Depozita e ruajtjes së ujit 200 litra

Modele 200 Litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha8 kg
  • Gjerësia / Diametri58 cm
  • Lartësia70 cm
  • Gjatësia78 mm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti200 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.