Karrocë Tekstili

Karrocat e tekstilit janë zhvilluar dhe projektuar posaçërisht për përdorim ergonomik, duke marrë parasysh aplikimet praktike në fabrikat e tekstilit.

Karrocë Tekstile Specifike për Sektorin

Një nga modelet më të spikatura midis gamës së produkteve të prodhuara posaçërisht të Karmod janë modelet e makinave tekstile. Ky produkt, i projektuar posaçërisht për ritmin intensiv të punës në sektorin e tekstilit, ka dalë në pah si një makinë punishte plastike në këtë sektor. Ai lehtëson transferimin e shumë pajisjeve të tekstilit, veçanërisht pëlhurave, brenda punishteve dhe fabrikave në mënyrën më të lehtë. Karroca e tekstilit Karmod është projektuar me ekspertizë specifike të industrisë duke ndjekur funksionet e përdorimit në punishte, dhe e njëjta saktësi ruhet në prodhimin e saj. Çmimi i karrocës së tekstilit përfshin pleshtin kryesor të polietilenit, si dhe një rrjetë metalike dhe xhep skedarësh të prodhuar posaçërisht.

textile trolleys
Produktet
Karrocë Tekstili
Karrocë tekstili 800 litra
Karrocë tekstili 800 litra
Karrocë Tekstili
Karrocë tekstili 1.000 litra
Karrocë tekstili 1.000 litra
Karrocë Tekstili
Karrocë tekstili 1.100 litra
Karrocë tekstili 1.100 litra
Karrocë Tekstili
Karrocë tekstili 1.600 litra
Karrocë tekstili 1.600 litra
Karrocë Tekstili
Karrocë tekstili 1.700 litra
Karrocë tekstili 1.700 litra
Galeria e Fotografive

Sistemi i rrotave që mund të rrotullohet 360 gradë në të gjitha drejtimet e kthen atë në një pasion. Me këtë aspekt, karroca e punëtorisë së plastikës u jep punonjësve gjithmonë kënaqësinë e vozitjes. Lodhja e punës mbetet pas, ritmi dhe produktiviteti rriten. Përzgjedhja e rrotave, e cila duket si një detaj, konsiderohet si pjesë e prodhimit në produktet Karmod. Zgjedhja e produktit të rrotave bëhet sipas kapacitetit maksimal të ngarkesës, dhe fitimi më efikas synohet për çmimin e karrocës së tekstilit me përdorim të gjatë. Me funksionin e frenimit automatik të përfshirë në këtë sistem të veçantë të rrotave, komoditeti i përdorimit është rritur në nivelin më të lartë. Është shumë e lehtë për të transportuar pëlhurat e rënda të ngjyrosura në bojërat në punishtet e tekstilit me karrocën e tekstilit me rrota.

Modelet e Karrocave Tekstile Karmod me Performancë më të Mirë me Cilësi të Lartë

Të gjitha modelet e karrocave të transportit të tekstilit Karmod funksionojnë me performancën më të mirë, me të gjitha zgjidhjet e detajuara nga pleshti i transportit të polietilenit deri te sistemi special i kafazit dhe rrotave. Si një punonjës shtesë, ai kontribuon shumë në produktivitet me përdorimin e tij praktik në fabrikat e prodhimit të tekstilit. Mjetet e tekstilit në dizajnin specifik të markës kanë përfunduar certifikatat ndërkombëtare të certifikimit dhe dallohen me cilësinë e tyre superiore. Të gjitha modelet tona në shitjen e karrocave tekstile kanë certifikata ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, OHSAS 18001:2007 dhe CE.

Sipërfaqja e lëmuar me shkëlqim, e cila është jashtëzakonisht e rëndësishme në përdorim, është transportuar në kafazet e profilit metalik së bashku me dhomën kryesore të transportit të polietilenit. Qëllimi kryesor këtu është të sigurohet që pëlhura jashtëzakonisht të vlefshme dhe materiale të tjera të mos dëmtohen kurrë për punëtoritë e tekstilit që mbahen brenda. Në këtë drejtim, detajet në ergonominë e projektimit të dhomës së polietilenit të karrocave të tekstilit janë transferuar me sukses në kallëpe speciale.

Ndërsa kallëpet kanë një funksion të rëndësishëm në sipërfaqen e lëmuar, shkëlqimi i plotë i sipërfaqes së lëmuar është arritur me përdorimin e teknologjisë së rrotullimit të gjeneratës së re në prodhim. Pas përfundimit të prodhimit, karrocat e transportit të tekstilit inspektohen në detaje në fazën e kontrollit të cilësisë. Në këtë fazë, kafazet metalike dhe lyerja kontrollohen në detaje në vijën e brezit së bashku me dhomën kryesore të polietilenit. Meqenëse karrocat e transportit prodhohen me lëndë të parë polietileni LLDPE, ne gjithmonë i kushtojmë vëmendje qëndrueshmërisë, si në prodhimet tona të rezervuarëve të ujit. Automjeti, testet e të cilit janë përfunduar deri në sistemet e rrotave, është drejtuar për t'u përdorur për shitjen e karrocave të tekstilit.

