Karrocë tekstili 800 litra

Modeli i karrocave tekstile 800 litra dhe detajet e produktit...
  • Gjerësia 100 cm
  • Lartësia 100 cm
  • Gjatësia 100 cm
  • Trashësia 5 mm
  • Lartësia e plastikës 80 cm
  • Lartësia me rrota 115 cm
  • Gjatësia duke përfshirë këmbët 115 cm
  • Kapaciteti 800 Litra
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.