Kasolle Plastike për Viçin

Karmod Plastic prodhon kasolle moderne për viça për të siguruar hapësira jetese higjienike për viçat e porsalindur në fermat blegtorale industriale.

Vitet e fundit janë rritur kostot e njerëzve që merren me biznesin e blegtorisë. Për më tepër, ata nuk mund të gjejnë dimensionet e kasolles së viçave siç dëshirojnë. Ky problem mund të shfaqet veçanërisht te viçat e porsalindur. Karmod Plastik ofron çmimet e kasolles së viçave dhe dimensionet e kasolles së viçave pranë becis.

Përveç këtyre, nevoja për biçikleta deti lind në zonat ku bëhet turizmi liqenor dhe lumor. Si i tillë, ne nuk e injoruam këtë nevojë. Shkencëtarët që bëjnë kërkime në liqen mund të përdorin gjithashtu pedalon si një shtesë. Duke qenë se jemi një markë vendase, ne mbështesim shkencën dhe ekonominë.

plastic calf hutches
Produktet
Kasolle Plastike për Viçin
Kasolle të mëdha plastike për viçin
Kasolle të mëdha plastike për viçin
Kasolle Plastike për Viçin
Kasolle të vogla plastike për viçin
Kasolle të vogla plastike për viçin
Galeria e Fotografive

Kasolle Speciale për Viçat për Mbarështimin e Qumështit dhe Blegtorisë

Kasollja e viçave Karmod është projektuar posaçërisht për viçat e porsalindur në fermat industriale që operojnë për mbarështimin e qumështit dhe blegtorisë. Në veçanti, çmimet e kasolleve të viçit përcaktohen në mënyrë që fermerët t'i arrijnë ato. Me shtëpinë e viçave të projektuar posaçërisht, synohej të kontribuonte që të porsalindurit me pamje të lezetshme të fermave të kalonin javët e tyre të para në një mjedis higjienik dhe të shëndetshëm. Me kasollen plastike të viçave, e cila u projektua duke vëzhguar shtrirjen e përgjithshme të fermave industriale dhe nevojat e viçave të porsalindur, produkti u vendos në përdorim ergonomik.

Kasolle plastike e viçave është prodhuar me teknologjinë e rrotullimit në ambientet moderne të Karmod duke përdorur lëndë të parë polietileni në prodhimin e ambientit të brendshëm që përbën zonën kryesore të banimit. Me kapacitetin e saj të lartë prodhues, nevojat e fermave industriale plotësohen në mënyrën më të mirë dhe në kohën më të shkurtër të mundshme. Me zonën e tij të mbyllur, ai mund të vendoset njëra mbi tjetrën dhe kursen para në transportin e mallrave. Kafazet metalike të qëndrueshme dhe të qëndrueshme, ushqyesi special, shishja ushqimore e rregullueshme me katër faza janë ndër pjesët plotësuese të kasolles plastike të viçave.

E Rëndësishme për Shëndetin e Viçit në 70 Ditët e Para, Shtëpia e Viçit për Zhvillim të Shëndetshëm

Sidomos 70 ditët e para pas lindjes janë shumë të rëndësishme për shëndetin e viçit. Në këtë periudhë, këlyshët e lezetshëm duhet të mbrohen nga rreziqet e sëmundjeve epidemike që shpesh mund të shihen midis kafshëve. Shtëpia e viçave Karmod ofron mbrojtjen më të mirë për të sapolindurit në fermë gjatë kësaj periudhe kritike prej 10 javësh. Ofron hapësira private banimi duke i mbajtur larg rreziqeve të sëmundjeve që mund të shihen në fermë. Ndërsa qëndron brenda verës dhe dimrit pa shqetësime, ai endet i sigurt në kopshtin e tij privat të rrethuar.

Ndërsa ushqehet nga dhomat e veçanta të ushqimit, ai pi ujë nga pija e tij e veçantë pasi ka etje. Shishja me 4 faza ofron lehtësi të madhe ushqimi për viçin gjatë procesit të zhvillimit të tij. Ndërsa rritet, nivelet praktikisht ngrihen nga mbajtësit e fermës, duke e bërë më të lehtë për viçin të thithë.

