Rezervuari plastik i ujit

Karmod Plastic ka prodhuar tanke plastike për ruajtjen e ujit që nga viti 1986 dhe është marka lider në prodhimin e saj.

Uji është një burim i domosdoshëm si për shëndetin e njeriut ashtu edhe për jetën e njeriut. Çdo gjallesë në tokë duhet të plotësojë nevojat e saj për ujë. Në veçanti, njerëzit i plotësojnë nevojat e tyre për ujë në dy lloje, si për ujë të pijshëm ashtu edhe për ujë shtëpiak, nga burime të ndryshme. Pastërtia, higjiena dhe strehimi i shëndetshëm dalin në pah në përdorimin e ujit të pijshëm. Në ujërat e përdorimit, është e rëndësishme që higjiena dhe uji pa baktere që do të vendoset të mos jetë pa baktere. Falë rezervuarit plastik të ujit, ne ofrojmë zgjidhje për nevojat tuaja higjienike për ruajtjen e ujit dhe për ruajtjen e ujit të pijshëm. Karmod Plastic është gjithmonë me ju për rezervuarin e ujit të pijshëm të pastër.

Rezervuari plastik i ujit
Grupet e Produkteve
polyethylene vertical tank
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita vertikale e ujit plastik Karmod ofron zgjidhje shumë të mira për ruajtjen e ujit për vendet me hapësirë të kufizuar.
plastic horizontal water tank
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Karmod Plastic prodhon rezervuarë plastikë uji në modele të ndryshme që mund t'i përdorni për procese të ndryshme të ruajtjes së lëngjeve. Modelet e rezervuarëve horizontalë të ujit me tonazh të lartë.
rectangular water tanks
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit ofron ruajtje me kosto efektive të ujit me përvojën dhe ekspertizën e Karmod Plastic.
new generation polyethylene slim water tank
Depozita e ujit të gjeneratës së re të polietilenit
Rezervuarët e hollë të ruajtjes së ujit nga polietileni i gjeneratës së re të Karmod Plastic ofrojnë zgjidhje funksionale për ruajtjen e ujit për hapësira me hapësirë të kufizuar.
millenium polyethylene vertical water tank
Depozita e Ujit të Mijëvjeçarit
Magazinat vertikale plastike të serisë mijëvjeçare të Karmod Plastic sjellin zgjidhje funksionale të ruajtjes së bashku me cilësinë, estetikën dhe elegancën.
underground water tanks
Rezervuari plastik i ujit nëntokësor
Modelet plastike të rezervuarëve të ujit nëntokësor të prodhuara nga Karmod janë shumë të qëndrueshme falë strukturës së tyre të trupit jo të plasaritur dhe të qëndrueshme.
cone bottom plastic tanks
Çmimet e magazinës silo plastike
Me modelet e ruajtjes së silosit të plastikës në formë konike të poshtme dhe me këmbë hekuri, mund të ruani lehtësisht ushqime të ngurta të lëngshme ose të vogla.
brine and pickle storage tanks
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Ne prodhojmë rezervuarë shëllirë dhe depozita turshi për të ruajtur produkte të tilla si ullinj, qershi, lakër dhe speca turshi.

Në zonat me jetë intensive në qytet, bëhet fjalë për zonën tonë të përdorimit me sistemin e furnizimit me ujë të përgatitur nën tokë, deri në shtëpitë apo vendet tona të punës. Por këto ujëra hyrëse janë për plotësimin e nevojave tona të përgjithshme të përdorimit. Sistemi i furnizimit me ujë përdoret për situata të ndryshme si larja e rrobave, larja e enëve, marrja e dushit, larja e duarve ose pastrimi. Ne i plotësojmë nevojat tona për ujë të pijshëm me ujë të gatshëm që e blejmë nga jashtë. Nëse jeni në zona larg nga rrjeti i furnizimit me ujë ose nëse dëshironi të merrni masa paraprake kundër ndërprerjeve të ujit, modelet e rezervuarëve polietileni janë produktet më të përshtatshme për ju. Ju mund të përdorni një rezervuar uji plastik në shtëpi, fshatra, kopshte, fabrika ose në çdo zonë që dëshironi.

Është e rëndësishme të merren masa paraprake kundër ndërprerjeve të ujit po aq sa edhe nevoja për ujë të pastër. Në rastet e përdorimit intensiv të ujit, ka mungesë uji në muajt e verës. Në rast prishjesh apo mirëmbajtjeje momentale ka ndërprerje të ujit për orë të tëra. Ju mund të zgjidhni atë që ju nevojitet midis llojeve të rezervuarëve polietileni që prodhojmë në modele këndore vertikale, horizontale dhe prizmatike. Ne prodhojmë depozita uji në çdo model, kapacitet dhe madhësi. Meqenëse rezervuari i ujit prodhohet me përdorimin e lëndëve të para polietileni, ai ofron një zgjidhje të sigurt për çdo proces të mbajtjes së lëngjeve që ju nevojitet.

