Pijanec per Kafshe te Ngrira

Pijet e reja plastike të Karmod-it rezistente ndaj ngricave ofrojnë ujë të pastër dhe të freskët për bagëtinë në të gjitha kushtet klimatike.

Mbrojtja e Katër Stinëve në Blegtori: Pije pa Ngrirje

Duke kryer prodhime speciale nga lënda e parë polietileni që e bën jetën më të lehtë, Karmod vazhdon të zhvillojë produkte që lehtësojnë bujqësinë industriale me ekspertizën e saj. Rezervuari i ujit i papërshkueshëm nga ngrirja është një nga produktet e zhvilluar dhe prodhuar posaçërisht për këtë sektor. Ky produkt i veçantë, i cili mbart avantazhet e një rezervuari të izoluar të depozitimit të ujit, eliminon plotësisht problemet e ujit të pijshëm të kafshëve që hasen në fermat e mbarështimit. Me veçorinë e tij rezistente ndaj ngricave, ai siguron rehati të qëndrueshme të pijes në përdorim praktik dhe të lehtë, si dhe zgjidhjen e problemeve në mbarështimin e fermave. Karmod është kompania lider në prodhimin e rezervuarëve plastikë të ujit. Përveç modeleve standarde të rezervuarëve të ujit, prodhon gjithashtu rezervuarë plastikë të izoluar. Kompania jonë, e specializuar në ruajtjen e ujit, ka treguar cilësinë e saj me prodhimin e pijeve të kafshëve që nuk ngrijnë.

non freezing animal drinkers
Galeria e Fotografive

Avantazhi më i rëndësishëm i pijes, i cili quhet edhe një lug uji i pijshëm për bagëtinë, është se ai siguron mbrojtje të plotë për ujin e pijshëm të kafshëve kundër kushteve të pafavorshme të motit në të katër stinët. Ky produkt special ua lehtëson punën mbarështuesve duke parandaluar ngrirjen e ujit në mot të ftohtë kur temperatura është nën zero. Po kështu, në ditët më të nxehta të verës, me sistemin e tij të posaçëm mbrojtës parandalon ngrohjen e ujit.

Pija rezistente ndaj ngricave ofron këtë veçori mbrojtëse me sistemin e saj të prodhimit me dy mure dhe strukturën e panelit të mbushur me shkumë. Me këtë sistem inovativ, kafshëve të ushqyera në fermat blegtorale industriale u sigurohen zgjidhje të ujit të pijshëm të pastër dhe të shëndetshëm në të gjitha kushtet klimatike. Rezervuari i ujit rezistent ndaj ngrirjes, i cili përdoret gjithashtu në bujqësinë e kullotave, ruan rehatinë e ujit pa u ndikuar nga ndryshueshmëria e klimës.

Si Përdoret Pija Ergonomike e Ngrirë?

Depozita e izoluar e depozitimit të ujit, e projektuar dhe prodhuar me ekspertizën e Karmod, ka ergonominë që dy kafshë mund të pinë ujë në të njëjtën kohë. Rezervuari i ujit rezistent ndaj ngrirjes, i cili mund të lidhet edhe me sistemin qendror të shpërndarjes së ujit, mund të plotësojë nevojat për ujë të 25 bagëtive me lidhjen e tij në rrjet me një presion prej dy bare. Me rezervuarin e tij të madh 80 litra dhe pjesën e sipërme të gjerë, dy kafshë mund të pinë ujë në të njëjtën kohë pa ndërhyrë me njëra-tjetrën.

Pija pa ngricë e bën pijen edhe më të lehtë me sistemin e saj të pijes së dyfishtë pa ngrica. Logu i ujit të pijshëm të bagëtive, i cili mund të vendoset në çdo mjedis terreni, me kusht që të jetë i rrafshët, mund të vendoset pavarësisht nga ambienti i brendshëm dhe i jashtëm. Mund të përdoret në një vend fiks me pajisje lidhëse me vidë të fiksueshme. Është shumë praktik me avantazhin e të qenit material i lëvizshëm dhe shumë i lehtë, dhe mund të përdoret lehtësisht duke u transportuar në vende të ndryshme në tokë ose ambiente të brendshme.

