Mënyrat për ta Mbajtur Ujin në Rezervuarin tuaj të Ujit të Freskët dhe të Pastër
06 sht

Disa magazina janë bërë të njohura sepse përdoren shumë, sidomos për qëllime rurale. Në zonat rurale, modelet e rezervuarëve të ujit përdoren shumë për instalimin e sistemeve të grumbullimit të shiut. Kështu, burimi më i rëndësishëm i së ardhmes sonë është të paktën disi i mbrojtur.

Magazinat përdoren gjerësisht në industri si dhe në përdorim individual. Këto tanke kanë një rëndësi të madhe veçanërisht në transportin e lëndës së parë. Një magazinë përdoret për qëllimin e mbrojtjes së një përmbajtje kimike ose ushqimore pas ruajtjes, transportimin e tij nëse dëshironi, dhe evakuimin dhe përdorimin e tij kur është e nevojshme.

Uji nuk ka strukturë të përkeqësuar. Megjithatë, cilësia e tij mund të ulet ose rritet si rezultat i faktorëve të jashtëm. Qëllimi më themelor i një rezervuari është të mbrojë një përmbajtje në të, e cila mund të jetë uji. Kur uji bie në tokë, ai bashkohet me mineralet në tokë. Këto minerale janë shpesh të dobishme. Megjithatë, disa minerale mund të helmojnë ujin kur kombinohen.

Burimet ujore të marra nga sisteme të tilla si sistemet e grumbullimit të shiut mund të ruhen dhe të ruhen të padëmshme dhe të freskëta. Megjithatë, freskia e tij nuk është një kërkesë vetëm për ujin, por edhe për produktet ushqimore për shumicën e konsumatorëve. Një depo e mban përmbajtjen që ruani të freskët dhe të pastër. Por kjo do të thotë që ju e mbani depon të pastër dhe të sigurt. Ju mund ta mbani një përmbajtje të pastër dhe të freskët duke ndjekur hapat e mëposhtëm.

Mbani Gjithmonë Rezervuarin Puaj të Pastër.

Në mënyrë që një përmbajtje të jetë e pastër, të gjitha sipërfaqet në të cilat ruhet dhe në kontakt me të duhet të jenë të pastra. Në disa media thuhet se magazinat duhet të pastrohen çdo gjashtë muaj. Megjithatë, rekomandohet të pastrohet pas çdo përdorimi në disa depo të ndjeshme dhe ushqimore. Meqenëse nuk ka erë të keqe në rezervuarët e pastruar, krijohet një zonë sterile për përmbajtjen e ruajtur.

Një nga aspektet më të rëndësishme që duhet marrë parasysh gjatë pastrimit është zgjedhja e pastruesit. Pastruesi që do të përdoret gjatë pastrimit të rezervuarit nuk duhet të përmbajë kimikate dhe aroma të rënda. Mund të pastrohet me ujë nën presion në një nivel që nuk e dëmton rezervuarin.

Zgjidhni Depon e Duhur për Përmbajtjen.

Zgjedhja e një magazine të përshtatshme mund të jetë e vështirë në disa raste. Ndërsa modelet e rezervuarëve të ujit polietileni përdoren për shkak të përshtatshmërisë dhe lehtësisë së tyre në ruajtjen e ushqimit, rezervuarët poliestër përdoren për ruajtjen e përmbajtjeve kimike.

Rezervuarët prodhohen me tre lëndë të para të ndryshme: polietileni, poliestër dhe çelik inox. Këto lëndë të para janë përzgjedhur në kuadër të studimeve ÜR-GE sepse këto tre lëndë të para nuk kanë asnjë efekt në përmbajtjen e ruajtur. Lëndët e tjera të para të përdorura nga prodhues të tjerë në prodhimin e magazinës ndikojnë padyshim në përmbajtje. Le të marrim hekurin, për shembull. Kur vendosni ujë në një enë hekuri dhe prisni pak, pastaj pini ujin e pritjes, shija e tij është si hekuri. Kjo tregon se hekuri përzihet me ujin. Për të kuptuar më mirë depot, duhet t'i shqyrtojmë në thellësi depot, por para së gjithash është e nevojshme të shprehim disa veçori të përbashkëta të çdo depoje. Të gjitha produktet e magazinimit kanë një garanci dyvjeçare kundër defekteve të prodhimit. Të gjitha magazinat që keni përdorur mund të riparohen në objektet e prodhimit. Përveç kësaj, të gjitha rezervuarët mund të prodhohen në çdo ngjyrë të dëshiruar. Për këtë arsye, është e lehtë të kategorizohen përmbajtjet e ndryshme të ruajtura në këto depo.

