Tualeti Celular

Me tualetin tonë celular plastik, ne ofrojmë zgjidhje të shpejta me produktin tonë që ofron përdorim të lehtë në çdo zonë, e bën jetën më të lehtë dhe ka një strukturë portative.

Mënyra më Praktike për ta bërë Jetën më të Lehtë Tualeti Celular

Tualeti celular polietileni e bën jetën më të lehtë me avantazhet e tij të shumta si zgjidhje komplekse e WC dhe dush, dhe transferueshmëri e lehtë me strukturën e saj të lehtë të ndërtesës. Me prezantimin e produktit në një koncept gati për përdorim, ai bëhet i gatshëm për shërbim në të njëjtën kohë kudo që ndodhet. Me avantazhin e tualetit portativ të lehtë, ai mund të transferohet lehtësisht nga një vend në tjetrin dhe të ofrohet për t'u përdorur në zona të ndryshme shumë herë.

portable toilet
Produktet
Tualeti Celular
Tualet plastik celular (me tualet - gropë septike)
Tualet plastik celular (me tualet - gropë septike)
Tualeti Celular
Tualet plastik i lëvizshëm (me gur të bluar dhe gropë septike)
Tualet plastik i lëvizshëm (me gur të bluar dhe gropë septike)
Galeria e Fotografive

Dizajni i tualetit portativ është zhvilluar posaçërisht me ekspertizën e Karmod, duke marrë parasysh ergonominë e përdorimit së bashku me standardet ndërkombëtare të përdorimit. Në fazën e projektimit, u realizuan të gjitha llojet e zgjidhjeve të detajuara për të ofruar një paraqitje të strukturës në ergonominë e përdorimit. Vëllimi i saj i gjerë i brendshëm është ruajtur me kujdes, së bashku me estetikën e tij të jashtme. Avantazhi i një tualeti portativ u soll në produkt nga përdorimi i lëndëve të para polietileni në trupin kryesor dhe pjesët e përgjithshme. Duke marrë parasysh përdorimin e kulturave të ndryshme, u prodhuan dy njësi të veçanta, një tualet dhe një model tualeti celular. Të dy modelet ofrojnë një zgjidhje që lehtëson ruajtjen e mbetjeve të gropës septike me të cilën janë lidhur njësitë. Me këtë sistem, njësia celulare mund të vihet në shërbim edhe në vendet ku nuk ka lidhje qendrore të rrjetit të kanalizimeve. Po kështu, rezervuari i pastër i depozitimit të ujit, i fshehur nga dizajni në pjesën e sipërme të ndërtesës, ofron gjithashtu mundësinë për të shërbyer tualetin e lëvizshëm në zonat ku rrjetet qendrore të ujit nuk janë të disponueshme. Nëse dëshironi, mund të blini një rezervuar uji të plastik dhe ta përdorni duke e lidhur me tualetin e lëvizshëm ose dushin celular.

Ku Përdoret Tualeti Portativ?

Me dizajnin e tij në harmoni me arkitekturën moderne të qytetit, tualeti portativ polietileni përdoret në shumë zona, veçanërisht në ngjarje të tilla si organizimet e nevojshme urgjente në natyrë. Modeli i tualetit portativ e zbulon këtë strukturë si një zgjidhje lehtësuese që ofron përdorimin më praktik të WC në çdo zonë. Organizatat e koncerteve të mbajtura në ajër të hapur me pjesëmarrjen e shumë njerëzve, ngjarjet sportive, programet demonstruese si mitingjet janë ndër aktivitetet në të cilat përdoret shpesh modeli i tualetit të lëvizshëm. Objektet sociale, sallat dhe stadiumet sportive, parqet dhe kopshtet, zonat e piknikut, qendrat e kongreseve janë ndër përdorimet e zakonshme të modelit të tualetit të lëvizshëm. Kampet e refugjatëve të krijuar pas fluksit të refugjatëve të shkaktuar nga negativitete si lufta janë gjithashtu vende ku produktet e lëvizshme WC ofrojnë zgjidhje praktike. Modeli i tualetit celular zë vendin e tij pranë të mbijetuarve me zgjidhjen e tij praktike pas fatkeqësive natyrore si tërmeti, përmbytja, zjarri dhe shpërthimi vullkanik me veçorinë e tij të lehtë për t'u vendosur.

Modeli i tualetit celular, i cili përfshin një zgjidhje të lëvizshme dush dhe WC të lëvizshme, mund të përdoret në mënyrë të pavarur duke e shpërndarë në zona të ndryshme, ose mund të vihet në shërbim edhe duke e rregulluar krah për krah. Krahasimet merren në vende të caktuara, veçanërisht në evente të tilla si koncerte, duke ofruar mundësinë e përdorimit të tyre me lehtësinë e pastrimit higjienik.

