Depozita uji 2.500 litra

Modeli i depozita uji 2.500 litra dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri140 cm
  • Lartësia225 cm
  • Trashësia3 mm
  • Lidhjen e daljes1¼ "
  • Kapak40 cm
  • Kapaciteti2.500 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.