Depozita e ruajtjes së ujit 300 litra

Modele 300 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha11 kg
  • Gjerësia / Diametri66 cm
  • Lartësia76 cm
  • Gjatësia98 mm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti300 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.