Ujore Plastike dhe Manger

Një tjetër produkt i ri i Karmod Plastic për mbarështuesit e kafshëve është varka plastike me ujë. Uji Karmod dhe koria e ushqimit është prodhuar në përmasa optimale në mënyrë që shumë bagëti të mund të pinë ujë në të njëjtën kohë.

Manger Plastik dhe Kovë Uji për Përdorim Funksional

Mangerët plastike dhe koritat e ujit, të cilat janë projektuar dhe prodhuar posaçërisht për blegtorinë industriale me ekspertizën e Karmod, lehtësojnë blegtorinë me përdorimin e tyre praktik. Me thellësinë e tij të veçantë, vëllimin e madh të brendshëm dhe ergonominë e përdorimit të përgjithshëm, ai jep një kontribut të rëndësishëm në plotësimin e nevojave të ndryshme në ferma. Mund të përdoret si një lug plastik uji me një kapacitet prej 350 litra rezervuari të lëngjeve. Ai gjithashtu funksionon si një manger plastik në të cilin vendosen ushqime si bari, sanë dhe foragjere. Me këto avantazhe të ndryshme përdorimi, varka plastike e kafshëve kursen fermat industriale të kafshëve me kursimet që ofron.

ujore plastike dhe manger
Galeria e Fotografive

Grazhdët plastikë funksionalë përdoren në mënyrë të sigurt si në blegtorinë e deleve ashtu edhe në blegtorinë. Në të njëjtën zonë, sigurohet që shumë kafshë të kenë akses në ujë të pijshëm dhe ushqim të pastër. Për këtë qëllim, koria e ujit është projektuar me një sipërfaqe prej 210x60 duke marrë parasysh kushtet e përdorimit të fermës. Ju mund të ekzaminoni llojet tona të rezervuarëve plastikë të ujit për të mbajtur ujë rregullisht në produktin tonë, i cili përdoret gjithashtu si rezervuar uji. Falë rezervuarëve tanë me tonazh të lartë, ju mund ta mbushni shpejt vaskën plastike të ujit ndërsa uji zvogëlohet.

Varkë me një Jetëgjatë që u Sjell Fitime Fermave

Lugina e ujit Karmod është projektuar duke respektuar kushtet e përdorimit në fermat e mbarështimit. Dizajni është formuar me profesionalizëm me një sistem të veçantë myku, duke i hapur kështu rrugën një sipërfaqeje të lëmuar, të rrëshqitshme që nuk do të dëmtojë kafshën. Me këtë kallëp të veçantë, u hodh në prodhim një varkë kafshësh plastike e linjës moderne me teknologji të gjeneratës së re të rrotullimit duke përdorur lëndë të parë polietileni. Me ndezjen e trajtimit special termik me kohë të plotë të kryer gjatë fazës së prodhimit, produkti fiton forcën më të mirë. Furnizuesi plastik i përgatitur me prodhim modern takohet me fermat blegtorale për përdorim të sigurt për shumë vite.

Produkti rezistent ndaj goditjes, pasi të blihet, përdoret në mënyrë të sigurt në fermë për shumë vite, ndërsa kostoja e lumit të ujit minimizohet me kursimet që ofron. Investitorët me ferma të mesme ose industriale me kapacitet të lartë fitojnë kur e përdorin atë, me çmimin e ushqyesit plastik që shpërblehet kur e përdorin atë.

Me rezistencën e tij të lartë ndaj goditjes, kjo pije e veçantë mund të përdoret në mënyrë të sigurt për vite me rradhë, si në ferma të mbyllura ashtu edhe në kullota të hapura, pa asnjë konsumim apo mirëmbajtje. Në të njëjtën kohë, me bojën e saj të veçantë që depërton në produkt, skafi i ujit nuk ka nevojë për bojë dhe mirëmbajtje të tjera për vite me radhë. Me sigurinë e ushqimit, ai plotëson nevojat për ujë dhe për ushqim në mënyrën më të mirë pa dëmtuar kafshët. Me strukturën e tij shumë të lehtë, ai mund të zhvendoset lehtësisht në zona të ndryshme dhe mund të ndryshohet praktikisht.

