Minare Plastike

Ne prodhojmë minare plastike praktike dhe të dobishme për xhamitë apo xhamitë ku muslimanët falen 5 herë në ditë.

Minare e Veçantë Plastike për Xhamitë

Xhamitë, ku muslimanët falen 5 herë në ditë me xhemat, janë jashtëzakonisht të rëndësishme për të mundësuar faljen e lehtë të namazit. Nga këto xhami lexohet ezani, i cili lajmëron ardhjen e kohëve të namazit pesë herë në ditë dhe i njofton të gjithë se ka ardhur koha e namazit. Këtu në xhami, ezani i kënduar nga myezini shpallet për publikun duke përdorur minaren e lartë. Ai i njofton se ka ardhur koha. Në të njëjtën kohë, minarja, e cila është më e lartë se struktura e xhamisë, mund të shihet lehtësisht nga larg. Në të njëjtën kohë, minarja është një shenjë që ndihmon ata që kërkojnë një xhami për t'u falur, duke u vënë re nga forma e saj, ta gjejnë këtë vend lehtësisht.

Karmod Plastik është prodhuesi kryesor i rezervuarëve plastikë të ujit në këtë sektor. Megjithatë, ajo prodhon produkte të dobishme të përshtatshme për çdo sektor duke përdorur materiale plastike, poliester dhe inox. Minarja plastike e përdorur në xhamitë tona është një prej këtyre produkteve.

plsatic minaret
Galeria e Fotografive

Si teknikë e ndërtimit të minares përdoren kryesisht modele guri ose tullash me shkallë. Minaret ndërtohen gjithashtu duke përdorur kallëpe betoni. Karmod ka zhvilluar një model të ri për të përmbushur nevojën për minare në mënyrë praktike dhe ekonomike, veçanërisht në lagjet ose xhamitë e vogla. Minarja e polietilenit është projektuar posaçërisht me ekspertizën e Karmod dhe ofron praktike për përdorim në zonat e xhamive pa pasur nevojë për një proces ndërtimi. Frymëzuar nga koncepti tradicional arkitektonik islamik, minarja plastike Karmod shquhet me ergonominë, sistemin inovativ pa mirëmbajtje dhe prakticitetin e saj.

Ndërtimi i xhamive zakonisht kryhet në baza vullnetare, kryesisht nga ata që do t'i përdorin këto vende adhurimi. Parimi bazë është përdorimi i buxheteve të ulëta të mbledhura nga filantropët vullnetarë me kursime. Ky produkt inovativ i Karmod Plastic, me çmime shumë ekonomike për minare, sjell kursime në buxhetet e ndërtimit të xhamive. Ndërtimi i minares duke përdorur beton ose tulla kërkon procese shumë të gjata. Për më tepër, para se të ndërtohet, duhet të hartohet një projekt i veçantë për sa i përket kontrollit dhe sigurisë së ndërtesës. Për shkak se minaret ngrihen lart me një trup të ngushtë, llogaritjet statike dhe siguria e ndërtesave marrin më shumë rëndësi. Procesi i ndërtimit dhe i punimit të strukturave të minareve të ndërtuara me metodën klasike të betonit të armuar është jashtëzakonisht i gjatë. Mund të duhen muaj për t'u ndërtuar. Minarja portative Karmod lë plotësisht pas proceset e ndërtimit të metodës klasike. Mund të fiksohet në vend dhe të jetë gati për përdorim në ditën kur dërgohet.

Minare Plastike Zgjidhje e Sigurt dhe e Shpejtë

Në të njëjtën kohë, minaret plastike japin një kontribut të madh në eliminimin e rreziqeve të sigurisë në punë. Siç e përmendëm më lart, rreziqet e sigurisë në punë të minareve të ndërtuara me përdorimin e betonit të armuar klasik ose tullave janë mjaft të larta. Gabimi më i vogël mund të shkaktojë aksidente që mund të rezultojnë në lëndime serioze ose vdekje të përgjegjësit që punon në ndërtim. Për këtë arsye, duhet të merren masa shumë serioze të sigurisë në punë në ndërtimin e minares, e cila ngrihet me metra në një trup të ngushtë. Punonjësit kanë nevojë për një platformë më të sigurt për t'u vendosur pranë minares. Sepse duhet të lidhen me litarë çeliku për sigurinë në punë që të parandalohen aksidentet në punë. Intensiteti i këtyre praktikave të sigurisë në punë gjithashtu zgjat kohën e punës. Ndërtimi i minares, që normalisht planifikohet të përfundojë brenda 1-2 muajsh, mund të zgjasë me muaj për shkak të masave kundër rreziqeve të sigurisë. Me konceptin e saj gati për përdorim, minarja e polietilenit Karmod eliminon plotësisht praktikat e nevojshme të sigurisë në punë dhe rreziqet e aksidenteve në ndërtimin e minareve.

