Certifikatat
Karmod ka më shumë se 20 certifikata të klasit botëror në fushën e plastikës.

Drejtuesja e Sektorit u bë ylli i sektorit me Certifikatat e Konformitetit dhe Çertifikatat e Cilësisë që mori. Ne u bëmë pionierë në proceset tona të prodhimit me standardet e TSE. Cilësinë tonë e kemi kurorëzuar me prodhim sipas standardeve ndërkombëtare.

Nga sot, Karmod ka certifikatat e konformitetit TSEK, ISO 9001:2015, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, OHSAS 18001:2007, CE. Gjithashtu, ajo ka udhëhequr rrugën në sektorin e saj duke konfirmuar konformitetin e produkteve të saj me ushqimin me raportet e analizave që ka marrë nga Laboratorët e Shëndetit Publik të Ministrisë së Shëndetësisë.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.