët, synohet që ata të përjetojnë rrëshqitje të sigurt në mjedise si vila dhe pishina banimi publike. Shumë fëmijë shijojnë përvojën e tyre të parë të notit duke përdorur modele rrëshqitëse uji të pishinës Karmod në vende të ndryshme. Ndërsa mësojnë të notojnë, ata kontribuojnë në zhvillimin e tyre fizik dhe mendor duke u argëtuar. Për më tepër, me rrëshqitjen e tyre të veçantë me ujë dhe pishinën e tyre, ata mund ta përjetojnë të sigurt këtë argëtim në të gjitha orët e ditës, jo në kohë të caktuara.

Rrëshqitja e Ujit në Pishinë që Përshtatet Lehtësisht me Çdo Pishinë

Me ekspertizën e Karmod, rrëshqitja e ujit të pishinës, e cila është projektuar posaçërisht për përdorim të sigurt nga fëmijët dhe e prodhuar në një klasë afatgjatë, mund të përshtatet lehtësisht në çdo pishinë. Përdoren kallëpe të përgatitura posaçërisht për dizajn ergonomik komforti. Materiali poliestër tekstil me fije qelqi me jetëgjatësi përdoret në trupin kryesor në prodhimin e rrëshqitjeve të ujit. Ngjitja dhe kapjet e tjera bëhen me përdorimin e metalit inox. Këto metale përfshihen në përdorim afatgjatë, të shëndetshëm dhe të sigurt në të gjitha kushtet e motit. Ndërsa shkallët e fëmijëve ngjiten lehtësisht nga shkallët e veçanta të shkallëve, fëmijët që rrëshqasin të gëzuar nga rrëshqitja e lëmuar dhe e rrëshqitshme gjejnë ujërat e freskëta të pishinës.

Çmimi më Ekonomik i Rrëshqitjes së Ujit

Karmod Plastik ofron produktet më cilësore me çmimet më tërheqëse me përvojën e saj shumëvjeçare. Ndërsa bëjmë ndryshimin me modelet e rezervuarëve plastikë të ujit, prodhuesi kryesor dhe pionier i të cilave ne jemi, ne prodhojmë produkte të ndryshme për sektorë të ndryshëm. Modelet e rrëshqitjeve të ujit janë një prej tyre.

Edhe në blerjet e vetme, avantazhi më ekonomik i çmimit të rrëshqitjes së ujit është në produktet Karmod. Duke zgjedhur modelet e rrëshqitjeve të ujit për pishina të markës prodhuese kryesore Karmod për blerjet tuaja individuale ose kolektive, ju mund t'i jepni pishinave tuaja një jetë të veçantë. Përveç produkteve standarde, ju rekomandojmë të kontaktoni kompaninë tonë për çmimin e rrëshqitjeve speciale të ujit kur dëshironi të keni prodhim special në copa të shumta.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.