Minare Polietileni me Avantazhet Karmod

Modeli i minares polietileni Karmod synon të ofrojë një alternativë të sigurt ndaj modelit të minares së betonit të armuar, i cili paraqet një problem serioz me koston e tij dhe rreziqet e sigurisë në punë në ndërtimet e xhamive. Çmimet e minareve të plastikës, të dizajnuara me studimet e kryera në proceset e zhvillimit të produkteve Ar-Ge, kanë shumë përparësi si përdorimi afatgjatë dhe dizajni elegant. Minarja është gjithashtu në përmasat ideale me dimensionet e saj të projektuara posaçërisht. Prodhimi i minares, në të cilin detajet e dizajnit pasqyrohen me sukses në kallëpin specifik të produktit, kryhet në ambientet moderne të Karmod. Minarja portative po përgatitet me prodhim në sistemin e makinerive rrotulluese me teknologjinë e gjeneratës së re, me përdorimin e lëndëve të para polietileni të ricikluara dhe miqësore me mjedisin.

Ju mund të dekoroni zonat e jashtme të xhamive dhe xhamive me modelet e vazove me ndriçim LED të prodhuara duke përdorur lëndë të parë polietileni. Ju mund të krijoni imazhe të bukura duke mbjellë bimë si trëndafila, tulipanë, orkide në vazo të ndriçuara në zonat e hyrjes së xhamisë.

Shitje Minare me te Gjitha Pajisjet

Trupi kryesor i minares plastike Karmod është prodhuar nga lënda e parë polietileni me një sistem rezistent ndaj goditjeve dhe jetëgjatë. Përveç trupit kryesor, në majë të minares, një mbretëri bronzi e verdhë e artë, një nga kushtet sine qua non të arkitekturës tradicionale islame, zë vendin e saj në shesh. Pjesa konike nën mbretëri bie në sy me forcën dhe qëndrueshmërinë e saj. Në fund të konit është trupi tjetër kryesor, i quajtur huall mjalti. Në pjesën që rrethon minaren nga pjesa e sipërme e mesme si byzylyk ka një ballkon prej polietileni në ngjyrë të ndryshme për kombinim. Trupi i përbërë nga dy pjesë vazhdon në pjesën e poshtme të nderit. Seksioni i fundit që plotëson minaren është foltorja (këmba) në fund, nga e cila minarja është e fiksuar në tokë. Sigurohuni që të merrni informacion për të përfituar nga avantazhet e shitjes së minareve nën garancinë e Karmod, nga trupi kryesor deri në ballkon. Për më tepër, me çmime ekonomike të minares, kurseni para në ndërtimin e xhamisë tuaj.

Dimensionet e Minares Karmod Polietileni:

  • Lartësia: 360 cm
  • Brohoritjet Gjerësia: 130 cm
  • Gjerësia e Minares: 60 cm

Dimensionet e produktit kanë tolerancë ± (3%).

Karakteristikat e Minares Plastike:

  • Rezistencë ndaj rrezeve dhe ndikimeve të diellit UV
  • Sistemi i kallëpeve të prodhimit me një pjesë pa saldim dhe ribatina
  • Lëndë e parë polietileni që është miqësore me shëndetin e njeriut dhe mjedisin në sigurinë e paketimit të ushqimit
  • Përdorimi i gjatë pa mirëmbajtje dhe funksion shumë i lehtë për t'u pastruar
  • Sistem ndërtimi lehtësisht i lëvizshëm dhe i lëvizshëm
  • Tipar i riparueshëm në gabimet e përdorimit
  • Rezistent deri në 50 °C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.