Depozita drejtkëndore e ujit 500 litra

Modelet e rezervuarit drejtkëndor 500 litrash dhe detajet e rezervuarit plastik të ujit
  • Pesha19 kg
  • Gjerësia / Diametri65 cm
  • Lartësia62 cm
  • Gjatësia152 mm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhjen e daljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti500 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.