Depozita uji 8 ton

Modeli i depozita uji 8 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Pesha160 kg
  • Gjerësia / Diametri208 cm
  • Lartësia268 cm
  • Trashësia9 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti8.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.