Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit

Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit ofron ruajtje me kosto efektive të ujit me përvojën dhe ekspertizën e Karmod Plastic.

Rezervuarët e ujit janë përgjithësisht kuti të mbyllura në të cilat ruhet lëngu dhe lejojnë përdorimin e rregullt nëse është e nevojshme. Falë hapësirave të hyrjes dhe daljes, nuk lejon që pluhuri, papastërtia, mbeturinat ose materialet e dëmshme të hyjnë nga jashtë. Koncepti i kutisë së mbyllur është një emër i përshtatshëm për një rezervuar plastik drejtkëndor uji. Ka një trup prizmatik për shkak të strukturës së tij.

Modelet e rezervuarëve plastikë drejtkëndëshe falë dizajnit të tij, ai ka një strukturë që siguron forcë të plotë në tokë, nuk ndikohet nga luhatjet e lëngut brenda dhe parandalon dëmtimin e rezervuarit. Nuk ka këmbë dhe një dysheme të sheshtë. Falë rezistencës së plotë të trupit të tij të poshtëm ndaj tokës, ai siguron mbrojtje të plotë të lëngut brenda, edhe kur jeni në lëvizje.

rectangular plastic tanks
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit
Depozita drejtkëndore e ujit 100 litra
Depozita drejtkëndore e ujit 100 litra
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit
Depozita drejtkëndore e ujit 200 litra
Depozita drejtkëndore e ujit 200 litra
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit
Depozita drejtkëndore e ujit 300 litra
Depozita drejtkëndore e ujit 300 litra
Rezervuari plastik drejtkëndor i ujit
Depozita drejtkëndore e ujit 500 litra
Depozita drejtkëndore e ujit 500 litra

Grupi i rezervuarëve të polietilenit në përgjithësi përbëhet nga grupe të rezervuarëve vertikal, horizontal dhe drejtkëndor. Ne kemi depozita plastike vertikale të ujit që përshtaten në mënyrë perfekte në dyshemenë ku do të vendoset rezervuari, si në modelin drejtkëndor. Me strukturën e saj pa këmbë, pjesa e poshtme është në kontakt të plotë me tokën, duke lejuar përdorimin e sigurt të magazinës. Dallimi më i madh i rezervuarëve vertikal është se ato lejojnë ruajtjen e lëngjeve në tonazhe të larta deri në 25 tonë kapacitet.

Çmimet e rezervuarit plastik drejtkëndor të ujit

Ne kemi qenë një markë lider me ekspertizën, cilësinë dhe mirëkuptimin tonë të çmimeve që nga viti 1986. Ne prodhojmë produkte cilësore me teknologji të gjeneratës së re të përdorura në prodhimin tonë. Ne ofrojmë shërbimin me llojet e rezervuarëve drejtkëndëshe të ujit, të cilat janë prodhuar posaçërisht për çdo nevojë. Ne gjithashtu bëjmë një ndryshim me shërbimin tonë cilësor dhe çmimet e rezervuarit drejtkëndor të ujit me shumë karakteristika të favorshme.

Falë dizajnit të tij, mund të përdoret si rezervuar uji në makinë, rezervuar karvani, rezervuar uji shtëpiak etj. Depozitat tona të ujit, të cilat prodhohen për përdorime individuale, preferohen në të gjitha zonat për përdorim individual. Falë strukturës së tij, preferohet në zona lëvizëse me qetësi. Produktet tona, të cilat shpesh preferohen për përdorime individuale, nuk do ta lodhin xhepin tuaj me çmimet e tyre drejtkëndëshe të rezervuarit të ujit. Ju gjithashtu mund të ruani ujin tuaj të pijshëm me çmime që nuk ju lodhin xhepin dhe magazinat tona që mund t'i përdorni për shumë vite kur i blini.

Çmimet e rezervuarit të ujit në formë drejtkëndëshe polietileni kanë shifrat më të përshtatshme të shitjeve në grupin e produkteve. Modelet tona drejtkëndore, të cilat janë produktet më ideale për përdorime individuale, kanë gjithashtu avantazhet më tërheqëse për sa i përket çmimit.

Modele plastikë drejtkëndëshe të rezervuarëve të ujit

Një nga modelet e krijuara nga kompania jonë, e cila ka një larmi të pasur në prodhimin e rezervuarëve të ujit, janë modelet e rezervuarëve drejtkëndëshe polietileni. Këto modele, të cilat prodhohen në mënyrë ideale për përdorime individuale, përbëhen nga 4 lloje: 100 litra, 200 litra, 300 litra dhe 500 litra. Një tipar i përgjithshëm i rezervuarëve të depozitimit të ujit Karmod është se ato krijojnë koncepte të veçanta dhe të zhvillueshme për zona të ndryshme përdorimi.