Çmimet e rezervuarit plastik të ujit

Meqenëse rezervuari i ujit prodhohet me plastikë, është më i lirë se rezervuarët e prodhuar nga materiale të ndryshme. Meqenëse rezervuarët e poliestër dhe inox prodhohen me dorë, kostot e tyre rriten. Në të njëjtën kohë, materialet e përdorura në këto magazina janë më të shtrenjta se lëndët e para polietileni LLDPE. Megjithatë, çmimet e rezervuarëve të ujit polietileni dallohen me avantazhet e tyre të privilegjuara. Faktorët më të rëndësishëm që ndikojnë në çmimin në një magazinë polietileni janë ngjyra e magazinës, trashësia e murit dhe aparati shtesë në të.

Ne ofrojmë zgjidhjet më konkurruese me çmimet e rezervuarit plastik të ujit. Ne ju ofrojmë çmimet më të mira dhe më të lira. Meqenëse rezervuarët standardë përdoren më së shumti për nevojat e ruajtjes së ujit, ato janë më të përballueshme në çmim dhe se cili rezervuar blini varet tërësisht nga vendi i përdorimit. Megjithatë, çmimet ndryshojnë në magazinat private. Gjatë përcaktimit të çmimeve të rezervuarëve të ujit polietileni, për shembull, çmimi në rezervuarët e karburantit ose acidit ndryshon në krahasim me rezervuarët standardë. Çmimet e rezervuarit të ujit të polietilenit gjithashtu ndryshojnë nga modeli në model. Produktet e të njëjtit tonazh të rezervuarëve vertikal dhe horizontal të ujit janë të ndryshëm në çmim. Gjithashtu, variojnë në çmim edhe produktet e magazinës së modelit horizontal dhe katror me të njëjtin kapacitet.

Për çmimet më të sakta të rezervuarit të ujit, mund të na kontaktoni duke plotësuar formularët tanë të kontaktit dhe të mësoni çmimet më të sakta menjëherë. Në të njëjtën kohë, ju mund të merrni shpejt informacion për çmimet dhe zbritjet e favorshme që kemi krijuar për ju.

Modelet e rezervuarëve plastikë të ujit

Rezervuarët e polietilenit prodhohen në një strukturë një-pjesë me një trup monobllok. Për këtë arsye, dimensionet e zonës së përdorimit janë të rëndësishme kur zgjidhni një rezervuar polietileni. Si rezultat i studimeve dhe kërkimeve për AR-GE, ne prodhuam modele magazine të përshtatshme për të gjitha fushat. Prodhimet tona të magazinës së polietilenit prodhohen me kapacitet deri në 25 ton si vertikale, horizontale dhe katrore. Magazinat e prodhuara janë në strukturë prizmatike cilindrike ose këndore. Në të njëjtën kohë, ndërsa disa nga magazinat tona kanë një strukturë trupore me këmbë, disa nga magazinat tona prodhohen me dysheme të sheshtë. Ne prodhojmë 25 ton rezervuarë vertikal të ujit, veçanërisht për nevoja magazinimi me tonazh të lartë. Në rastet kur sipërfaqja e magazinës nuk është e përshtatshme për nga lartësia prodhojmë edhe magazina horizontale me kapacitet deri në 5 tonë. Rezervuarët e ujit të pijshëm në modele katrore nga 100 litra deri në 500 litra janë gjithashtu të disponueshëm në stoqet tona për përdoruesit shtëpiak.

Modelet drejtkëndore të rezervuarëve të ujit të përfshira në modelet e rezervuarëve plastikë të ujit mund të përdoren për përdorime të brendshme të karvanit ose automjeteve. Me strukturën e saj lehtësisht të lëvizshme dhe dimensionet e përshtatshme për të gjitha zonat, magazinat e modelit drejtkëndor kanë një strukturë ergonomike ideale për përdorim praktik. Modelet e rezervuarëve të ujit polietileni prodhohen për përdorime individuale dhe komerciale. Rezervuarët, të cilët kanë më shumë se 50 madhësi dhe kapacitete, janë në një strukturë të përshtatshme për të siguruar ruajtjen e shëndetshme të lëngut. Modelet e rezervuarëve të ujit polietileni kanë zona të ndryshme përdorimi. Ne kemi varietete të përshtatshme për çdo zonë përdorimi.

Karakteristikat e rezervuarit të ujit të polietilenit

Modelet e rezervuarëve të ujit të polietilenit prodhohen me përdorimin e lëndëve të para polietileni LLDPE plotësisht të riciklueshme. Ju mund t'i përdorni në mënyrë të sigurt rezervuarët tanë të ujit polietileni për shumë vite falë lëndës së parë të cilësisë së parë dhe teknikave të prodhimit. Rezervuarët tanë të polietilenit janë të përshtatshëm për kontakt me ushqimin, të njohur si kategoria e ushqimit. Përsëri, U.V e lartë. Me rezistencën e tij të stabilizuar, ofron mbrojtje superiore ndaj lëngjeve që përmban kundër rrezet e diellit. Prodhimi kryhet në përmasa të ndryshme, nga 50 litra deri në 25 ton kapacitet, secila prej të cilave ka garancinë e Karmod Plastic.