Për Kasollen e Viçave Pse Karmod?

Ka shumë arsye që ju të zgjidhni kasollen e viçave Karmod, veçanërisht ergonomia e saj që ofron rehati me dizajnin e saj, epërsi si prodhimi dhe cilësia e shërbimit. Një prej tyre mund të jenë çmimet e lukunisë së viçit. Sepse përcaktohet mjaft ekonomikisht. Gjatë zhvillimit të shtëpisë së viçave Karmod, synohej të zbulohej modeli më i mirë duke ekzaminuar mjedisin e jetesës së kafshëve në ferma. Në këtë drejtim u përgatit projekti më i mirë i prodhimit me ergonominë e zbuluar nga zgjidhjet e detajuara së bashku me dizajnin.

Janë përgatitur kallëpe speciale që ndikojnë drejtpërdrejt në cilësinë e ndërtimit të bërë nga lënda e parë polietileni. Duke kombinuar kallëpët e projektuar posaçërisht me teknologjinë e rrotullimit të gjeneratës së re në ambientet moderne të Karmod, ka filluar prodhimi më i mirë i kasolleve plastike për viçin. E njëjta cilësi prodhimi ruhet në gardhe metalike me dizajne specifike për produktin.

Në fillim të privilegjeve të rehatisë që do ta bëjnë viçin të rehatshëm, gjë që e bën produktin të privilegjuar në dizajn, është zona e mbyllur e strehës në gjerësinë dhe lartësinë më të mirë. Ndër aplikacionet që plotësojnë komoditetin në këtë zonë janë detajet e dizajnit të tilla si grila e rregullueshme e ventilimit të pasmë dhe grila e ventilimit të pjesës së sipërme. Dallimi më i rëndësishëm që ndikon drejtpërdrejt në komoditetin e ndërtesës është epërsia e prodhimit. Me ndihmën e këtyre grilave, ndërtesa ka një sistem ajrimi nga të gjitha anët.

Sasia e plotë e lëndës së parë polietileni plotëson kallëpin në teknologjinë e rrotullimit, duke rezultuar në një kasolle viçi me trashësi dhe forcë maksimale. Këtu, një detaj i rëndësishëm për sa i përket izolimit diellor është sistemi më i trashë i çatisë në produkt. Ky sistem siguron mbrojtje të plotë të viçit nga rrezet e dëmshme UV të diellit. Pronarët e fermave duhet t'i marrin parasysh këto avantazhe kur hulumtojnë çmimet e kasolles së viçave për investimet e tyre. Të porsalindurit mund ta kalojnë në mënyrë të sigurt muajin e parë, i cili është jashtëzakonisht i rëndësishëm për mbijetesën dhe jetën e tyre në të ardhmen.

Pjesa e gardhit metalik është ndër detajet e tjera që plotësojnë produktin. Me zgjidhjet e detajuara që përshtaten më mirë me kasollen e polietilenit, ai ofron një hapësirë të sigurt jetese në kopsht për të sapolindurit. Kafazët e profilit të veçantë në pjesën e përparme të gardhit ofrojnë vendosjen më të mirë për grazhdët e projektuar dhe prodhuar nga lënda e parë polietileni me ekspertizën e Karmod. Mbulesa polietileni e montuar në ushqyes parandalon që të skuqurit të ndikohen negativisht nga dielli në momentin e ushqyerjes.

Çfarë Duhet të Merret Parasysh për Çmimin e Kasolles së Viçit?

