Depozita uji 7500 litra

Modeli i depozita uji 7.500 litra dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri165 cm
  • Lartësia365 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak40 cm
  • Kapaciteti7.500 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.