Rezervuari plastik horizontal i ujit

Karmod Plastic prodhon rezervuarë plastikë uji në modele të ndryshme që mund t'i përdorni për procese të ndryshme të ruajtjes së lëngjeve. Modelet e rezervuarëve horizontalë të ujit me tonazh të lartë.

Karmod Plastic prodhon depozita horizontale të ujit polietileni në kapacitete dhe lloje të ndryshme me aplikime të ndryshme. Gama jonë e produkteve të rezervuarëve plastikë horizontalë të ujit, vëllimet e të cilave variojnë nga 200 litra në 5000 litra, prodhohen sipas standardeve ndërkombëtare dhe mund të përdoren për të gjitha llojet e nevojave të magazinimit.

Gjatë prodhimit të modeleve horizontale të rezervuarëve të ujit, përdoret lënda e parë polietileni LLDPE e përshtatshme për ushqim. Kështu, ai siguron përdorim të sigurt si në ruajtjen e ujit të pijshëm ashtu edhe në ruajtjen e produkteve të tjera ushqimore të lëngshme. Depozita e ujit plastik horizontal në portofolin e produkteve të kompanisë sonë u ofrohet klientëve në lloje të ndryshme cilindrike dhe prizmatike. Përveç modelit cilindrik, kemi edhe prodhime magazine të strukturave të ndryshme, të quajtura depozita drejtkëndore uji, të cilat prodhohen horizontalisht. Gjatë procesit të prodhimit të rezervuarëve të ujit të prodhuar në modele të ndryshme dhe rezervuarëve horizontale polietileni të ujit, rezervuari i ujit, i cili i nënshtrohet proceseve ideale të gatimit termik me teknologjinë e kallëpit rrotullues në objektet tona moderne të prodhimit, është superior ndaj homologëve të tij me trashësinë e tij optimale të murit. sipërfaqe të lëmuara dhe me shkëlqim.

plastic horizontal water tank
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 200 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 200 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 300 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 300 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 500 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 500 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 750 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 750 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 1.000 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 1.000 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 1.500 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 1.500 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 2.000 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 2.000 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 3.000 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 3.000 litra
Rezervuari plastik horizontal i ujit
Depozita e ruajtjes së ujit 5.000 litra
Depozita e ruajtjes së ujit 5.000 litra

Rezervuarët tanë, të cilët prodhohen duke përdorur lëndë të parë të cilësisë së parë në standardet evropiane dhe përmbajnë karakteristika të ndryshme, ofrojnë zgjidhje për nevojat tuaja të ruajtjes së lëngjeve, ndërkohë që çmimet e rezervuarëve horizontalë të ujit polietileni nuk do ta lodhin buxhetin tuaj. Rezervuari plastik horizontal i ujit, i cili prodhohet gati për t'u dërguar gati për përdorim, mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në banesat tuaja, objektet sociale, ujitjen e kopshteve dhe shumë zona. Ju mund të zgjidhni rezervuarin që ju nevojitet midis madhësive horizontale të rezervuarëve të ujit duke filluar nga 200 litra deri në 5000 litra dhe mund të merrni një kuotë të shpejtë çmimi në faqen tonë.

Çmimet e rezervuarit plastik horizontal

Që nga viti 1986, me njohuritë dhe përvojën e dhënë nga ekspertiza jonë, shesim depozita polietileni në përmasa të ndryshme të ndërmjetme nga 200 litra deri në 5000 litra në prodhimin e depozitave horizontale të ujit nga polietileni. Si kompani jemi marka që kemi më së shumti modele dhe grupe të ndryshme produktesh në këtë fushë. Çmimet e rezervuarit plastik horizontal të ujit gjatë kërkimit, duhet patjetër të ekzaminoni produktet Karmod Plastic.

Çmimet e rezervuarëve plastikë horizontalë të ujit bien në sy në krahasim me moshatarët e tyre, me shërbimin që ofrojmë, cilësinë e rezervuarëve tanë të lëngjeve, garancinë e rezervuarëve që prodhojmë dhe faktin që janë shumë ekonomikë në krahasim me zgjidhjet e tjera të rezervuarëve. Kompania jonë ofron sigurimin e cilësisë për çdo produkt në rezervuarët e ujit që prodhon dhe në të gjitha grupet e produkteve që prodhon për sektorë të ndryshëm.

