Vazo me Lule me Ndriçim Led

Modelet dekorative të vazove me ndriçim LED kanë një dizajn inovativ që i shton një pamje prestigjioze hapësirave të ndryshme në arkitekturë dhe peizazh.

Vazo me Ndriçim që i Shton Ngjyrë Dekorimit Arkitektonik

Modelet e vazove të ndriçuara janë krijuar për të lehtësuar dekorimin arkitektonik të ndërtesave të objekteve sociale si vilat, kopshtet private dhe restorantet. Ai sjell vitalitet në çdo vend ku vendoset me dizajnet e tij origjinale me ngjyra të ndryshme. Ne kemi vazo lulesh me ndriçim ovale, katrore, drejtkëndore, produkte dekorimi sferike, dizajne kolonash dhe opsione për ndenjësen e tavolinave të kopshtit. Të gjitha ato janë projektuar me ekspertizën e Karmod për të shtuar ngjyra dhe vitalitet në hapësirat e brendshme ose të jashtme.

vazo me lule me ndricim led
Produktet
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-102
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-102
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-104
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-104
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-106
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-106
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-107
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-107
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-108
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-108
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-109
Vazo me Lule me Ndriçim Led K-109
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-103
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-103
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-110
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-110
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-111
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-111
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-112
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-112
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-113
Vazo me Lule me Ndriçim Led Y-113
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led S-105
Vazo me Lule me Ndriçim Led S-105
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led G-116
Vazo me Lule me Ndriçim Led G-116
Vazo me Lule me Ndriçim Led
Vazo me Lule me Ndriçim Led YM-114
Vazo me Lule me Ndriçim Led YM-114
Galeria e Fotografive

Lënda e parë polietileni e bardhë e përdorur në prodhimin e saj prodhohet me një sipërfaqe të shndritshme dhe të lëmuar duke u përmbushur me teknologjinë e rrotullimit. Me transparencën që sjell bardhësia, sistemi i ndriçimit të vazoz led kombinohet me produktin dhe krijon një kombinim ngjyrash të ndryshme, duke i dhënë një pamje të mrekullueshme. Kudo që vendoset, integrohet me konceptin e përgjithshëm arkitektonik dhe magjeps ministrat me sharmin e tij. Sidomos me produktet e rrëshqitjeve të ujit të prodhuara nga kompania jonë, krijon një imazh shumë të bukur në anët e pishinës. Modelet e vazove të ndriçuara me modele të ndryshme përdorimi kanë një përdorim funksional në krahasim me homologët e tyre.

Me sistemin e saj të veçantë softuerik, vazoja e ndriçuar është një burim gëzimi me menaxhimin e saj të dekorit të lehtë, i cili mund të rregullohet dhe kontrollohet me telekomandë. Sipas dëshirës, mund të zgjidhni një alternativë me një ngjyrë dhe të vendosni cilado ngjyrë që dëshironi të dominojë në hapësirën tuaj. Këto ngjyra kanë shumë alternativa si blu, jeshile, portokalli, e verdhë. Ky cilësim ngjyrash mund të menaxhohet gjithashtu sipas shijes tuaj me një menaxhim drite të përshtatshëm për identitetin tuaj të korporatës. Kur dëshironi të ngjyrosni edhe më shumë mjedisin, mund të zgjidhni opsionet e ndryshueshme të rrjedhës së ngjyrave duke përdorur telekomandën në dorë. Me zgjedhjen e moduleve me ngjyra të ndryshme, hapësira juaj do të kthehet në një ambient tërheqës dhe tërheqës ku ngjyrat kërcejnë.

Ku Përdoren Vazot me Ngjyra dhe Produktet Dekorative?

Modelet e tenxhereve me ngjyra kanë një numër të pakufizuar përdorimesh, pavarësisht nga hapësira e brendshme apo e jashtme. Ka shumë vende ku vazot e ndriçuara përdoren për dekorim si vila të brendshme dhe të jashtme, restorante dhe kafene, kopshte çaji, hotele, institucione arsimore, klube, ambiente sportive, ndërtesa shërbimi të objekteve sociale. Ndër këto veçohen vilat dhe objektet sociale.