Modelet drejtkëndëshe të rezervuarëve të ujit janë të përshtatshme për të gjitha nevojat tuaja. Në përgjithësi përdoret për ruajtjen e lëngjeve bazë si uji. Megjithatë, acid, karburant, naftë, kimike, detergjent, lëngje ushqimore etj. Mund të sillet në një strukturë të përshtatshme për përdorimin e të gjitha lëngjeve. Rezervuarët tanë, të cilët lejojnë ruajtjen e lëngjeve të ndryshme, mund të përdoren lehtësisht në shtëpi, kopshte, garazhe, makina, karvane, fabrika, zyra ose në çdo zonë që mund të mendoni, falë dizajnit të tyre të vogël dhe transportueshmërisë së lehtë.

Në ato më të mëdha, mund të preferohet në magazinat tona të modeleve poliester dhe inoks. Nëse do të përdoret në zonat bujqësore, kemi një rezervuar silo konik me këmbë hekuri që mund të ruajë ushqime të ndryshme të lëngshme dhe të ngurta.

Depozitat Prismatike të Ujit prodhohen në 4 modele të ndryshme

Produktet tona, të cilat kanë 4 modele të ndryshme si standard, mund të prodhohen në tonazhe dhe madhësi të ndryshme me prodhim të veçantë ose dizajne të reja kallëp. Dimensionet e rezervuarit të ujit drejtkëndor polietileni janë të fiksuara me prodhimet tona standarde. Megjithatë, mund të bëhen ndryshime në modelet dhe dimensionet në magazina që do të prodhohen me blerje masive ose projektim special. Si Karmod Plastic, ne kryejmë prodhime të veçanta me përdorimin e të gjitha llojeve të lëndëve të para plastike dhe projektojmë kallëpe me mjeshtrat më cilësorë të sektorit në strukturën tonë.

Modele drejtkëndëshe të rezervuarëve të ujit ekziston mundësia e prodhimit në ngjyra të ndryshme në të gjitha modelet tona të depozitave të ujit. Prodhojmë si standard në ngjyrat e bardha dhe blu. Megjithatë, ne kryejmë proceset e prodhimit në përputhje me çdo ngjyrë të dëshiruar në përputhje me nevojat e klientit. Ndër modelet e rezervuarëve drejtkëndëshe të ujit, shpesh preferohen rezervuarët portokalli, të kuqe, jeshile dhe gri, përveç ngjyrave të bardha dhe blu.

Zonat e përdorimit të rezervuarit drejtkëndor të ujit nga polietileni

Nëse jeni duke kërkuar për një rezervuar të lehtë për t'u përdorur që i përshtatet të gjitha nevojave, që strehon të gjitha llojet e lëngjeve, modelet tona drejtkëndëshe janë zgjidhja e duhur për ju. Falë strukturës së tij të vogël dhe zonës së gjerë të përdorimit, veçoritë drejtkëndore të rezervuarit të ujit janë të përshtatshme për çdo nevojë. Ne kurrë nuk mund të kufizojmë avantazhet dhe përdorimet e tij. Mund të forcohet, ngjyroset, shtresohet dhe prodhohet në kapacitete të ndryshme dhe mund të personalizohet plotësisht në përputhje me nevojat e përdoruesit.

Karakteristikat drejtkëndore të rezervuarit të ujit përveçse ekonomike, ka edhe shumë përparësi. Falë këtyre avantazheve, ai ka një gamë të gjerë zonash përdorimi. Vitet e fundit, veçanërisht ata që udhëtojnë me karvan, preferojnë modelet e rezervuarëve prizmatik të ujit nga polietileni për nevojat e rezervuarit të ujit të pastër të karvanit dhe rezervuarit të ujërave të zeza të karvanit. Falë strukturës së tij, ai mund të përdoret lehtësisht në karvane ose zona nën automjete. Përveç kësaj, edhe pse jo shumë shpesh, modelet drejtkëndore të rezervuarëve të ujit preferohen në zonat industriale. Si Karmod Plastic, ne prodhojmë produkte që mund t'i rezistojnë temperaturave +100 gradë si një rezervuar me ujë të nxehtë. Ai ofron zgjidhje për nevojat e përdorimit të ujit të nxehtë të makinerive dhe zonave të prodhimit në zona të mëdha fabrikash. Përkufizimi bazë i produkteve të rezervuarëve të ujit është të lejojë ruajtjen dhe përdorimin e lëngjeve. Për këtë arsye, rezervuarët prizmatikë përdoren gjithashtu si rezervuarë furnizimi me ujë në makinat e prodhuara posaçërisht.

Siç mund të shihet, rezervuari i ujit në formë drejtkëndëshe polietileni ka një zonë të gjerë përdorimi pavarësisht nga madhësia e rezervuarit. Cilado nga zonat industriale individuale apo industriale, zgjidhja mund të bëhet me modele të rezervuarëve drejtkëndëshe të ujit. Me kapacitete që variojnë nga 100 litra në 500 litra, ju mund të ekzaminoni produktet tona për nevojat tuaja të zgjidhjes së ruajtjes së ujit dhe të merrni një kuotë të shpejtë çmimi.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.