Blerja e cilësisë më të mirë me çmimet më të favorshme të rezervuarit plastik horizontal do të kursejë buxhetin tuaj dhe do të gjeni një zgjidhje për nevojat tuaja të ruajtjes afatgjatë të lëngjeve me cilësinë e produktit tonë. Çdo model horizontal i rezervuarëve të ujit ka kapacitetet dhe avantazhet e veta të veçanta, si dhe çmimet e tyre. Magazinat tona, të cilat kanë karakteristika të cilësisë së lartë në krahasim me homologët e tyre, nuk e lodhin buxhetin tuaj me çmimet e tyre të arsyeshme dhe i shtojnë vlerë biznesit tuaj. Megjithëse dimensionet e rezervuarit horizontal të ujit janë afër kostos, çmimi rritet me rritjen e kapacitetit.

Modele plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit

Rezervuari horizontal i ujit nga polietileni gjen zgjidhje për nevojat tuaja të ndryshme si zonë përdorimi dhe e bën punën tuaj më të lehtë. Ne kemi 9 zgjidhje të rezervuarëve të ujit me madhësi të ndryshme që prodhojmë në modele horizontale. Rezervuarët horizontalë të ujit prodhohen posaçërisht për ju në modele të veçanta kallëpësh në përputhje me nevojat tuaja.

Duke marrë parasysh dëshirat tuaja, ne prodhojmë rezervuarë uji në madhësi të ndryshme të ndërmjetme si rezultat i punës intensive të departamentit tonë të R&D. Ju gjithashtu mund të bëni prodhim me opsione të ndryshme ngjyrash në magazinat tona, të cilat prodhohen si standard. Rezervuarët tanë, të cilët prodhohen duke përdorur lëndë të para standarde LLDPE dhe kanë përmasa të ndryshme horizontale të rezervuarëve të ujit, mund të prodhohen gjithashtu duke përdorur lëndë të para HDPE (heksen), PP (polipropilen), XLPE (polietileni i ndërlidhur). Çdo lëndë e parë ka karakteristikat e veta specifike.

Kur zgjidhni një rezervuar uji horizontal, cilat depo të lëngshme do të bëni dhe në cilën zonë do të vendoset rezervuari janë faktorët që ndikojnë në përzgjedhjen e lëndëve të para. Modelet horizontale të rezervuarëve polietileni mund të fillojnë nga 200 litra dhe të arrijnë deri në 5000 litra kapacitet. Magazinat tona, të cilat prodhohen me kapacitet deri në 5 ton në prodhim standard, mund të prodhohen me modele kallëp me porosi për kapacitete më të larta.

Përpara se të bëni dizajnin e kallëpit, mund të krijoni një grup rezervuarësh uji të tonazheve të dëshiruara duke lidhur më shumë se 5 tonë rezervuarë krah për krah me metodën e lidhjes paralele për të ruajtur në tonazhe të larta. Ju mund t'i lidhni rezervuarët krah për krah për të grumbulluar 50 ton ose 100 ton lëng. Nëse zona ku do të vendosni rezervuarin është e përshtatshme vertikalisht, mund të ekzaminoni modelet tona të rezervuarit vertikal të ujit. Ndërsa rezervuari plastik vertikal i ujit prodhohet deri në 5,000 litra, prodhimet tona vertikale të rezervuarit të ujit janë më të larmishme dhe mund të prodhohen deri në 25,000 litra. Po kështu, në të gjitha modelet e rezervuarëve polietileni që prodhojmë, mund të merrni depozita në kapacitetet që dëshironi me lidhje paralele.

Karakteristikat e rezervuarit horizontal të ujit nga polietileni

Të gjithë rezervuarët tanë të polietilenit prodhohen në përputhje me nevoja të ndryshme. Po kështu, magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur lëndë të parë poliester dhe fletë çeliku, kanë veçoritë e tyre dalluese. Në veçanti, modelet horizontale të rezervuarëve të ujit polietileni përfshijnë karakteristika të ndryshme nga procesi i prodhimit deri te dërgimi i rezervuarit dhe përdorimi i tij pas procesit të instalimit.

Modelet horizontale të rezervuarëve polietileni janë ndër zgjidhjet tona speciale të prodhuara për hapësira të ngushta. Ngushtësia e zonës ku do të vendoset vështirëson përdorimin e zonës që do të ruhet. Ne ofrojmë zgjidhje për nevojat tuaja për ruajtjen e lëngjeve në çdo zonë me magazinat tona me lartësi të ulët dhe gjerësi të gjatë.

Falë prodhimeve të bëra me lëndë të parë polietileni LLDPE të sjellë posaçërisht nga Evropa, ne prodhojmë magazina të qëndrueshme, të forta dhe me jetëgjatësi. Kompania jonë, e cila përdor standardet botërore në teknologjinë e prodhimit, përdor të njëjtin kallëp të veçantë në çdo produkt. Magazinat tona të qëndrueshme, të cilat krijohen nga djegia e lëndëve të para me densitet të lartë dhe të stabilizuara UV në kallëpe të veçanta, përdoren në mënyrë të sigurt në të gjitha zonat. Një veçori tjetër e depove tona është se dendësia dhe struktura e trupit mund të forcohen duke përdorur lëndë të para.