Ekspertiza e Rezervuarit të İzoluar të Depozitimit të Ujit Pasqyrohet në Produkte Speciale

Rezervuari i ujit jo ngrirës i projektuar për blegtori, i cili është ndër prodhimet e veçanta të Karmod, është gjithashtu i ndryshëm me avantazhet e tij prodhuese. Duke marrë parasysh nevojat për ujitje në terren në blegtori, produkti i projektuar me ergonominë më të mirë përgatitet me epërsinë e prodhimit të rezervuarëve të izoluar të ujit me teknologji të veçantë. Kallëpe speciale me sipërfaqe të lëmuara dhe të rrëshqitshme prodhohen në ambiente moderne duke përdorur teknologjinë e rrotullimit të gjeneratës së re. Një numër i madh produktesh prodhohen në një kohë të shkurtër dhe dërgohen në fermat që kanë nevojë për përdorim.

Pija pa ngrirje arrin cilësinë më të mirë me fazat me dy mure dhe aplikimin e mbushjes me shkumë, të cilat kryhen me mjeshtëri gjatë fazës së prodhimit. Ky produkt, i cili është përdorur në mënyrë të sigurt për shumë vite me rezistencën ndaj goditjes edhe në kushte të vështira terreni, sjell gjithmonë ujë të pijshëm për kafshët me rezistencë ndaj klimës si ditën e parë.

Varka më e Sigurt me Ujë të Pijshëm për Bagëtinë me Përdorimin e Lëndëve të Para të Kategorisë Ushqimore

Pija pa ngrirje Karmod prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni e cila është e përshtatshme për ushqim. Edhe pas vitesh ruan përshtatshmërinë ushqimore si në ditën e parë gjatë përdorimit. Lënda e parë e përdorur është e njëjtë me rezervuarët e ruajtjes së ujit polietileni në përdorim të zakonshëm në ruajtjen e ujit të pijshëm.

Depozita e Ujit pa Ngrirje Testuar dhe Miratuar

Është testuar dhe miratuar rezistenca ndaj ngricave e produktit të pijeve jo ngrirëse Karmod, i cili u testua në përputhje me funksionin e përdorimit të para-prodhimit. Është konfirmuar nga testi se produkti nuk ngrin në kushte -21°C.

Sistemi i Kapakëve me Hapje të Lehtë në Karmod Frostmaz Suluk

Me epërsinë e dizajnit të Karmod-it, mbulesa e sipërme e pijes rezistente ndaj ngricave mund të hapet lehtësisht me një sistem të veçantë vidhash. Me këtë sistem sigurohet që produkti të përdoret si lug ose ushqyes, së bashku me ujin e pijshëm të kafshëve, veçanërisht në përdorimet e pranverës dhe verës.

Pse të Preferoni Rezervuarin e Ujit pa Ngrirje Karmod?

Me avantazhin e dizajnit të pijeve kundër ngrirjes, Karmod lehtëson lotimin e kafshëve dhe jep një kontribut të rëndësishëm në ushqimin e tyre të shëndetshëm me ujë të pastër. Me veçorinë e tij rezistente ndaj ngricave, ai eliminon vuajtjet e ujitjes që përjetojnë mbarështuesit, veçanërisht në muajt e dimrit, dhe i bashkon ata me blegtorinë e këndshme. Përveç pijes pa ngrirje, ne kemi një produkt modern të njohur si ushqyes plastik të kafshëve dhe koritë për të ushqyer kafshët tona. Ushqyesi i kafshëve, i cili përdoret shpesh në fushën e blegtorisë, ofron një mënyrë të thjeshtë për të bërë procese të shëndetshme të ushqyerjes.

Ai siguron mbrojtje shtesë për shëndetin e kafshëve me përdorimin e lëndëve të para polietileni të cilësisë së parë të sigurta për ushqim. Ai ruan ujin që ruan siç ishte ditën e parë, me veçorinë e tij rezistente ndaj nxehtësisë dhe dritës. I bashkon kafshët me ujë të pastër të shëndetshëm sa herë që e pi. Ndërsa eliminon ngrirjen në mot të ftohtë me aplikimin e tij me dy mure dhe shkumë, parandalon ngrohjen e ujit në vapën përvëluese të verës.

Duke qenë se prodhohet duke aplikuar trajtim termik me kohë të plotë me teknologjinë e rrotullimit, ai ka një rezistencë shumë të lartë ndaj ndikimit. Me avantazhet e sistemit të prodhimit, Karmod zbulon avantazhet e çmimit të pijes jo-ngrirës për sa kohë që përdoret për shumë vite. Mund të na telefononi për të marrë informacion të detajuar rreth prodhimit tonë masiv dhe për të mësuar çmimin aktual të shishes së ujit.

Madhësitë e Pijeve Rezistente Ndaj Ngrirjes Karmod
  • Kapaciteti: 80 Litra
  • Lartësia: 54 cm
  • Gjerësia: 72 cm
  • Gjatësia: 101 cm
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.