Depozita uji 1 ton

Modeli i depozita uji 1 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Pesha30 kg
  • Gjerësia / Diametri95 cm
  • Lartësia161 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti1.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.