Rezervuari i ujit

Karmod Plastic ka prodhuar tanke plastike për ruajtjen e ujit që nga viti 1986. Klikoni për rezervuarin e ujit.
Produktet
Rezervuari i ujit
Depozita uji 1 ton
Depozita uji 1 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 1.500 litra
Depozita uji 1.500 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 2 ton
Depozita uji 2 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 2.000 litra
Depozita uji 2.000 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 2.500 litra
Depozita uji 2.500 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 3 ton
Depozita uji 3 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 3.500 litra
Depozita uji 3.500 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 4 ton
Depozita uji 4 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 4.500 litra
Depozita uji 4.500 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 5 ton
Depozita uji 5 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 6 ton
Depozita uji 6 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 7 ton
Depozita uji 7 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 7500 litra
Depozita uji 7500 litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 8 ton
Depozita uji 8 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 9 ton
Depozita uji 9 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 10 ton
Depozita uji 10 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 10.000 litra
Depozita uji 10.000 litra
10.000 Litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 15 ton
Depozita uji 15 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 20 ton
Depozita uji 20 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 25 ton
Depozita uji 25 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 30 ton
Depozita uji 30 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 40 ton
Depozita uji 40 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 45 ton
Depozita uji 45 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 50 ton
Depozita uji 50 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 60 ton
Depozita uji 60 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 70 ton
Depozita uji 70 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 80 ton
Depozita uji 80 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 90 ton
Depozita uji 90 ton
Rezervuari i ujit
Depozita uji 100.000 litra
Depozita uji 100.000 litra
100.000 Litra
Rezervuari i ujit
Depozita uji 100 ton
Depozita uji 100 ton

Lënda e parë e përdorur në prodhimin e rezervuarëve të ujit është emërtuar pasi është diversifikuar sipas faktorëve të tillë si mënyra e prodhimit, vendi i përdorimit dhe qëllimi. Kur përmenden rezervuarët e ujit, të vijnë në mendje rezervuarët e prodhuar posaçërisht për ruajtjen e shumë kimikateve si uji, acidi, vaji dizel dhe boja.

Rezervuarët me çmimin më të përballueshëm midis çmimeve të rezervuari plastik i ujit janë opsionet e rezervuarit plastik të ujit. Faktori më i rëndësishëm që ndikon në çmimet e këtyre rezervuarëve të ujit është mënyra e prodhimit. Meqenëse këto tanke prodhohen si monobllok, domethënë në një copë, ato janë mjaft të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Përveç kësaj, nga ky këndvështrim, çmimet e këtyre rezervuarëve të ujit të prodhuar duke përdorur polietileni mbeten mjaft të përballueshme.

Meqenëse këto rezervuarë përdoren kryesisht për të ruajtur ujin, ato quhen përgjithësisht depozita uji. Kur shikojmë qëllimin e përgjithshëm të përdorimit, ato janë mjetet që sigurojnë që një substancë ose përzierje e lëngshme, ushqimore ose kimike të ruhet, të mbrohet dhe më pas të evakuohet kur nevojitet. Sipas lëndës së parë të përdorur në prodhimin e tij, ai ndahet në kategori prodhuese si depozita uji poliester, depozita uji polietileni, depozita uji inox. Rezervuarët e magazinimit të prodhuar nga lëndë të para të ndryshme mund të përdoren për të ruajtur funksionalisht të njëjtat lëngje, si dhe secila prej tyre ka një zonë të veçantë përdorimi. Për shembull, të gjitha madhësitë e rezervuarëve të polietilenit ose inox mund të përdoren për ruajtjen e ujit. Megjithatë, magazinimi inox duhet të preferohet në zonat e ekspozuara ndaj nxehtësisë si furrat e trajtimit të nxehtësisë brenda objektit.

Modelet e rezervuarëve të ujit

Modelet e rezervuarëve të ujit emërtohen gjithashtu sipas mënyrës së prodhimit. Të tilla si rezervuarët horizontale drejtkëndëshe, cilindrike vertikale, horizontale cilindrike të ujit. Llojet e rezervuarëve drejtkëndëshe dhe cilindrike prodhohen në të gjitha produktet poliestër, polietileni dhe inox. Preferencat e rezervuarit vertikal ose horizontal përcaktohen sipas vendit dhe qëllimit të përdorimit. Kur synohet të përdoret lëngu në rezervuarin e magazinimit me presion natyral, rezervuarët vertikalë ofrojnë rrjedhshmëri në presion më të lartë.

