Depozita uji 60 ton

Modeli i depozita uji 60 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
 • Gjerësia / Diametri400 cm
 • Gjatësia600 cm
 • Lartësia e Trupit250 cm
 • Lartësia Totale262 cm
 • Gjerësia e Fytit50 cm
 • Trashësia4 mm
 • Pesha Mesatare3.796 kg
 • Mëngë Notuese¾ "
 • Mansheta e Daljes3 "
 • Mëngë e Kullimit2 "
 • Kapaciteti60.000 Litra
 • Temperatura e Funksionimit-5°C +80°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.