Depozita uji 45 ton

Modeli i depozita uji 45 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri300 cm
  • Gjatësia640 cm
  • Lartësia320 cm
  • Trashësia9 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti45.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.