Depozita uji 5 ton

Modeli i depozita uji 5 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Pesha90 kg
  • Gjerësia / Diametri205 cm
  • Lartësia176 cm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti5.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.