Depozita e ruajtjes së ujit 5.000 litra

Modele 5.000 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha140 kg
  • Gjerësia / Diametri180 cm
  • Lartësia184 cm
  • Gjatësia234 mm
  • Trashësia9 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti5.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.