Barriera Rrugore

Barriera plastike rrugore prodhohet në përmasat dhe ngjyrat e përcaktuara në përputhje me standardet e përcaktuara me ligj dhe mund të transportohet lehtësisht falë strukturës së saj të lehtë.

Zgjidhje Praktike për Krijimin e Ndarjeve të Rrugëve dhe Kryqëzimeve Barriera Rrugore e Trafikut

Barriera e rrugës së trafikut; Është një produkt praktik i krijuar për të ndarë korsinë rrugore për rrjedhën e trafikut, i prodhuar posaçërisht për punët e mirëmbajtjes së rrugëve të kryera nga autostrada me aplikime të kontrollit të trafikut. Prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni dhe ka një sistem afatgjatë. Me peshën e tij të lehtë, mund të bartet lehtësisht dhe të përdoret shumë herë.

E projektuar sipas standardeve ndërkombëtare të autostradës, barriera plastike e rrugës Karmod përdoret duke e kyçur atë me një sistem mbylljeje të ndërthurur. Barriera e sigurisë, e cila është planifikuar të qëndrojë në përdorim në të njëjtën zonë për një kohë të gjatë, përdoret duke mbushur ujë ose rërë falë rezervuarit të ujit. Në raste të tilla, mbushja me ujë në vend të rërës do të jetë më funksionale për sa i përket zbrazjes praktike.

road barriers
Produktet
Barriera Rrugore
Barriera Rrugore 100 cm
Barriera Rrugore 100 cm
Barriera Rrugore
Barriera Rrugore 150 cm
Barriera Rrugore 150 cm

Barriera e trafikut, e cila është rezistente ndaj të gjitha llojeve të kushteve klimatike, mund të mbushet me ujë për të parandaluar dëmtimin nga kushtet klimatike si ngrirja kur lihet pak hapësirë nga lart. Uji i ngrirë mund të shkrihet lehtësisht vetë në kushtet e motit. Rezervuari plastik i ujit i prodhuar nga Karmod Plastic rezervuar plastik uji mund të mbrojë lehtësisht lëngun brenda nga ngrirja në një temperaturë të ajrit prej -5°C. Meqenëse e njëjta lëndë e parë polietileni përdoret në barrierat rrugore, ngrirja e ujit brenda do të fillojë të jetë nën -5°C.

Me barrierën rrugore plastike Karmod, e cila prodhohet në dimensione dhe ngjyra në standardet e autostradës, mund të përgatiten praktikisht dhe të vihen në përdorim në një kohë të shkurtër rrethrrotullimet e kërkuara, rrugët e ndara, aplikimet e rrugëve të trafikut me kalime të ngushtuara. Barrierat e sigurisë përdoren në shumë zona publike si njësitë komunale të kontrollit të trafikut, ekipet e mirëmbajtjes së rrugëve, pikat e kontrollit të policisë, në rrugët urbane dhe ndër-korsi. Ndër zonat e tjera të veçanta ku shiten barrierat rrugore, ka shumë vende si parkingjet e qytetit, hyrjet e qendrave tregtare dhe parkingjet e makinave, hyrjet e aeroportit dhe parkingjet e makinave.

Barriera Rrugore Zgjidhja më e Sigurt

Zgjidhja më e sigurt e ndarjes së rrugëve ofrohet duke përdorur barriera rrugore në shumë zona si rrugët, sheshet e qytetit, parkingjet, aeroportet. Duke përdorur produktin në zona të tilla, siguria rrugore sigurohet në një kohë të shkurtër me aplikim praktik. Parandalohen aksidentet e mundshme dhe lihen pas probleme trafiku që do të shkaktojnë humbje kohe.

Ndërsa metodat e mëdha si barrierat e betonit mund të zëvendësohen me bartës të tillë si vinça, barrierat plastike të trafikut mund të zhvendosen dhe zëvendësohen lehtësisht. Kur transferohet manualisht në vende të largëta, ngarkohet në majë të automjetit dhe vihet në përdorim pa mundim. Shumë njerëz që përdorin këto produkte, veçanërisht punonjësit e rrugëve dhe policia rrugore, e bëjnë punën e tyre më të lehtë me modelet e barrierave rrugore plastike me sistemin e tyre praktik.

Me këtë model inovativ praktik produkti, sigurohet si qarkullimi i automjeteve në trafik ashtu edhe kalimi i sigurt i këmbësorëve. Siguria në komunikacion kontrollohet duke ndarë në mënyrë praktike vendkalimet reciproke të mjeteve dhe vendkalimeve të këmbësorëve me barriera sigurie. Barriera rrugore, e cila është prodhuar me ngjyra të dukshme të trafikut, shihet lehtësisht nga drejtuesit e mjeteve apo këmbësorët dhe lëvizjet janë rregulluar në përputhje me rrethanat. Me shitjen e barrierave plastike rrugore të prodhuara me një dizajn të sigurt, aplikimet e barrierave të mëdha si betoni janë ndërprerë dhe rrjedha e sigurt praktike është lehtësuar në një kohë të shkurtër.

