Biçikletë Deti

Karmod Plastic, marka lider në industrinë e formimit të rrotullimit në Turqi me përvojën që ka fituar që nga viti 1986, është krenare për prodhimin e një varke me pedale plastike të gjeneratës së re.

Emri i Argëtimit në Biçikletën e Detit të Ujit

Karmod vazhdon t'i shërbejë industrisë së argëtimit me produktet e saj mjedisore polietileni duke bërë dizajne të veçanta. Thjesht ktheni pedalet e pedalos për të filluar argëtimin. Shijoni argëtimin në det me familjen ose miqtë tuaj me kapacitetin për të mbajtur 4 persona. Për më tepër, pa dhënë asnjë para për energji si karburanti. Në të njëjtën kohë, pa u shqetësuar për marrjen me qira të një porti apo marine. Blini këtë produkt të bukur, i cili shitet me një çmim ekonomik të biçikletës së detit dhe mos e humbisni lumturinë që do t'ju sjellë në sy argëtimi falas në ujë.

biciklete det
Galeria e Fotografive

Në një Liqen ose në Det Kudo që ka Ujë Këmbësorë

E pajisur me një rrotë pedale të gjeneratës së re, biçikleta e detit ofron kënaqësinë më të mirë të lundrimit, veçanërisht në ujëra të qeta. Përdoret gjithmonë me lehtësi dhe siguri në të gjitha zonat si plazhe private apo publike, limane të qeta, pellgje, liqene dhe pishina. Me epërsinë e strukturës së saj të lehtë, mund të ulet lehtësisht në ujë nga lugina ose zona e sheshtë dhe të ofrohet për përdorim praktik. Lidhet lehtësisht me vende me skela apo ponton dhe përdoret prej vitesh pa u konsumuar. Ju mund të dyfishoni argëtimin tuaj me produktin tonë rrëshqitës uji, ndërsa kaloni momente të këndshme me biçikletën e detit. Ju mund të kaloni orë të gëzuara me modelet tona argëtuese të rrëshqitjeve në ujë në zona të tilla si deti, liqeni dhe pishina.

Biçikletë Deti Karmod me Cilësinë dhe Ergonominë më të Mirë

Duke marrë parasysh pritshmëritë e besimit dhe shërbimit pa probleme të industrisë së argëtimit, pedaloja e projektuar me ekspertizën e Karmod u vu në prodhim me synimin për komoditetin më të mirë. Me prodhimin dhe epërsinë e saj, ajo u bë produkti më i preferuar në shitjen e biçikletave pedalo. Ka avantazhe në krahasim me homologët e tij me zgjidhjet e tij të detajuara në dizajn, ergonomi të përdorimit dhe funksionalitet. Kjo ergonomi është bartur me kujdes në dizajnin e mbështetëses së sediljes dhe mbështetëses për kënaqësinë e drejtimit të produktit.

Detajet e dizajnit janë pasqyruar me kujdes në kallëpet specifike të produktit me ekspertizën e Karmod. Me përgatitjen e kallëpit dhe aplikimet, reflektimi i plotë i dizajnit në prodhim është arritur me sukses. Lënda e parë polietileni e përdorur në prodhimin e tij dallohet për jetëgjatësinë dhe rezistencën ndaj goditjes. Sipërfaqja e lëmuar, e rrëshqitshme dhe me shkëlqim i shtohet këtyre epërsive.

Faktori kryesor që përcakton dallimet e prodhimit është se modelet pedalo Karmod prodhohen duke përdorur teknologjinë e rrotullimit të gjeneratës së re. Prodhimi kryhet në ambiente moderne, dhe produkti është përmirësuar në cilësinë më të mirë me përdorimin e plotë të lëndëve të para dhe kohën e pjekjes me trajtim të veçantë termik. Lënda e parë polietileni e përdorur në prodhim është rezistente ndaj rrezeve UV të diellit dhe ofron komoditetin e ditës së parë pa u konsumuar për shumë vite. Polietileni është plotësisht rezistent ndaj ujit intensiv të kripur të detit dhe nuk ka rreziqe korrozioni. Falë këtyre veçorive, prodhimi bëhet duke përdorur lëndë të parë polietileni në prodhimin e rezervuarëve plastikë të ujit.