Meqenëse rezervuarët e ujit polietileni prodhohen në modele vertikale, horizontale dhe katrore, vendi i përdorimit dhe veçoritë e të gjithë tyre mund të ndryshojnë. Ai sjell zgjidhje për zona të ndryshme përdorimi me dizajnin e tij ergonomik, me rezervuarë për ruajtjen e lëngjeve që kanë të njëjtin funksion nga horizontali në vertikal. Secila nga magazinat tona prodhohet në kallëpe speciale të përgatitura me ekspertizë. Modelet e rezervuarëve të ujit polietileni të prodhuara me teknologjinë e kallëpeve rrotulluese ofrojnë forcë shtesë me dizajnin estetik të brinjëve që rrit forcën në ruajtjen e lëngjeve në tonazhe të larta. Dizajni më i mirë ergonomik është zbuluar në kontaktin me tokën. Përveç kësaj, struktura e tij është forcuar për të mbrojtur rezervuarin e polietilenit kundër kushteve të vështira me rezistencën e tij të lartë ndaj goditjes. Për sa i përket veçorive të rezervuarit të ujit polietileni, ai dallohet me strukturën e tij superiore në krahasim me homologët e tij në sektor. Falë këtyre veçorive superiore, ne jemi bërë marka më e preferuar e Turqisë.

Zonat e përdorimit të rezervuarit të ujit polietileni

Kur blini një rezervuar, zona e përdorimit dhe lloji i lëngut duhet të analizohen mirë. Prandaj, duhet të përcaktohen vetitë e rezervuarit të ujit të polietilenit dhe të zgjidhet rezervuari më i përshtatshëm. Ju mund të arrini rezultatet më të mira duke përdorur prodhime polietileni të rezervuarëve të ujit në zonat tuaja të përdorimit. Rezervuari vertikal i ujit nga polietileni preferohet përgjithësisht në zona të hapura dhe të mbyllura. U.V me ngjyrë blu intensive në zona të hapura. Janë blerë magazina me vlera të larta stabilizuesi. Preferohet gjerësisht për përdorim në shtëpi dhe apartamente, nevoja për ujë të vendeve të punës, për ruajtjen e kimikateve të ndryshme në zonat industriale dhe depozita vaditëse në fusha. Meqenëse rezervuari vertikal i ujit është produkti më i madh i rezervuarit të polietilenit me një kapacitet prej 25 ton, ai përdoret në të gjitha zonat sipas nevojave të ndryshme të depozitimit të lëngjeve.

Depozitat horizontale të ujit nga polietileni janë të gjata dhe të shkurtra në gjatësi. Për këtë arsye preferohet intensivisht në katet e papafingo të shtëpive. Në rast të mungesës së ujit, rezervuarët e preferuar me kapacitet deri në 5 tonë mund të plotësojnë nevojat tuaja afatgjata për ujë. Përdoret gjithashtu në proceset e mbajtjes së lëngjeve të ndryshme përveç ujit. Në objektet e prodhimit të qumështit mund të strehoni deri në 50 ton ose 100 ton qumësht me 5 ton magazina horizontale të lidhura paralelisht. Kjo është e vërtetë për sektorë të ndryshëm. Përveç kësaj, rezervuarët horizontalë preferohen shpesh për nevojat e mbajtjes së ujit shtëpiak në shtëpitë e fshatit, shtëpitë verore ose shtëpitë e dimrit.Meqenëse produktet tona të rezervuarëve prizmatikë katrorë prodhohen deri në 500 litra, ato përdoren për të plotësuar nevojat për ujë të pijshëm dhe të shërbimeve. në shtëpi në rast të ndërprerjeve të menjëhershme të ujit. Mund të përdoret gjithashtu si një rezervuar transporti uji dhe lëngu. Ju jeni duke shkuar në një piknik, por keni nevojë për ujë? Ju mund ta çoni rezervuarin tonë katror 100 litra ose 200 litra në zonën që dëshironi në pjesën e pasme të makinës suaj. A ju pëlqen të udhëtoni me karvan? Ju mund të blini rezervuarin tonë 500 litra dhe ta përdorni si një rezervuar uji të pastër ose një rezervuar për ruajtjen e ujërave të ndotura të pista.

Modelet e rezervuarëve plastikë të ujit falë strukturës së tij fleksibël, trupit cilësor, përdorimit ergonomik dhe strukturës afatgjatë, nuk do t'ju zhgënjejë në të gjitha nevojat tuaja. Depozitat tona të polietilenit mund të përdoren lehtësisht nga glukoza në acid, nga sheqeri te kimikatet, nga qumështi te vaji i ullirit, nga uji te ruajtja e ushqimit.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.