Kur synohet përdorimi i ujit me presion natyral në rezervuarë horizontale, ai vendoset në ndërtesë ose vendoset në një platformë të veçantë mbajtëse për të siguruar rrjedhjen natyrale të lëngut. Llojet vertikale cilindrike të rezervuarëve të ujit preferohen veçanërisht në shtëpitë ku nuk ka rrjet qendror të ujit ose ku ndërprerja është shumë e madhe. Në këtë lloj magazine ofrohet përdorimi ergonomik pa zënë shumë hapësirë. Me rezervuarët e ujit polietileni të prodhuar me ekspertizën e Karmod, prodhohen më shumë se 30 depozita të ndryshme nga 100 litra deri në 25,000 litra. Me rezervuarët e ujit poliestër, prodhimi standard kryhet në 95 madhësi dhe forma të ndryshme, duke filluar nga 200 litra deri në 100 ton. Rezervuarët e magazinimit poliestër kanë modele cilindrike drejtkëndëshe, horizontale dhe vertikale, elipse horizontale. Rezervuarët vertikal të magazinimit poliestër prodhohen edhe në modele me këmbë metalike për presion natyral.

Llojet e rezervuarëve të ujit inox Karmod prodhohen në rangun nga 500 litra deri në 100,000 litra. Rezervuarët e magazinimit inox prodhohen në 50 madhësi të ndryshme me forma cilindrike dhe prizmatike vertikale dhe horizontale. Rezervuarët e magazinimit inox përdoren në objektet industriale për të ruajtur shumë kimikate të lëngshme së bashku me ujin. Rezervuarët prizmatikë të ujit janë në përputhje të plotë me sistemin përforcues dhe përdoren gjerësisht në fabrika, veçanërisht në banesat masive dhe objektet sociale. Lidhja përforcuese dhe sistemet e filtrimit integrohen lehtësisht në rezervuarin e magazinimit. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite pa u kalbur dhe ndryshkur.

Çmimet e rezervuarëve të ujit

Llojet e rezervuarëve të ujit Karmod, të prodhuara në një koncept miqësor ndaj mjedisit me standarde ndërkombëtare, kanë një sistem afatgjatë për ruajtjen e sigurt të ujit dhe kimikateve. Është prodhuar sipas kushteve të përdorimit të zonës së hapur dhe nëntokësore. Cilësia e tij është vërtetuar me epërsinë e përdorimit afatgjatë të inoksit, i cili nuk lejon gërryerjen.

Mund të jetë subjekti më i kërkuar nga klientët në seksionin e çmimeve të rezervuarit të ujit. Sepse modelet e rezervuarëve të ujit janë shumë rezistente ndaj ndikimeve. Por kjo nuk dihet mirë për njerëzit që duan të blejnë këto magazina. Me fjalë të tjera, këto modele të rezervuarëve të ujit mund të përdoren për një kohë të gjatë pas blerjes. Në këtë mënyrë, nuk do t'ju duhet të kërkoni për çmimet e rezervuarit të ujit për shumë vite.

Rezervuari i ujit polietileni i prodhuar me teknologjinë e rrotullimit të zhvilluar të gjeneratës së re ka gjithashtu avantazhin e rezistencës ndaj rrezeve të diellit UV dhe ndikimit. Nga ana tjetër, të gjitha rezervuarët janë të stabilizuar me rreze ultraviolet. Me fjalë të tjera, siç u tha më lart, nuk i merr rrezet e diellit në magazinë. Në përputhje me materialet cilësore të përdorura, mund të ndikohen edhe çmimet e këtyre rezervuarëve të ujit.

Rezervuarët e magazinimit të polietilenit të prodhuar në furrat e trajtimit termik të përgatitur posaçërisht me kallëpe specifike për produktet me sistem rrotullimi kanë një tolerancë prej ± 3% në madhësi. Rezervuarët modularë të polietilenit prodhohen si një e tërë në një copë. Me stilin e tij të prodhimit, ai nuk ka nevojë për saldim shtesë dhe lidhës të tillë si thumba. Depozitat e polietilenit të prodhuara në përputhje me rregulloret e ushqimit përdoren në mënyrë të sigurt për ruajtjen e ujit të pijshëm dhe lëndëve të para të lëngshme të përdorura në industrinë ushqimore. Mbron në mënyrë të sigurtë ushqimet e ruajtura dhe kontribuon në një jetë të shëndetshme. Produktet e polietilenit kanë një veçori të përdorimit afatgjatë dhe përdoren për vite pa mirëmbajtje. Është e qëndrueshme, e lehtë për t'u pastruar dhe nuk mban erë. Mund të pastrohet lehtësisht me ujë nën presion ose me një leckë të lagur. Përveç parandalimit të formimit të algave, rekomandohet veçanërisht të zgjidhni produkte me ngjyrë blu për përdorim të jashtëm.

