Produktet

Marka kryesore e rezervuarëve të ujit dhe prodhimi special me teknologjinë e kallëpeve rrotulluese
Kompania jonë, e cila prodhon depozita speciale për zona të ndryshme përdorimi nga 50 litra deri në 100 ton, është marka më e preferuar në këtë sektor me rezervuarin plastik të ujit, rezervuarin e ujit poliestër dhe modelet e rezervuarëve të ujit inoks.

Me ekspertizën e saj në sektorin e saj që nga viti 1986, Karmod është marka pioniere dhe lider në prodhimin e rezervuarëve të ujit. Karmod, i cili e kryen prodhimin e tij në ambiente moderne me linja makinerish të teknologjisë së gjeneratës së re, ka edhe prodhime të veçanta së bashku me modelet e rezervuarëve të ujit. Ai integron modelet e reja të depove të zhvilluara me përdorimin e lëndëve të para më të mira në ambientet e tij moderne. Standardi i sigurisë ushqimore, jetëgjatësia, rezistenca ndaj goditjes dhe forca e lartë janë tiparet kryesore të rezervuarëve të ujit Karmod.

Rezervuari plastik dhe modelet e rezervuarit të ujit poliestër të markës sonë, i cili prodhon depozita speciale për zona të ndryshme përdorimi nga 50 litra deri në 100 ton, janë ndër produktet e ndjekura në këtë sektor. Sërish, rezervuari i ujit inox i prodhuar në dizajne cilindrike vertikale, horizontale dhe drejtkëndëshe është ndër prodhimet që bie në sy me cilësinë e tij.

Produktet
Grupet e Produkteve
Rezervuari i ujit
Rezervuari plastik i ujit
Karmod Plastic ka prodhuar tanke plastike për ruajtjen e ujit që nga viti 1986 dhe është marka lider në prodhimin e saj.
Depozita e Ujit Poliestër
E themeluar në vitin 1986, Karmod është kompania lider në prodhimin e rezervuarëve të ujit poliestër, duke furnizuar produkte në rreth 50 vende.
Rezervuari i Ujit të Pandryshkshëm
Karmod Plastic është gjithashtu i sigurt në sektorin e rezervuarëve të ujit të pandryshkshëm me njohuritë e tij të gjata.
Kasolle Plastike për Viçin
Karmod Plastic prodhon kasolle moderne për viça për të siguruar hapësira jetese higjienike për viçat e porsalindur në fermat blegtorale industriale.
Pijanec per Kafshe te Ngrira
Pijet e reja plastike të Karmod-it rezistente ndaj ngricave ofrojnë ujë të pastër dhe të freskët për bagëtinë në të gjitha kushtet klimatike.
Ujore Plastike dhe Manger
Një tjetër produkt i ri i Karmod Plastic për mbarështuesit e kafshëve është varka plastike me ujë. Uji Karmod dhe koria e ushqimit është prodhuar në përmasa optimale në mënyrë që shumë bagëti të mund të pinë ujë në të njëjtën kohë.
Karrocë Tekstili
Karrocat e tekstilit janë zhvilluar dhe projektuar posaçërisht për përdorim ergonomik, duke marrë parasysh aplikimet praktike në fabrikat e tekstilit.
Biçikletë Deti
Karmod Plastic, marka lider në industrinë e formimit të rrotullimit në Turqi me përvojën që ka fituar që nga viti 1986, është krenare për prodhimin e një varke me pedale plastike të gjeneratës së re.
Bufe Celulare Fiberglas
Ju mund të krijoni biznesin tuaj me kioskë celulare me tekstil fiberglas për të bërë fitime të mëdha me investime të vogla. Një nga dizajnet inovative të Karmod Plastic, një produkt i veçantë është prodhuar për ju.
Tualeti Celular
Me tualetin tonë celular plastik, ne ofrojmë zgjidhje të shpejta me produktin tonë që ofron përdorim të lehtë në çdo zonë, e bën jetën më të lehtë dhe ka një strukturë portative.
Kullë Hedhëse Rrënojash
Mbyllja e Rrënojave (Kulla e Rrënojave, Kulla e Hedhjes së Rrënojave)
Barriera Rrugore
Barriera plastike rrugore prodhohet në përmasat dhe ngjyrat e përcaktuara në përputhje me standardet e përcaktuara me ligj dhe mund të transportohet lehtësisht falë strukturës së saj të lehtë.
Rrëshqitës Uji
Mini rrëshqitja e pishinës e zhvilluar nga departamenti i R&D Karmod Plastic është bërë argëtimi i ri veror për fëmijët.
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Modelet dekorative të vazove me ndriçim LED kanë një dizajn inovativ që i shton një pamje prestigjioze hapësirave të ndryshme në arkitekturë dhe peizazh.
Minare Plastike
Ne prodhojmë minare plastike praktike dhe të dobishme për xhamitë apo xhamitë ku muslimanët falen 5 herë në ditë.
Stacioni i Pompimit të Ujit
Sistemi i përdorur për largimin e ujërave të zeza në zonat ujore nën nivelin e linjës qendrore të kanalizimeve të ujërave të zeza quhet stacion pompimi i ujërave të zeza.

