Karrocë tekstili 1.000 litra

Modeli i karrocave tekstile 1.000 litra dhe detajet e produktit...
  • Gjerësia 150 cm
  • Lartësia 60 cm
  • Gjatësia 100 cm
  • Trashësia 6 mm
  • Lartësia e plastikës 60 cm
  • Lartësia me rrota 75 cm
  • Gjatësia duke përfshirë këmbët 115 cm
  • Kapaciteti 1.000 litra
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.