Modelet e biçikletave detare Karmod kanë lënë prapa sistemin klasik të rrotave dhe është përdorur një sistem helikë i gjeneratës së re. Me këtë veçori, edhe me lëvizje të thjeshta të pedalit në ujë, është fituar komoditeti i udhëtimit më të shpejtë dhe më të këndshëm.

Biçikleta e detit është një Burim Gëzimi për të Gjitha Moshat nga 7 deri në 70 vjeç.

Me sistemin e helikës së gjeneratës së re, pedalet rrotullohen lehtësisht në mënyrë praktike nga të gjitha grupmoshat. Ofron mënyrën më të shpejtë edhe në ujërat e cekëta pa i lodhur të gjithë ata që e përdorin. Me përdorimin e tij praktik, ai bëhet një burim argëtimi dhe gëzimi dhe ju bën të jetoni lumturinë në maksimum. Sipërfaqja e sediljes së shoferit dhe e mbështetëses, të dizajnuara me ergonomi të veçantë, kontribuojnë në përdorimin pa lodhje.

Blini një herë me Çmimin e Favorshëm të Biçikletës Detare, Përdorni për Vite me Rradhë

Me këtë produkt të veçantë, Karmod ka synuar ta bëjë argëtimin lehtësisht të aksesueshëm për një audiencë të gjerë. Duke përcaktuar politikën e saj të shitjes së biçikletave detare brenda këtij kuadri, Karmod gjithashtu përmbush kërkesat e përdoruesve individualë në mënyrën më të mirë. Përdoruesit individualë mund të bëjnë lehtësisht blerje të vetme për t'u përdorur në pishinat e tyre personale private në vilat e tyre. Firmat që operojnë në argëtim në plazhe, liqene ose pellgje mund t'i rrisin lehtësisht të ardhurat e tyre me çmime të favorshme të pedalos. Pasi të blihet, ky produkt argëtues mund të përdoret në mënyrë të sigurt për vite pa mirëmbajtje. Pjesët metalike përgatiten gjithashtu duke përdorur aksesorë metalikë inoks dhe nuk ndikohen nga uji i detit.

Biçikleta e Detit do të Thotë Heshtje dhe Paqe

Shkarkoni biçikletat e detit në bregun e plazhit të detit ose në pellgun tuaj ku ndodhet biznesi juaj dhe vendosini në shërbim menjëherë. Mbajeni shtëpinë ose biznesin tuaj pa zhurmë me një mjet rekreativ detar pa motor. Lërini mysafirët tuaj të lundrojnë drejt detit ose liqenit në heshtje dhe mjedisi do të mbetet gjithmonë i qetë dhe i denjë. Gjithmonë fitoni pa mirëmbajtje, pa përdorur energji të paguara si benzina, nafta dhe nafta. Me epërsinë e tij që nuk kërkon energji karburanti, përgatitni një mjedis të pastër djersës dhe të pasur me oksigjen për vizitorët që vijnë në objektin tuaj.

Avantazhet e Biçikletave të Detit Karmod

 • Cilësi e veçantë për përdorim pa mirëmbajtje për shumë vite
 • Karakteristika superiore me ergonomi përdorimi
 • Sistemi i rrotave të drejtimit të lehtë të gjeneratës së re
 • Sistem me dy mure rezistente ndaj goditjeve
 • Sistemi i posaçëm bazë që e bën më të lehtë për biçikletën të udhëtojë rehat në ujë
 • Dizajn që lehtëson hipjen dhe uljen
 • Hapi i zbritjes së notit në përdorim ergonomik nga pjesa e pasme
 • Lehtë për tu ulur dhe ulur në ujë me strukturën e saj të lehtë
 • Strukturë dhe sistem pune i lehtë për t'u pastruar, jo ndotës
 • Xhepa të veçantë me mbajtës pijesh
 • Përdorim miqësor ndaj mjedisit pa pasur nevojë për naftë ose energji elektrike
 • Kënaqësi e qetë, pa zhurmë ngarje
 • Shitje biçikletash deti me prodhim në alternativa të ndryshme ngjyrash
 • Kapaciteti perdorues per 4 persona
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.