Magazinat e prodhuara me përdorimin e lëndëve të para intensive mund të përpunohen posaçërisht në kallëpe speciale për të rritur trashësinë e tyre. Në këtë mënyrë sigurohet ruajtja e sigurt e shumë lëngjeve nga nafta deri te kimikatet, nga acidet tek produktet ushqimore. Magazinat tona të stabilizuara UV prodhohen në ngjyra të ndryshme, duke minimizuar efektet e dëmshme të dritës së diellit. Në këtë mënyrë, produktet tona të rezervuarëve të ujit, të cilat kanë një strukturë trupore që mund të përballojë rrezet UV, ofrojnë përdorim të sigurt për shumë vite. Falë dimensioneve të rezervuarit horizontal të ujit polietileni, transporti dhe zhvendosja e produkteve është gjithashtu e lehtë. Rezervuari horizontal i ujit, i cili është i zbrazët, lejon që ai të zhvendoset lehtësisht në zonën e dëshiruar.

Zonat e përdorimit të rezervuarit horizontal të ujit nga polietileni

Uji është një burim i rëndësishëm për jetën e njeriut. Ruajtja e këtij burimi dhe përdorimi i tij në rast nevoje janë të rëndësishme në shumë pika. Nevoja për një rezervuar uji për objektet rezidenciale dhe tregtare lind për shumë arsye. Depozita e ujit që ne prodhojmë është prej materiali polietileni të cilësisë së lartë dhe ne kemi një lloj rezervuari polietileni të përshtatshëm për të gjitha nevojat tuaja për ruajtjen e lëngjeve.

Magazinat tona, të cilat prodhohen në modele horizontale, janë të përshtatshme për përdorim mbi tokë ose nëntokë, kushte të vështira klimatike ku kërkohen depozita të izoluara etj. tanket tona mund të përdoren si për qëllime shtëpiake ashtu edhe për ato tregtare të zonave industriale, bujqësore dhe peizazhore. Ju mund të blini një rezervuar nga rezervuari horizontal i ujit polietileni, ose mund të zgjidhni produktet tona në modele vertikale ose prizmatike.

Në të njëjtën kohë, falë aftësisë prodhuese të Karmod Plastic, magazinat e prodhuara nga 3 materiale të ndryshme kanë mundësinë të prodhojnë brenda një kompanie të vetme. Nëse nuk preferoni rezervuarët e polietilenit sipas nevojave tuaja, mund të zgjidhni rezervuarët poliestër ose një nga grupet tona të produkteve të rezervuarëve inoks. Ju gjithashtu mund të merrni shërbimin e riparimit dhe mirëmbajtjes së rezervuarit plastik horizontal nga kompania jonë. Modelet horizontale të rezervuarëve të ujit që ne prodhojmë përdoren kryesisht në nevojat dhe fushat e mëposhtme:

  • Depozita e ujit të pijshëm
  • Magazinimi i kimikateve
  • Magazinimi i ujërave të zeza
  • Grumbullimi i ujërave të shiut
  • Magazinimi bujqësor (ujitja, peizazhi, depozitimi i ujit, etj.
  • Ruajtja e lëngjeve në naftë, naftë dhe mazut
  • Magazinimi i mallrave ushqimore

Mund të renditet kështu. Mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për këshilla për zgjedhjen e llojit më të mirë të rezervuarit të ujit. Stafi ynë me përvojë i konsulentëve të shitjeve do t'ju udhëzojë në lidhje me rezervuarin e duhur të ujit ose rezervuarët tanë të lëngshëm të bërë nga materiale të ndryshme dhe do t'ju përcjellë informacionin më të saktë. Në këtë mënyrë, ju do të keni rezervuarin më të saktë të lëngut me koston më të përballueshme.

Gama jonë e gjerë e rezervuarëve të depozitimit të ujit janë të përshtatshme për të gjitha aplikimet shtëpiake, bujqësore dhe industriale. Duke marrë parasysh dimensionet e rezervuarit horizontal polietileni, ai dërgohet direkt nga stoqet tona për përdorim të sigurt në banesa, shtëpi, vila, apartamente, restorante, objekte sociale, komplekse sportive, sisteme bujqësore dhe vaditëse, sisteme të shpërndarjes dhe grumbullimit të ujit të pijshëm, çati. dhe shumë zona të tjera. ju mund të zgjidhni.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.