Karakteristikat e rezervuarit të ujit të polietilenit

Para së gjithash, ka dy pika të rëndësishme në ruajtjen e lëngjeve si papërshkueshmëria dhe avullimi. Depozita e depozitimit të ujit duhet të ruajë në mënyrë të sigurt lëngun që do të përmbajë kundër këtyre dy rreziqeve. Duke shtuar risi në rezervuarët e magazinimit të lëngjeve me cilësinë dhe funksionalitetin e tij, veçoritë e rezervuarit të ujit polietileni kanë avantazhe të spikatura. Lënda e parë e polietilenit është e përshtatshme për ruajtjen e ushqimit (klasa e ushqimit). Polietileni linear me densitet të ulët (LLDPE) është lëndë e parë 100% plotësisht e riciklueshme. Është me forcë të plotë, rezistente ndaj rrjedhjes me trashësinë e tij të veçantë dhe parandalon avullimin dhe formimin e algave me veçorinë e tij të stabilizuar me rrezet ultraviolet. Rezervuari i ujit, i cili prodhohet nga lënda e parë polietileni, nuk shkakton korrozion në kontakte të tilla si balta, uji i ndotur dhe dheu si sipërfaqe e jashtme. Preferohet gjithmonë në depozita magazinimi me epërsinë e tij që nuk deformohet nga faktorët e jashtëm.

Rezervuari i ujit polietileni i prodhuar me teknologjinë e rrotullimit të zhvilluar të gjeneratës së re ka gjithashtu avantazhin e rezistencës ndaj rrezeve të diellit UV dhe ndikimit. Rezervuarët e magazinimit të polietilenit të prodhuar në furrat e trajtimit termik të përgatitur posaçërisht me kallëpe specifike për produktet me sistem rrotullimi kanë një tolerancë prej ± 3% në madhësi. Rezervuarët modularë të polietilenit prodhohen si një e tërë në një copë. Me stilin e tij të prodhimit, ai nuk ka nevojë për saldim shtesë dhe lidhës të tillë si thumba. Depozitat e polietilenit të prodhuara në përputhje me rregulloret e ushqimit përdoren në mënyrë të sigurt për ruajtjen e ujit të pijshëm dhe lëndëve të para të lëngshme të përdorura në industrinë ushqimore. Mbron në mënyrë të sigurtë ushqimet e ruajtura dhe kontribuon në një jetë të shëndetshme. Produktet e polietilenit kanë një veçori të përdorimit afatgjatë dhe përdoren për vite pa mirëmbajtje. Është e qëndrueshme, e lehtë për t'u pastruar dhe nuk mban erë. Mund të pastrohet lehtësisht me ujë nën presion ose me një leckë të lagur. Edhe pse parandalon formimin e algave, rekomandohet veçanërisht të zgjidhni produkte me ngjyrë blu për përdorim të jashtëm.

Depozitat e ujit polietileni mund të transportohen lehtësisht me veçorinë e tyre të lehtë të lëndës së parë. Sipas dëshirës, vendi i përdorimit mund të ndërrohet pa asnjë dëmtim. Me veçorinë e tij 100% plotësisht të riciklueshme, rezervuarët e polietilenit janë në kategorinë miqësore me mjedisin. Është e mundur të riparohet kundër gabimeve të mundshme të përdorimit dhe është shumë e lehtë për t'u riparuar. Tregon rezistencë nga -5°C deri në 50°C. Depozitat e polietilenit LLDPE janë rezistente ndaj shumë kimikateve dhe ju rekomandojmë të kontaktoni përfaqësuesin e Karmod për një tabelë të përgjithshme të rezistencës kimike.