Duke qenë se vilat janë një model banimi shumë i veçantë, ato pasqyrojnë plotësisht shijet vizuale të atyre që qëndrojnë në to. Në këtë shumëllojshmëri shijesh, ndonjëherë ju kërkoni një ambient që pasqyron ndjenjat tuaja. Ju nuk mund ta përcillni këtë ndjenjë që pasqyron dëshirat tuaja tek arkitekti dhe dekoruesi juaj privat. Këtu, vazot shumëngjyrëshe dhe produktet dekorative ofrojnë zgjidhjen e plotë për kërkimin tuaj për bukurinë. Mund të krijoni një ambient që të tërheqë syrin duke vendosur një pemë zbukuruese në kopsht me dhe, një sekuencë që ngjyros mjedisin sapo hapet dera e kopshtit në zonën e jashtme të vilës ose duke e pozicionuar atë në të majtë dhe mu ne veranden e viles.

Kafenetë dhe restorantet janë ndër vendet ku preferohen shpesh modelet e vazove me lule. Një koncept i veçantë që e bën vendin të ndryshëm është krijuar me hyrjet e kafeneve, kopshtet e çajit dhe restorantet, pajisjet e tavolinave të kopshtit, modelet e brendshme të pishinës me vazo me ndriçim led.

Klientët nga çdo vend që përdor vazo me lule largohen me një përshtypje të këndshme që u jep atyre lumturi dhe paqe. Çdo herë, kafenetë dhe restorantet, të pajisura me ngjyra të këndshme me këtë ambient të veçantë, i ftojnë të rijetojnë një privilegj tjetër që i tërheq atje. Nga ndërtesat e shërbimeve publike te objektet private sociale, nga parqet te kopshtet, nga shkollat te spitalet dhe hotelet, modelet shumëngjyrëshe të vazove shtojnë një bukuri tjetër.

Vazo Led që bën më të Lehtë Punën Arkitektëve

Pritshmëritë janë gjithmonë të larta nga arkitektët që ofrojnë shërbime në dizajnin e peizazhit dhe të brendshëm në projekte që kërkojnë dekorim të veçantë. Pronarët e projekteve u kërkojnë atyre të dalin me dizajne ekskluzive që i bëjnë hapësirat e tyre të dallohen dhe i bëjnë ato të ndryshme. Për këtë ai kërkon mbështetjen e tyre.

Vazot e luleve led luajnë një rol të rëndësishëm për të ndihmuar arkitektët për të shtuar një origjinalitet të ndryshëm në dizajnet e tyre dhe për të kënaqur klientët e tyre. Modeli model, vazot e veçanta të luleve me një sistem drite të menaxhueshme me ngjyra u ofrojnë arkitektëve komoditet të madh në të cilin ata mund të shijojnë dizajnet e tyre. Prekjeve përfundimtare të vendeve të veçanta u jepet origjinalitet dhe privilegj duke përdorur modele vazosh me lule led.

Si do ta Dëshironit Lulen tuaj në një Vazo me Ngjyra?

Përveç prodhimit të rezervuarëve të ujit, produktet e mobiljeve të dizajnit të karmod plastike, polietileni kanë avantazhet e përdorimit alternativ në dekorim së bashku me sistemin e ndriçimit të menaxhueshëm. Përdoret duke vendosur bimë zbukuruese në vazo lulesh shumëngjyrëshe në shumë modele të rrumbullakëta, katrore, këndore ose drejtkëndore. Për sa i përket lehtësisë së mirëmbajtjes, në produkte mund të vendosen bimë zbukuruese artificiale, si dhe bimë të vërteta. Bimët e gjalla të vendosura në vazo me lule të ndriçuara mund të jenë në formën e luleve ose pemëve zbukuruese. Në tenxhere ka depozita të veçanta uji dhe kanale kullimi.

Modele Vazo me Ndriçim për Stilin Tuaj

Ka shumë modele, duke përfshirë një tavolinë kopshti dhe një grup ulur, së bashku me vazo me lule të ndriçuara. Përveç këtyre modeleve, ka edhe topa dekorimi me sistem led sferik dhe produkte dekorimi kolonash. Përveç modeleve speciale të vazove të luleve me ndriçim, një sistem drite LED i kontrolluar nga distanca me dritë të menaxhueshme mund të aplikohet në të gjitha modelet. Në tavolinën e kopshtit ka një rezervuar pishine dhe kjo pjesë mund të përdoret si akuarium duke vendosur peshk dekorativ në të.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.