Depozita e ruajtjes së ujit 2.000 litra

Modele 2.000 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha58 kg
  • Gjerësia / Diametri128 cm
  • Lartësia130 cm
  • Gjatësia197 mm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti2.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.