Depozita e ruajtjes së ujit 500 litra

Modele 500 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha19 kg
  • Gjerësia / Diametri73 cm
  • Lartësia85 cm
  • Gjatësia125 mm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti500 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
There are currently no items in your cart.