Depozita uji 9 ton

Modeli i depozita uji 9 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
 • Gjerësia / Diametri192 cm
 • Gjatësia330 cm
 • Lartësia e Këmbës15 cm
 • Lartësia Totale217 cm
 • Gjerësia e Fytit45 cm
 • Trashësia2 mm
 • Pesha Mesatare340 kg
 • Mëngë Notuese¾ "
 • Mansheta e Daljes2 "
 • Mëngë e Kullimit2 "
 • Kapaciteti9.000 Litra
 • Temperatura e Funksionimit-5°C +80°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.