Karrocë tekstili 1.100 litra

Modeli i karrocave tekstile 1.100 litra dhe detajet e produktit...
  • Gjerësia 105 cm
  • Lartësia 73 cm
  • Gjatësia 145 cm
  • Trashësia 6 mm
  • Lartësia e plastikës 73 cm
  • Lartësia me rrota 88 cm
  • Gjatësia duke përfshirë këmbët 160 cm
  • Kapaciteti 1.100 litra
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.