Zgjidhjet inovative që e bëjnë jetën më të lehtë janë në Karmod Plastic
Karmod Plastic për 36 vjet është zgjidhje lider në industrinë e plastikës
Prodhimi i rezervuarëve të ujit me izolim nga fije xhami prej 200 litra deri në 100 ton
Depozita e ujit prej çelikut të pandryshkshëm Karmod ka një gamë të gjerë produktesh
Zbuloni reth nesh
Kategoritë tona të produkteve
01
Rezervuari plastik i ujit
Karmod Plastic ka prodhuar tanke plastike për ruajtjen e ujit që nga viti 1986 dhe është marka lider në prodhimin e saj.
02
Depozita e Ujit Poliestër
E themeluar në vitin 1986, Karmod është kompania lider në prodhimin e rezervuarëve të ujit poliestër, duke furnizuar produkte në rreth 50 vende.
03
04
05
Çmimet e magazinës silo plastike
Me modelet e ruajtjes së silosit të plastikës në formë konike të poshtme dhe me këmbë hekuri, mund të ruani lehtësisht ushqime të ngurta të lëngshme ose të vogla.
06
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Ne prodhojmë rezervuarë shëllirë dhe depozita turshi për të ruajtur produkte të tilla si ullinj, qershi, lakër dhe speca turshi.
07
08
09
10
11
12
13
14
Lajme
24 shk
24 shk
24 shk
Zgjedhja e kompanive globale
There are currently no items in your cart.