Tualet Celular me Gropën Septike ose Përdorimi i Lidhjes me Rrjetin

Përmendëm se tualeti i lëvizshëm Karmod, i cili është projektuar dhe prodhuar si një model holistik, ka një gropë septike në fund dhe një rezervuar uji të pastër në pjesën e sipërme. Lidhjet e mbetjeve dhe ujit të pastër mund të vihen në shërbim me ruajtje higjienike duke përdorur ujë të pastër dhe gropa septike në vendet ku rrjetet qendrore të qytetit nuk janë të disponueshme. Në vendet e përdorimit ku ofrohen shërbimet e rrjetit të kanalizimeve të qytetit dhe të ujit të pastër, tualetet e lëvizshme mund të lidhen lehtësisht dhe të vihen në shërbim të përhershëm. Vende të tilla si kantieret e ndërtimit, objektet e prodhimit të fabrikave, sallat sportive, parqet dhe kopshtet janë ndër vendet që përdorin modele të lëvizshme dush dhe tualeti me sistem qendror rrjeti.

Pse Tualeti Celular Karmod?

Me identitetin e saj kryesor prodhues, Karmod ka prodhuar struktura tualeti të lëvizshme afatgjatë në përdorim të sigurt me përvojën e saj dhe teknologjitë e prodhimit të gjeneratës së re që nga viti 1986. Duke pasur parasysh ergonominë e përdorimit, në ndërtesë u realizuan të gjitha llojet e zgjidhjeve të detajuara. Në këtë fazë, le të hedhim një vështrim se si dizajni juaj ergonomik kthehet në një tualet modern. Modelet portative të dushit dhe tualetit Karmod janë projektuar dhe prodhuar me qëllimin e përdorimit ergonomik dhe praktik në çdo lloj njësie, me synimin për një jetë të gjatë. Detajet në dizajn janë përgatitur për një prodhim perfekt me ekspertizë myku.

Detajet më të ndërlikuara në dizajn përgatiten dhe zbulohen me profesionalizëm në këtë fazë të mykut. Format që përbëjnë pjesët e përgatitura të tualetit të lëvizshëm vihen në prodhim në ambientet moderne të Karmod. Sa lëndë e parë polietileni do të përdoret për përdorim afatgjatë dhe të sigurt për secilën pjesë përcaktohet në detaje. Në çdo prodhim grupi, prodhohet e njëjta cilësi e tualetit portativ. Ndërsa prodhimi kryhet në sistemin e makinerive me teknologjinë e rrotullimit të gjeneratës së re, rezistenca strukturore rritet në nivelin më të mirë duke kryer në të njëjtën kohë trajtim të plotë termik.

Në strukturat tona portative të tualetit, ka njësi standarde me tabaka dushi, gur dyshemeje ose tas tualeti, në varësi të modelit. Aksesorë të tillë si rezervuari i ujit të pastër, gropa septike, urinar, legeni i larjes së duarve, rezervuari, sistemi i ventilimit, shpërndarësi i sapunit të lëngshëm, rafti i letrës higjienike dhe peshqiri, pasqyra dhe varëse rrobash përfshihen në përdorim të gatshëm. Komfortit të përdorimit i është shtuar sistemi i bllokimit me ngjyrë të hapur-mbyllur.

Aksesorë WC Celular

 • Depozita e ujit të pastër
 • Depozita e ujërave të zeza
 • Lavaman për larjen e duarve
 • Rubineti
 • Tubi i ventilimit
 • Urinale
 • Rezervuari
 • Grykë bideti
 • Mbulesa e sediljes së tualetit
 • Dispenzer sapuni i lëngshëm
 • Raft për peshqirë letre
 • Aparat varëse letre tualeti
 • Pasqyrë
 • Kyçja e derës (bosh - Treguesi në përdorim)

Përdorimet kryesore të tualetit celular

 • Organizatat e jashtme
 • Koncerte
 • Objektet Rekreative Ndërqytetëse
 • Sheshe ndërtimi
 • Vend kampingu
 • Zonat e banimit të përkohshëm
 • Kampet e refugjatëve
 • Zonat e fatkeqësive

Avantazhet kryesore të tualetit portativ Karmod polietileni

 • I lehte pasi eshte prej materiali polietileni
 • Lehtë për t'u zhvendosur
 • Ofron avantazh në transport me dimensionet e tij ideale
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.