Bufe Celulare Fiberglas

Ju mund të krijoni biznesin tuaj me kioskë celulare me tekstil fiberglas për të bërë fitime të mëdha me investime të vogla. Një nga dizajnet inovative të Karmod Plastic, një produkt i veçantë është prodhuar për ju.

Fitime të Mëdha me Investime të Vogla Bufe Mobile

Një tjetër produkt i veçantë nga dizajnet inovative të Karmod është bufe mobile, e cila realizon ëndrrat e investitorëve të vegjël. Ju mund t'u shërbeni klientëve tuaj duke hapur mini-dyqanin ose biznesin tuaj ushqimor me sistemin celular me sistemin e tij të rrotave të tërheqshme, qoftë në një vend të qëndrueshëm ose në vende të ndryshme çdo ditë.

Me këtë produkt inovativ, përjetoni lumturinë e fitores me shitjet e kioskave të lëvizshme në komoditetin e ambienteve të mbyllura pa u ndikuar nga kushtet klimatike të verës dhe dimrit. Ëndrrat tuaja do të realizohen me çmimin e një bufe mobile, e cila kërkon shumë pak investim për të përmbushur klientët tuaj me shijen vendase. Filloni të fitoni në të njëjtën ditë në vendin tuaj të veçantë dhe në vendin e ri të punës, mos e vononi ëndrrën tuaj për t'u bërë investitor.

fiberglass mobile buffet
Galeria e Fotografive

Prezantoni Klientët Tuaj me Shije të Reja me Bufenë e Ushqimit të Shpejtë

Me automjetin e lëvizshëm të ushqimit në rrugë, tani është shumë e lehtë të shfaqësh aftësitë e tua dhe të fitosh klientë unikë. Me bufen fast food e ushqimit të shpejtë me rrota ju do të hapni, do të sillni shijet tuaja të veçanta lokale ose shijet e rrugës së bashku me klientët tuaj dhe do të filloni të fitoni menjëherë.

Shijet e makaronave të Italisë, paella spanjolle, feijoada braziliane, mishi i pjekur tradicional britanik, qebapi turk, gjethet e mbushura azerbajxhani mund të jenë një fillim i mirë për investimin tuaj. Ose qebapi me ftua Gaziantep, piyaz tahini Antalia, çankırı dımak twist, pulë Hatay me kripë, barku Eskişehir mund të kthehen në një markë unike me shije rruge.

Shumë shije të tilla si hamburgerët, varietetet e qebapeve turke, ëmbëlsirat, akullorja, pica, bagels, bukë e thekur, sanduiçe dhe bukë të sheshtë takohen me klientët tuaj me shitje në shuplakë celulare. Ju mund të blini kapacitetin dhe madhësinë e dëshiruar të rezervuarit të ujit duke ekzaminuar modelet tona të rezervuarit plastik të ujit për nevojat shtëpiake të klientëve tuaj për ujë në zonat e ushqimit dhe pijeve që kemi krijuar duke përdorur kioska të lëvizshme.

Mini Shije Ushqimore me Bufe Celulare me Rrota

Kursimet tuaja të vogla do të jenë të mjaftueshme për çmimin e veçantë të kioskës tuaj celular. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përqendroheni në fillimin e shitjes ditën që kamioni i ushqimit në rrugë arrin tek ju. Filloni të bëni furnizimet tuaja tani, sepse mini dyqani ushqimor fillon të njëjtën ditë në kioskën e lëvizshme.

Vendosni një numër të madh të produkteve të tregut si biskota, çokollata, patate të skuqura, lëngje frutash, ëmbëlsira dhe ushqime në mini-ushqim dhe përjetoni gëzimin e takimit me klientët tuaj të rinj dhe të fitimit. Hapni derën në mëngjes me urime, hapni kapakun e posaçëm të amortizatorit përpara dhe filloni shitjen.