Karroca e punëtorisë së plastikës, e cila prodhohet në ambiente moderne me përdorimin e lëndëve të para me densitet të plotë dhe trajtimin automatik termik specifik të produktit, ka rezistencën më të mirë ndaj ndikimit. Ajo kryen me sukses detyrën e saj për shumë vite në qarkullimin intensiv të përdorimit nëpër punishte. Mund të përdoret në mënyrë të sigurtë pa u prekur nga gunga dhe fërkime të thjeshta. Një investitor i ndërgjegjshëm me jetën e tij të dobishme, çmimi i karrocave tekstile Karmod e di mirë se do të jetë gjithmonë fitimprurës me kursimet më të mira optimale.

Lehtësia e Shëndetit dhe Higjienës në Karrocat e Tekstilit Karmod

Karroca e tekstilit Karmod, e cila prodhohet me përdorimin e lëndës së parë kryesore polietileni në standardet e sigurisë ushqimore, përbën një pjesë të sigurt të prodhimit të tekstilit pa dëmtuar shëndetin e njeriut. Në të njëjtën kohë, ai kontribuon në transportin e sigurt të pëlhurës dhe materialeve të ngjashme të bartura në të pa njolla. I njëjti besim vazhdon në sistemet dhe rrotat e kafazit metalik të lyer posaçërisht.

Karroca e punishtes plastike është gjithashtu shumë e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite pa pasur nevojë për bojë dhe mirëmbajtje të përgjithshme. Është jashtëzakonisht e lehtë për t'u pastruar. Sipas dëshirës, mund të pastrohet lehtësisht me një leckë të thatë ose të lagur, me zgjedhjen e ujit pa presion nën presion.

Modele Ergonomike Speciale për Karroca Tekstile

Karrocat tekstile në 4 madhësi dhe pamje të ndryshme, secila e projektuar me ekspertizën e Karmod, prodhohen në modele standarde. Së bashku me karrocën e tekstilit 800 litra në modelin katror, prodhohen dhe ofrohen në shitje mjete transporti plastike me kapacitet 1100 dhe 1600 litra në dizajn drejtkëndor. Karroca e punishtes plastike në modelin e rrumbullakët ka një rezervuar 1700 litra.

Dhoma e transportit në modelet e karrocave të tekstilit plastik prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni. Për shkak të përdorimit të lëndës së parë polietileni, rezervuari plastik i ujit ka një strukturë solide dhe të qëndrueshme si në strukturën e jashtme të trupit. Karmod ofron një gamë të gjerë produktesh. Ne ju rekomandojmë të merrni informacion nga përfaqësuesi ynë për të gjitha produktet e kompanisë sonë, e cila ofron zgjidhje kreative për nevojat e ruajtjes së ujit ose lëngjeve, përveç modeleve të karrocave tekstile, dhe për shërbimin e shitjes së karrocave tekstile.

Karakteristikat e Automjeteve të Transportit Tekstile Karmod

  • Të gjitha karrocat e transportit të tekstilit janë prodhuar duke përdorur lëndë të para polietileni të ricikluar miqësore me mjedisin.
  • Prodhimet tona kanë certifikata ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, OHSAS 18001:2007 dhe CE.
  • Karrocat tona të punishtes plastike prodhohen në formë blloku me një kallëp të tërë dhe nuk ka asnjë lidhje.
  • Ka një përdorim të sigurt në çdo fushë në punishtet e prodhimit të tekstilit. Nuk ndot dhe nuk e dëmton pëlhurën me sipërfaqen e saj të lëmuar. Automjetet mund të përdoren edhe për transporte të ngjashme në sektorë të ndryshëm.
  • Kur ngjyra nuk është e specifikuar, ajo prodhohet në të bardhë si standard dhe mund të prodhohet në opsione të ndryshme ngjyrash opsionale.
  • Xhepi standard i dokumenteve në automjetet tona të transportit të tekstilit lehtëson gjurmimin e produktit duke vendosur etiketa dhe formularë prodhimi.
  • Rrotat që mund të rrotullohen 360 gradë janë të zgjedhura posaçërisht për automjetet e tekstilit dhe janë me jetëgjatësi. Ekziston një sistem frenimi për komoditetin dhe sigurinë e përdoruesit.

Mund të na kontaktoni për veçoritë e tjera të automjeteve dhe çmimin e karrocës së tekstilit.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.