Sistemi i Valvulave Notuese në Varkën e Ujit Karmod

Lugina plastike e ujit e projektuar dhe prodhuar me ekspertizën e Karmod ka një sistem mekanizmi mbushës automatik. Falë këtij mekanizmi, ai lidhet me rrjetin elektrik dhe uji mbushet dhe rimbushet automatikisht në mënyrë të sigurt dhe të vazhdueshme. Me sistemin e valvulave notuese, lotimi i kafshëve në fermë bëhet argëtues. Ndërsa sistemi është i vetëqëndrueshëm me këtë mekanizëm, vetëm kontrolli i përgjithshëm mbetet për kujdestarin e fermës.

Lopët ose delet kanë ujë të pijshëm të shëndetshëm dhe të pastër pa pasur nevojë për mirëmbajtje. Ata kurrë nuk ndjejnë etje duke pirë ujin e tyre sa herë që dëshirojnë. Me sistemin e valvulave të automatizimit, uji i pijshëm i kafshëve parandalohet nga tejmbushja dhe shpërdorimi.

Ku Përdoret Ushqyesi Plastik?

Përdoret nga kafshë të ndryshme në të gjitha fermat ku kryhet një numër i madh i blegtorisë industriale të mesme dhe të avancuar. Në këto ferma, lopët qumështore, kafshët e mbarështimit të mishit, delet dhe dhitë përdoren në mënyrë të sigurt nga kafshë të ndryshme në secilën prej fermave të kuajve. Me varkën plastike të ujit të përdorur në fermat e prodhimit industrial, shumë kafshë mund të pinë ujë nga një varkë në të njëjtën kohë me ergonominë më të mirë. Me dizajnin e tij të gjerë, ai kursen investitorin nga buxheti i çmimit të grazhdit plastik. Përdoret me të njëjtën rehati në fermat e vogla, të cilat kryhen për qëllime hobi me kafshët familjare në fshatra.

Varkë Plastike me Ujë mbron Shëndetin e Kafshëve

Varka plastike e ujit e prodhuar me përdorimin e lëndëve të para polietileni të sigurta për ushqim kontribuon në mbrojtjen e shëndetit të kafshëve duke parandaluar prodhimin e baktereve. Po kështu, mbron shëndetin e njeriut me veçorinë e tij të sigurt. Mbajtësit dhe fermerët qëndrojnë të sigurt me përdorimin e varkave plastike për kafshë shtëpiake. Ata mbrojnë investimet dhe shëndetin e tyre. Teknika speciale e mykut të përgatitur me mjeshtëri jep një kontribut të madh në prodhimin e qetë. Me sistemin që mbart detajet e kallëpit në produkt me teknologjinë e tij speciale të rrotullimit, materiali polietileni kthehet në një prodhim të butë të rrëshqitshëm. Falë kësaj teknologjie të veçantë të mykut dhe prodhimit, ushqyesit plastikë Karmod nuk i dëmtojnë kafshët gjatë ushqyerjes së tyre. Ju gjithashtu mund të ekzaminoni modelet tona të kasolleve të viçave për proceset e rritjes së kafshëve të shëndetshme përveç grazhdeve plastike për përdorim në fermat e mëdha blegtorale.

Varkë Plastike me Ujë Vendosje e Lehtë në Rregullimin e Dëshiruar

Varka me ujë plastike e projektuar posaçërisht Karmod ka avantazhin e rregullimit të lehtë dhe praktik sipas preferencave të përdorimit në fermat e kafshëve. Mund të përdoret me njësi të pavarura, si dhe duke i renditur krah për krah, në varësi të ndalimit të lejuar nga mjedisi. Ai gjithashtu mund të vihet në shërbim me zgjidhje të ndërsjellë.

Dimensionet e Varkës së Kafshëve Karmod
  • Kapaciteti: 350 Litra
  • Lartësia: 50 cm
  • Gjerësia: 60 cm
  • Gjatësia: 210 cm
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.