Kullë Hedhëse Rrënojash

Mbyllja e Rrënojave (Kulla e Rrënojave, Kulla e Hedhjes së Rrënojave)

Karmod Plastic zgjidh një problem shumë të rëndësishëm në transferimin dhe asgjësimin e mbeturinave të ndërtimit, që është një nevojë e rëndësishme e industrisë së ndërtimit.

Është e një rëndësie të madhe që mbetjet e rrënojave të hidhen në përputhje me sigurinë në punë në ndërtime. Zgjidhjet e përkohshme të krijuara në kantieret për transportin e mbetjeve të ndërtimit krijojnë çmime dhe kosto të larta dhe jetëgjatësia e tyre e dobishme është e shkurtër. Problem më i madh është rreziku i aksidenteve që mund të ndodhin gjatë transportit të mbetjeve. Mollozshut është një produkt të ri në industrinë e ndërtimit për t'i dhënë fund të gjitha këtyre problemeve me produktin tonë të rrënojave.

rubbish chutes
Galeria e Fotografive

Produkti ynë i gropës së rrënojave njihet gjithashtu si kulla e rrënojave në industri. Sistemi i hedhjes së rrënojave siguron që rrënojat ose mbeturinat që dalin nga dyshemetë e ndërtimeve dhe kantiereve të hidhen rregullisht në zonat e grumbullimit të rrënojave në përputhje me sigurinë në punë. Nëse dëshironi, mund të grumbulloni mbeturinat në një zonë të caktuar, ose mund të përdorni shpejt një zonë të mbyllur mbeturinash duke vendosur vendbanime të ndryshme si kontejnerë, kamionë mbeturinash, makina transporti nën kullën e rrënojave.

Falë strukturës së tij të sigurt dhe të fortë dhe dizajnit të veçantë të grilave midis dyshemeve, produkti ynë i gropës së rrënojave eliminon rrezikun e aksidentit dhe lëndimit që mund të ndodhë si rezultat i rënies së copave gjatë asgjësimit të rrënojave. Ju mund ta përdorni produktin tonë, i cili është projektuar dhe prodhuar duke marrë parasysh kriteret e sigurisë në punë, në lartësitë që dëshironi.

Rubble Shut (kulla e rrënojave) përbëhet nga tre pjesë kryesore: grila midis borës, oxhakut dhe vaji fiksues midis kateve. Falë instalimit të lehtë dhe pamjes elegante, mund të përdoret gjithashtu për hedhjen e mbeturinave në sistemet e mbeturinave të ndërtesave. Meqenëse prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni me rezistencë të lartë, nuk konsumohet lehtë dhe mund të përdoret në mënyrë të përsëritur. Mund të çmontohet nga një ndërtim dhe të transportohet lehtësisht në një ndërtim tjetër dhe të instalohet.

Karakteristikat e Kullës së Asgjësimit të Rrënojave

Kulla e depozitimit të rrënojave prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni LLDPE me forcë të lartë. Megjithatë, me teknikat tona të ndryshme të veçanta të prodhimit, struktura e tij forcohet. Në këtë mënyrë, ai ka një përdorim afatgjatë.

Shtëpi të shkëputura, apartamente, rrokaqiej, fabrika, qendra tregtare etj., falë rezistencës së lartë ndaj goditjes së kullës së heqjes së rrënojave. mund të përdoret gjatë ndërtimit të zonave. Ju mund t'i shkarkoni lehtësisht rrënojat tuaja me gropën e rrënojave.

Avantazhet e Sistemit të Transferimit të Rrënojave dhe Mbeturinave (Rubble Tower).

  • Ka avantazhin e instalimit të lehtë dhe të shpejtë.
  • Falë strukturës konike të ndërthurur të oxhaqeve, siguron transport të lehtë dhe kursim të hapësirës.
  • Mund të përdoret në ndërtim në çdo lartësi dhe në çdo varg dyshemeje.
  • Prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni me forcë të lartë dhe të stabilizuar UV.
  • Është i përshtatshëm për përdorim në ndërtime dhe në të gjitha kushtet klimatike.
  • Ka rezistencë të lartë ndaj goditjes falë trashësisë ideale dhe strukturës fleksibël.
  • Mund të rregullohet dhe përdoret lehtësisht sipas diapazonit të dyshemesë në çdo lartësi.
  • Çdo kat mban peshën e vet falë këmbëve të fiksimit ndërmjet kateve. Kështu, mund të përdoret në ndërtesa të larta pa asnjë problem.
  • Për ndarjen e mbetjeve, në të njëjtin ndërtim mund të instalohet më shumë se një sistem rrënojash (kullë rrënojash) dhe lloje të ndryshme mbetjesh mund të transferohen në zona të ndryshme grumbullimi.
  • Falë instalimit të lehtë dhe pamjes elegante, mund të përdoret si sistem për hedhjen e mbeturinave në ndërtesa dhe mbeturinat mund të hidhen direkt në kontejnerin e plehrave.
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.