Karakteristikat e Rezervuarit të Ujit të Polietilenit

Rezervuarët e polietilenit janë të përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit. Ky konformitet është njohur në arenën ndërkombëtare. Në këtë mënyrë, lënda e parë e shumë produkteve në kontakt me ushqimin është polietileni. Për të siguruar përputhshmëri të plotë, mbulesat e rezervuarit prodhohen gjithashtu duke përdorur polietileni. Në pjesën e mëngës është vendosur një mëngë prej bronzi. Pothuajse çdo shatërvan mund të përshtatet me këtë pjesë.

Rezervuarët e polietilenit kanë një metodë të ndryshme prodhimi nga të tjerët. Këto tanke prodhohen si monobllok. Mono do të thotë single ndërsa bllok do të thotë copë. Fjalë për fjalë, këto tanke prodhohen duke hequr polietilenin e derdhur në kallëpe në një copë. Në këtë mënyrë pastrohen më lehtë dhe çmimet e tyre janë mjaft të volitshme. Në fakt, ato janë magazina me çmimin më të volitshëm midis magazinës. Një tipar tjetër i lëndës së parë të polietilenit është se është i stabilizuar nga rrezet ultraviolet. Falë kësaj veçorie, magazina nuk merr rreze të dëmshme në të. Kështu, formimi i algave nuk shihet në të. Normat e temperaturës së punës janë gjithashtu mjaft ideale, por mund të përballojnë +50 gradë më të nxehtë.

Karakteristikat e Rezervuarit të Ujit Poliestër

Rezervuarët poliestër, nga ana tjetër, janë të njohur për rezistencën e tyre kimike. Për këtë arsye ka shumë përdorim në fushën e industrisë prodhuese. Ofron rezistencë të lartë kimike falë rrëshirës vinilester me bazë izoftale dhe epokside. Nga ana tjetër, këto tanke prodhohen duke përdorur fibra qelqi dhe rrëshirë poliester. Materiali kryesor i përftuar nga kombinimi i kësaj lënde të parë kombinohet duke përdorur ngjitës të veçantë. Në këtë mënyrë, këto tanke mund të prodhohen në përmasa shumë të mëdha dhe kanë avantazhin e montimit në vend. Normat e temperaturës së punës janë më të nxehtat +60 gradë. Dërgimi i një përmbajtjeje është shumë i lehtë falë këtyre depove. Gjithashtu, si tanket e tjera, këto tanke janë të stabilizuara nga rrezet UV. Nuk kalon rrezet e dëmshme brenda.

Karakteristikat e Rezervuarit të Ujit Inox

Këto tanke, prej çeliku inox, njihen si rezervuarët më të fortë. Arsyeja kryesore për qëndrueshmërinë e tij është struktura e fortë dhe izolimi i çelikut. Meqenëse është një material izolues, rrezet e dëmshme nuk hyjnë në të. Falë strukturës së tij të fortë, nuk shpohet ose plasaritet lehtë.

Këto tanke prodhohen nga materiali kryesor i marrë nga përzierja e çelikut dhe kromit. Ky material bazë është i kombinuar me saldim me argon në përputhje me dizajnin e rezervuarit. Për këtë arsye, këto tanke kanë mundësinë e montimit në vend ashtu si rezervuarët poliestër. Meqenëse mund të prodhohen magazina me tonazh shumë të madh, zakonisht ka një mbështetje me shkallë në dizajnet e tyre për të siguruar akses në pjesën e mbulimit.

Një tjetër nga karakteristikat më të rëndësishme të këtyre magazinës është temperatura e tyre e funksionimit. Këto tanke mund të punojnë deri në +80 gradë. Ky raport është më afër pikës së vlimit. Falë këtij avantazhi, shumë kimikate dhe produkte ushqimore mund të ruhen në këto depozita.

Në këtë artikull, ne diskutuam me ju se si ta mbani një përmbajtje të pastër dhe të freskët. Nëse dëshironi të zotëroni një depo ose të merrni informacion, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.