Ku Përdoren Barrierat e Trafikut Rrugor?

Zonat e përdorimit të barrierës së rrugës së trafikut, e cila është një mjet për ndarjen e rrugëve në përdorim praktik, janë mjaft të gjera. Zonat ku përdoret më shumë përdoren për të rregulluar kalimin e automjeteve në zona të caktuara ose për ta kufizuar atë në zona lokale. Modelet e përdorura në ndarjen e rrugëve reciproke nga ato të kthimit, krijimin e kryqëzimeve praktike dhe ndryshimin e rrugës së ndërtimit të rrugëve quhen barriera rrugore.

Emri i pengesës së sigurisë, siç sugjeron emri, vjen nga përdorimi i produktit në zonat e aplikimit të sigurisë. Pikat e kontrollit të policisë, portat hyrëse të doganave, ambasadat dhe zonat e bllokimit të hyrjeve të pakontrolluara, ndërtesat publike sigurohen lehtësisht duke përdorur modele të pengesave të sigurisë.

Ky produkt inovativ dhe praktik përdoret në aplikime të tilla si ndërtimi i rrugëve, gërmimet, etj. për të mbajtur automjetet dhe këmbësorët larg rrezikut në mënyrën më të mirë dhe më të sigurt. Po kështu, zona e restaurimit të ndërtesës rrethohet lehtësisht nga këto barriera dhe sigurohet. Ndërtesat dhe muret historike, të cilat rrezikohen nga shembja, kthehen në shpejtësi me barriera plastike sigurie, duke parandaluar dëmtimin e njerëzve.

Praktikat e detyrueshme të karantinës gjatë periudhave epidemike kur përjetohen procese pandemike mund të kontrollohen lehtësisht duke përdorur këto barriera. Rrugët që arrijnë në zonën e karantinës mbyllen me shpejtësi duke përdorur barrierat e trafikut, duke parandaluar kështu rrezikun e daljes së sëmundjeve nga zona. Barrierat e marra nga rajoni ku ka përfunduar karantina mund të zhvendosen lehtësisht dhe të vihen në shërbim në zona të ndryshme përdorimi.

Barriera e sigurisë ka një funksion të rëndësishëm në zonat ku bëhen aplikime për sigurinë në punët e ndërtimit. Duke e rrethuar kantierin me këto barriera, materialet si tulla, hekur, zhavorr që mund të bien gjatë punës parandalohen që të dëmtojnë kalimtarët dhe punëtorët e tjerë. Barriera e sigurisë përdoret gjithashtu me zgjidhjen e saj praktike për të garantuar sigurinë e pellgjeve të rrezikshme të ujit dhe pishinave private ku hyrja është e ndaluar. Ne ju rekomandojmë gjithashtu të rishikoni produktin tonë të gropës së rrënojave, të cilin mund ta përdorni për të asgjësuar në mënyrë të sigurt mbeturinat nga kantieret e ndërtimit.

Zgjidhja më Ekonomike nga Trafiku në Sigurinë Çmimet e Barrierës Rrugore

Karmod, i cili prodhon barriera që mund të përdoren në mënyrë të sigurt në shumë zona të ndryshme, kontribuon në sigurinë e trafikut me çmimet e barrierave rrugore me avantazhe ekonomike. Ju rekomandojmë që të merrni informacion të detajuar nga zyrat tona të shitjes për shitjen dhe çmimet e barrierave rrugore në koncepte të ndryshme me paraqitje ergonomike të modelit.

Pse Modelet e Barrierave të Rrugëve të Trafikut Karmod?

  • Përdorimi i lëndëve të para 100% polietileni miqësore me mjedisin
  • Matja dhe paraqitja e ngjyrave sipas standardeve ndërkombëtare
  • Rezistencë e lartë ndaj ndikimit dhe vite të gjata të përdorimit të sigurt
  • Rezervuari i ujit dhe rërës me kapak të vidhosur
  • Sistemi i kullimit të lehtë
  • Vrimat e fiksimit të tokës
  • Përparësi praktike dhe e lehtë transporti nga foleja
  • Kombinimi i përputhshmërisë së modeleve të mëdha dhe të vogla
  • Lehtësia e instalimit
  • Mundësia e prodhimit në ngjyra të veçanta

Dimensionet tona të Barierave së rrugës:

Barrierat e trafikut Karmod prodhohen nga prodhimi standard në dy madhësi të ndryshme. Ju lutemi pyesni për prodhime të veçanta industriale.

1. Madhësia e Barierave të Rrugës:

Gjerësia: 42,5 cm
Egjatë: 100 cm
Lartësia: 52.5 cm

2. Madhësia e Vogël e Barierës së Trafikut:

Gjerësia: 42,5 cm
Egjatë: 150 cm
Lartësia: 52.5 cm

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.