Në mbrëmje, merrni mënjanë mini marketin tuaj me rrota ose mbajeni atë praktikisht para shtëpisë tuaj me automjetin tuaj. Përcaktoni orarin tuaj të punës me kioskën e lëvizshme. Kjo varet nga ju, nëse dëshironi, mund të vazhdoni të ofroni shërbim 24/7. Kjo do t'ju japë mundësinë për të fituar 24 orë në ditë, veçanërisht pranë zonave të shërbimit si sheshet e qytetit, objektet e ndalimit të transportit dhe spitalet. Mbyllni në mënyrë të sigurt dhe hapeni në mënyrë paqësore.

Bufe e Ushqimit të Shpejtë për Përdorim Praktik

Sot, si rezultat i jetës së shpejtë, aksesi praktik dhe i lehtë në ushqim është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Ju mund ta ktheni atë në një biznes fast food bufe të ushqimit të shpejtë duke përdorur avantazhet e çmimeve të automjeteve të ushqimit në rrugë të sistemit celular me ekonomi tërheqëse. Me këtë mjet të shitjeve celulare që do të vini në shërbim në të njëjtën ditë, mund të bashkoni shumë shije si hamburger, pica dhe bukë të thekur me klientët tuaj dhe t'i ktheni ato në një pasion marke. Me dizajnin e brendshëm të bufesë së lëvizshme, ky stil i ushqimit të shpejtë është shumë i përshtatshëm për prezantimin e shumë ushqimeve nga klientët. Prezantimi i shitjeve të kioskave celulare është shumë praktik me dizajnin e tij ergonomik, banakun e përparmë të shitjeve dhe stolin e pasëm të përgatitjes së produktit.

Në ritmin dhe dinamizmin e shpejtë të jetës moderne në qytet, kioska e lëvizshme ka një përdorim shumë funksional. Në përdorim praktik, me automjetin e ushqimit të rrugës, ushqimet e shijshme shkojnë lehtësisht në zonat ku klienti është i përqendruar dhe kthehen nga qiellza në qiell. Përshtatet më së miri me një jetë minimale në trendin në rritje të viteve të fundit. Shijet, të cilat nisin t'u prezantohen klientëve në ambiente të vogla butiku, kthehen në fitim duke u rritur me këshillat gojore të të gjithëve. Duke dekoruar zonat tuaja të shuplakës së lëvizshme me modelet tona të vazove të ndriçuara, ju mund të krijoni një imazh të bukur për klientët tuaj gjatë ditës dhe natës.

Pse Buffet Mobile?

Kioska e lëvizshme, e cila lehtëson prezantimin e produkteve me risitë e saj, ka shumë përparësi të jashtëzakonshme. Është një risi unike e markës Karmod, e cila që nga viti 1986 prodhon dizajne të veçanta nga lëndët e para poliestër dhe polietileni. Automjeti ushqimor rrugor me rrota prodhohet me përdorimin e materialit poliestër tekstil me fije qelqi me ekspertizë Karmod. Trupi kryesor poliestër me jetëgjatësi është i pajisur me aksesorë të veçantë të cilësisë specifike të produktit. Është zgjidhja më praktike e gatshme e ndërtimit për ata që duan të shesin kioska të lëvizshme.

Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në shumë zona si brenda ose përpara qendrave tregtare, vende të tilla si kinema dhe teatro, hotele dhe rrugë, parqe dhe kopshte dhe zona rekreative. Me veçorinë e njësisë së tij celulare, ai krijon një zgjidhje praktike bufeje në organizatat ndërkombëtare sportive së bashku me takime dhe mitingje. Me funksionin e tij celular, ai mund të transferohet praktikisht nga një vend në tjetrin.

Nëse edhe ju dëshironi që investimet tuaja të vogla t'i ktheni në fitim në një kohë të shkurtër, kioska e lëvizshme është e veçantë për ju me çmimin dhe avantazhet e saj. Mund te na kontaktoni menjehere per çmimin e bufes me ushqim rruge ne cilesine Karmod.

Karakteristikat Teknike të Bufesë Celulare:

  • Materiali: Poliestër i përforcuar me fibra xhami
  • Izolimi: Poliester me dy mure me mbushje me shkumë poliuretani
  • Dritaret: Mobilje alumini në formë të veçantë
  • Rrotat: 16" Rrota speciale
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.