Karmod gjithashtu kryen prodhime të veçanta nga lënda e parë polietileni për nevojat e sektorëve të ndryshëm. Në këtë drejtim, kasolle për viçin për sektorin e blegtorisë, karrocë tekstili për sektorin e tekstilit dhe barriera rrugore e posaçme për përdorim në autostradë janë ndër prodhimet e markës. Me prodhimet e tij speciale të polietilenit, Karmod ka demonstruar ekspertizën e saj duke zhvilluar zgjidhje praktike për nevojat e sektorëve të ndryshëm.

Rezervuari plastik i ujit në mënyrë të sigurt për shumë vite

Rezervuari plastik i ujit i prodhuar me përdorimin e lëndëve të para polietileni LLDPE plotësisht të ricikluara mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Në të njëjtën kohë, është shumë i sigurt me standardin e tij të klasës ushqimore. Përsëri, me rezistencën e tij të lartë të stabilizuar ndaj UV-së, ai siguron mbrojtje superiore ndaj lëngjeve që mban kundër rrezet e diellit.

Modelet e rezervuarëve plastikë të ujit, secila prej të cilave ka sigurimin e cilësisë Karmod, prodhohen në madhësi të ndryshme nga 50 litra deri në 25 ton. Rezervuarët e ujit të polietilenit kanë modele prizmatike cilindrike dhe horizontale dhe vertikale. Ofrimi i zgjidhjeve në dizajn ergonomik për zona të ndryshme përdorimi me depozita magazinimi të lëngjeve, secila prej të cilave ka të njëjtin funksion, nga horizontale në vertikale.Modelet e rezervuarëve plastikë të ujit, secila prej të cilave ka sigurimin e cilësisë Karmod, prodhohen në madhësi të ndryshme nga 50 litra deri në 25 ton. Rezervuarët e ujit të polietilenit kanë modele prizmatike cilindrike dhe horizontale horizontale dhe vertikale. Ofrimi i zgjidhjeve në dizajn ergonomik për zona të ndryshme përdorimi me depozita magazinimi të lëngjeve, secila prej të cilave ka të njëjtin funksion, nga horizontale në vertikale. Depozitat vertikale të ujit janë projektuar në 18 vëllime të ndryshme që variojnë nga 50 litra deri në 25 ton. Modelet e rezervuarëve plastikë cilindrikë horizontalë prodhohen në 9 madhësi të ndryshme që variojnë nga 200 litra deri në 5 mijë litra. Rezervuarët prizmatikë të ujit janë projektuar kryesisht për kopsht dhe përdorim shtëpiak dhe prodhohen në 100, 200, 300 dhe 500 litra. I jep një pamje shik vendit ku është vendosur.

Produktet e rezervuarit plastik të ujit nga polietileni Karmod kanë shumë përparësi të jashtëzakonshme përveç atyre të përmendura më sipër. Detajet në kallëpe speciale, secila prej të cilave është përgatitur me mjeshtëri, mund të merren me detaje të sakta në prodhimin e kryer me teknologjinë e rrotullimit. Brinjët estetike, të cilat rrisin forcën veçanërisht në produktet me tonazh të lartë, reflektohen në kallëpe me ekspertizë dizajni. Përputhshmëria e kontaktit me ushqimin e miratuar nga Ministria e Shëndetësisë u ruajt deri në mbulesën e rezervuarëve të ujit polietileni.