Ashtu si me çdo produkt, ka detaje kritike që përcaktojnë çmimin. Nëse një produkt është i lirë apo i shtrenjtë, shpesh varet nga përdorimi i tij. Kur hulumtoni çmimin e kasolles së viçit, para së gjithash, duhet të theksohet se dizajni i produktit ka një ambient të gjerë të brendshëm dhe kopsht. Përveç këtyre, mos harroni të ekzaminoni llojet e vazove me drita led që mund t'i shtojnë një atmosferë ndryshe fermave tuaja në mbrëmje. Të gjitha modelet e vazove me ndriçim me ngjyra janë të disponueshme. Nëse kthehemi në kasollen e viçave, duhet të vihet në dyshim nëse trashësia e murit të zonës së mbyllur të lukunisë së polietilenit mund ta mbrojë viçin nga rrezet UV të diellit. A ofron kasolle avantazhin e përdorimit të përsëritur pa deformime? Ergonomia e grazhdeve, a ka mbulesa dielli, a janë shfrytëzuesit e ventilimit në mjaftueshmërinë shëndetësore? A qëndron prodhuesi pas produktit që prodhon dhe shet? Detaje të tilla të rëndësishme janë efektive në përcaktimin e diapazonit të çmimeve të kasolles së viçit.

Si të Përdorni Kasollen e Viçit?

Është e rëndësishme që kasolle plastike e viçit, e cila do të sigurojë strehë private për viçin e porsalindur mesatarisht për 70 ditë, të pozicionohet në mënyrën më korrekte. Para së gjithash, struktura duhet të vendoset në një sipërfaqe të sheshtë. Pozicionimi i pjesës së përparme në jug dhe pjesës së pasme në veri në vendbanim do të sigurojë mbrojtje shtesë për pasardhësit. Zona ku do të vendoset kasolle duhet të jetë një vend me bar nëse është e mundur, në vend të një dyshemeje të fortë të stilit betoni. Bërja e një ekrani të butë në stilin e kashtës brenda kasolles do ta bëjë atë të rehatshme për t'u përdorur. Në fermat industriale, distancave midis kasolleve të viçit duhet t'i kushtohet vëmendje kur përdoren rreshta të shumtë. Pozicionimi duhet të bëhet në një distancë prej të paktën 25 deri në 30 cm.

Çfarë Përfshihet në Grupin e Lukunive Plastike?

Në set; Trupi kryesor i Viçit, sistemi i gardhit metalik, ushqyesi, pijetori, tasi me bar, maskë dhe shishe qumështi janë të përfshira. Një kovë e veçantë qumështi mund t'i shtohet kompletit sipas preferencës së klientit.

Karakteristikat dhe Avantazhet për Kasollen e Viçit Karmod

 • Kapanoni kryesor, grazhdet dhe tenda, të prodhuara duke përdorur lëndë të para polietileni, janë në një koncept miqësor me mjedisin me riciklim 100%.
 • Sistemi i tavanit të trashur me epërsi të dizajnit të veçantë të mykut ofron mbrojtjen më të mirë kundër rrezeve UV.
 • Siguron mbrojtjen më të mirë për viçat e porsalindur dhe kafshët e ngjashme kundër infeksioneve dhe sëmundjeve epidemike.
 • Përgatit mjedisin më të ngrohtë për të jetuar në klimat e ashpra të ftohtë.
 • Siguron mbrojtjen më të mirë të kopshtit falë gardhit të veçantë metalik.
 • Me mbulesën e tij të veçantë në grazhd, parandalon prishjen e ushqimit në diell dhe shi dhe përgatit një mjedis të rehatshëm ushqimi për krijesën.
 • Të gjitha sipërfaqet e polietilenit nuk e dëmtojnë qenien e gjallë me tretësirën e saj të lëmuar të detajit. Ka një brendshme pa erë dhe është shumë e lehtë për t'u pastruar.
 • Ventilimi kontrollohet me ndenja të rregullueshme të tavanit dhe të pasme.
 • Rregullimi me katër faza në vendosjen e shisheve i ofron viçit mundësinë më të mirë të ushqyerjes.
 • E mbron kafshën në mënyrën më të mirë për 10 javë me ergonominë e saj më të mirë.
 • Kursen ekstra në çmimin e kasolles së viçave me mundësinë e tij ekonomike dhe të lehtë të transportit me sistemin e mbivendosur.
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.