Prodhohen tre lloje të ndryshme të rezervuarëve të ujit polietileni. Këto janë rezervuarë polietileni horizontale drejtkëndëshe, vertikale cilindrike dhe horizontale. Depozitat vertikale të magazinimit prodhohen në 18 madhësi të ndryshme që variojnë nga 5 litra deri në 25,000 litra. Depozitat e ujit me tonazh të madh preferohen veçanërisht në objektet industriale për ruajtjen e ujit dhe kimikateve. Lëngjet e ushqimit mund të ruhen me kimikate të ndryshme si ujë, vaj dizel, acid, bojë të lëngshme. Në mbledhjen e ujërave të shiut preferohen depozita me tonazh të lartë, e cila është përhapur në vendin tonë kohët e fundit. Gjithashtu, ai ka përdorim funksional në ruajtjen e ujit nga zjarri duke u varrosur nën tokë në fabrika dhe objekte të mëdha industriale. Rezervuarët cilindrikë horizontalë prodhohen në 9 madhësi të ndryshme që variojnë nga 200 deri në 5000 litra. Depozitat prizmatike drejtkëndore horizontale të polietilenit prodhohen gjithashtu në rangun prej 100 deri në 500 litra dhe përgjithësisht preferohen për përdorime në kopsht dhe në shtëpi.

Llojet e rezervuarëve të ujit

Elemente të tilla si karakteristikat e lëndëve të para të përdorura në prodhim, stili i prodhimit, lloji i magazinimit, vendndodhja e përdorimit përcaktojnë llojet e rezervuarëve të ujit. Llojet e rezervuarëve të ujit të polietilenit, poliestër dhe metal inox përfshihen në grupimin e përgjithshëm sipas lëndëve të para dhe metaleve të përdorura në prodhimin e tyre. Këto tanke prodhohen në forma vertikale cilindrike, horizontale cilindrike, eliptike dhe prizmatike sipas lëndës së parë dhe vetive të mykut. Karmod, i cili ka prodhuar rezervuarë për ruajtjen e lëngjeve në këtë sektor që nga viti 1986, prodhon më shumë se njëqind modele në të gjitha llojet e rezervuarëve të ujit.

Depozitat e ujit të polietilenit prodhohen në rangun nga 50 litra deri në 25 ton duke përdorur lëndë të parë polietileni LLDPE. Prodhohet duke përdorur kallëpe të veçanta specifike për çdo produkt në 3 lloje të ndryshme të përbëra nga forma vertikale cilindrike, horizontale cilindrike dhe drejtkëndore prizmatike.

Depozitat e depozitimit të polietilenit kanë një mori modelesh në 31 madhësi të ndryshme. Ai mbron shëndetin e njeriut me standardin e tij të sigurisë ushqimore. Rezervuarët e polietilenit prodhohen si standard në ngjyrat e bardha dhe blu. Të dyja ngjyrat janë të mbrojtura nga rrezet UV dhe rekomandohet përdorimi i rezervuarëve të polietilenit blu, veçanërisht për përdorim të jashtëm. Depozita blu ofron mbrojtje të plotë kundër algave në përdorim të jashtëm. Përveç ngjyrave standarde të rezervuarit të polietilenit, prodhimi mund të bëhet në alternativa me ngjyra jeshile, të verdhë, portokalli dhe të zezë sipas preferencës së klientit dhe aplikacioneve të identitetit të korporatës.

Rezervuarët e ujit të polietilenit, të cilët prodhohen duke përdorur kallëpe speciale me teknologjinë më të fundit të rrotullimit të sistemit, kanë avantazhin e të qenit rezistent ndaj goditjeve dhe përdorimit afatgjatë. Lënda e parë e përdorur në rezervuarët e polietilenit është e standardeve evropiane dhe është e sigurt për shëndetin e njeriut. Gjatë procesit të prodhimit nuk përdoren ngjyra ose kimikate. Me sistemin e zhvilluar së bashku me përdorimet e zonës së hapur, kryhet edhe prodhimi i rezervuarëve të posaçëm polietileni për përdorime nëntokësore.

Rezervuarët e ujit poliestër janë në formë cilindrike vertikale dhe horizontale, elipse horizontale dhe prizmatike. Prodhimi mund të bëhet në rangun nga 200 litra deri në 100,000 litra. Llojet e rezervuarëve poliestër prej 20 deri në 100 tonë preferohen kryesisht për përdorim nëntokësor. Rezervuarët nëntokësorë prodhohen posaçërisht për përdorim nëntokësor, duke siguruar kështu rezistencë të lartë të forcës. Magazinat me tonazh të lartë përdoren si depozita magazinimi për shuarjen e zjarrit në fabrikë me prodhim të veçantë për mbledhjen e ujit të shiut dhe rregulloret e objekteve të prodhimit.

