Depozita uji 3 ton

Modeli i depozita uji 3 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Pesha85 kg
  • Gjerësia / Diametri130 cm
  • Lartësia141 cm
  • Gjatësia217 mm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti3.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.