Në të gjitha magazinat përdoret mbulesa speciale polietileni me vidë në standardin e kontaktit me ushqimin. Mëngë përdoret gjithashtu me opsione inox, bronzi ose polietileni të përshtatshme për ushqim. Një copë litari e veçantë EPDM, e cila dallohet për papërshkueshmërinë e saj, u preferua në zonën e lidhjes së mëngës me rezervuarin e ujit polietileni. Përsëri, prodhimi i veçantë opsional i trashësisë së murit sipas peshës specifike të produktit, trupi monoblloku pa ribatina dhe detajet me rreze që thithin presionin në bashkimin e bazës së trupit janë ndër avantazhet e jashtëzakonshme. Sipërfaqja e rrëshqitshme, e cila parandalon formimin e baktereve dhe rritjen e algave, dhe lehtësia e pastrimit janë përsëri në modelet e rezervuarëve plastikë të ujit Karmod.

Jeta bëhet më e lehtë me zgjidhjet e rezervuarëve të ujit poliestër

Karmod, e cila ka prodhuar tanke uji poliestër që nga themelimi i saj, është marka me modelet dhe varietetet më të shumta në këtë fushë. Përveç prodhimeve të tij standarde, ajo vazhdon të prezantojë dizajne inovative që e bëjnë jetën më të lehtë me proceset e saj Ar-Ge dhe Ur-Ge. Rezervuarët e magazinimit nëntokësor deri në 100 ton, rezervuarët e montimit të poliestër në vend dhe rezervuarët specialë me izolim të lartë janë ndër më të spikaturit midis këtyre risive.

Rezervuarët standardë të prodhimit të ujit poliestër prodhohen në modele cilindrike horizontale, prizmatike dhe vertikale. Produktet nga 200 litra deri në 100 mijë litra kapacitet prodhohen si standard në rezervuarët poliestër. Sistemi i rezistencës maksimale të forcës specifike për çdo litër, sipërfaqja e brendshme e ndritshme që ofron lehtësi pastrimi, rezistencë ndaj dritës së diellit dhe jetëgjatësi janë ndër avantazhet e jashtëzakonshme të rezervuarëve poliestër. Rezervuari i ujit poliestër Karmod preferohet për ujitje, magazinim kimik, magazinim vaji si naftë, magazinim acid, ujë zjarri dhe grumbullim shiu në objektet industriale, veçanërisht për ujin e shërbimeve.

Depozita e ujit inox nga industria në përdorim shtëpiak

Modelet e rezervuarëve të ujit inox, të projektuar dhe prodhuar nga material inox me ekspertizë Karmod, prodhohen në dizajne dhe madhësi të ndryshme që variojnë nga 500 litra deri në 100 ton.

Modelet kanë modele prizmatike cilindrike dhe horizontale vertikale dhe horizontale. Së bashku me ruajtjen e ujit, rezervuarët e ujit inox preferohen për ruajtjen e ushqimeve si qumështi, vaji, lëngjet e frutave, uthulla, melasa, glukoza, çokollata dhe kimikatet si acidi dhe nafta në objektet industriale. Materialet inox përdoren në të gjitha detajet nga këmbët mbajtëse deri te shkallët speciale në rezervuarët e magazinimit inox. Përparësi të tilla si sistemi afatgjatë, lehtësia e pastrimit dhe mirëmbajtjes i bëjnë rezervuarët e ujit inoks tërheqës nga përdorimi shtëpiak në objektet e industrisë ushqimore. Modelet prizmatike të rezervuarëve preferohen veçanërisht për rezervuarët e depozitimit të ujit në apartamente dhe objekte sociale, veçanërisht në banesat masive.

Prodhimet speciale janë me ju në çdo moment të jetës

Karmod vazhdon të zhvillojë produkte për t'u përdorur në fusha të ndryshme të jetës me dizajne të reja nga lëndët e para poliestër dhe polietileni.

Ndër këto prodhime janë kasollet e viçave speciale për bagëti, karroca tekstile speciale për sektorin e tekstilit, barrierat rrugore të trafikut, rezervuarët e benzinës dhe karburantit dizel. Qese picash për shpërndarjen e ushqimit, rezervuari i ujit të karvanit, sedilja me lëkundje, rrëshqitja, depozita e ujërave të zeza dhe vazot dekorative me lule janë vetëm disa nga këto produkte. Me ekspertizën e saj, Karmod ofron mbështetje për kompanitë që kryejnë prodhim industrial në sektorë të ndryshëm me prodhime speciale të bëra nga materiale poliestër dhe polietileni.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.