Depozitat e ujit inox prodhohen në tipe cilindrike dhe prizmatike vertikale dhe horizontale. Në prodhim preferohej fletë çeliku inox cilësore AISI 304 – 316 e përshtatshme për përdorim ushqimor. Me strukturën e tij të veçantë metalike, është rezistent ndaj korrozionit dhe nuk lejon ndryshkjen. Me teknikën e prodhuar posaçërisht, rezervuari u vulos dhe u kryen teste cilësore. Rezervuarët inox, të cilët prodhohen në rangun prej 500 deri në 100,000 litra, kanë gjithashtu këmbë të veçanta të bëra nga materiali inox. Në magazinat e tonazhit të madh vendoset një shkallë daljeje në magazinë dhe ka ergonomi përdorimi. Në të gjitha modelet, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme të rezervuarit kanë një sipërfaqe të lëmuar të rrëshqitshme dhe nuk ndoten lehtë. Mirëmbajtja e pastrimit është shumë e lehtë. Janë bërë aplikime standarde të nevojshme për lidhjen e përforcuesit të ujit, daljet e shkarkimit dhe daljet e treguesit të nivelit në rezervuarë. Është i përshtatshëm për t'u përdorur midis rezervuarëve të magazinimit për tanke magazinimi me tonazh më të lartë. Prodhimi dhe montimi në vend mund të bëhet në vendet e përdorimit me hyrje të ngushta. Mund të prodhohet me mikser.

Prodhim inovativ i rezervuarëve plastikë të ujit

Çfarë mund të jetë më e vlefshme se nevoja për ujë në jetën e njeriut?

Karmod Plastic ka qenë prodhuesi kryesor i rezervuarëve të ujit në Turqi në prodhimin e rezervuarëve të magazinimit të lëngjeve që nga viti 1986. Me objektin tonë të prodhimit të vendosur në Stamboll, ne eksportojmë në çdo rajon të Turqisë dhe në më shumë se 35 vende të botës. Ne i përgjigjemi një gamë të gjerë nevojash, nga përdorimi individual në përdorim industrial - në fabrikë, duke prodhuar rezervuarë uji plastikë dhe poliestër inovativë dhe me kosto efektive. Ne jemi të vetëdijshëm se sa jetike është kënaqësia juaj për suksesin tonë të vazhdueshëm dhe ne prodhojmë të gjitha llojet e rezervuarëve të ujit me cilësi të lartë me garancinë tonë të fabrikës.

Duke përdorur teknologjinë moderne të prodhimit, ne jemi në ballë në zhvillimin e zgjidhjeve të rezervuarëve të magazinimit të lëngjeve në Turqi dhe vendet përreth. Mund të na kontaktoni menjëherë për të marrë informacion dhe për të blerë nga stafi me përvojë i Karmod Plastic. Me produktet tona të rezervuarëve poliestër, ne sigurojmë ruajtjen e shëndetshme të ujit, që është nevoja më e madhe e qenieve njerëzore në të gjitha fushat e jetës. Ne prodhojmë me vetëdije përgjegjësie në magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur lëndët e para më të mira të blera enkas nga Evropa dhe materiale në përputhje me rregullat e ushqimit. Karmod Plastic, kompania e parë që vjen në mendje kur bëhet fjalë për prodhimin e rezervuarëve të ujit me tekstil me fije qelqi, gjithmonë punon për të arritur cilësinë më të mirë. Ne prodhojmë rezervuarë magazinimi të lëngjeve sipas standardeve dhe cilësisë ndërkombëtare me lëndën e parë polietileni kokrrizore dhe materialet FRP të tekstil me fije qelqi që përdorim. Në këtë mënyrë, rezervuarët tanë të ujit janë shumë të ndryshëm nga homologët e tyre në treg dhe kanë karakteristika superiore.

Ne kemi zgjidhje të ndryshme të rezervuarëve të ujit, nga zgjidhjet e ruajtjes në bodrume deri tek solucionet e brendshme. Ne prodhojmë rezervuarë me veçori alternative me produktet tona të rezervuarëve të ujit prej plastike, poliester dhe inoks. Kompania jonë, e cila prodhon gjithashtu rezervuarë silo ose rezervuarë konik për magazinimin industrial të zgjidhjeve industriale, prodhon zgjidhjet më të përshtatshme për ju duke prodhuar dizajne kallëp posaçërisht për nevojat tuaja. Ne po presim që ju të ofrojmë zgjidhje për të gjitha nevojat tuaja për ruajtjen e lëngjeve. Telefononi tani, tregoni stafit tonë me përvojë për nevojat tuaja të ruajtjes dhe njihuni me ndryshimin e zgjidhjeve të Karmod Plastic.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.