Kasolle të mëdha plastike për viçin

Modeli dhe çmimi i kasolleve plastike të madhësisë së madhe...
  • Gjerësia 130 cm
  • Lartësia 160 cm
  • Gjatësia 200 cm
  • Gjerësia e gardhit 130 cm
  • Lartësia e gardhit 100 cm
  • Gjatësia e gardhit 160 cm
  • Përmbajtje të caktuar Kasolle për viç + gardh metalik + gjilpërë për ushqim + grazhd + ujësjellës + vazo + shaminë dielli
  • Opsionale Kovë qumështi
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.