Depozita uji 30 ton

Modeli i depozita uji 30 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
 • Gjerësia / Diametri290 cm
 • Gjatësia490 cm
 • Lartësia e Këmbës15 cm
 • Lartësia Totale315 cm
 • Gjerësia e Fytit45 cm
 • Trashësia3 mm
 • Pesha Mesatare1.230 kg
 • Mëngë Notuese¾ "
 • Mansheta e Daljes3 "
 • Mëngë e Kullimit2 "
 • Kapaciteti30.000 Litra
 • Temperatura e Funksionimit-5°C +80°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.