Depozita uji 100.000 litra

Modeli i depozita uji 100.000 litra dhe detajet e rezervuarit të ujit.
 • Gjerësia / Diametri400 cm
 • Gjatësia850 cm
 • Lartësia e Trupit300 cm
 • Lartësia Totale312 cm
 • Gjerësia e Fytit50 cm
 • Trashësia4 mm
 • Pesha Mesatare5.590 kg
 • Mëngë Notuese¾ "
 • Mansheta e Daljes3 "
 • Mëngë e Kullimit2 "
 • Kapaciteti100.000 Litra
 • Temperatura e Funksionimit-5°C +80°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.