Depozita e ruajtjes së ujit 750 litra

Modele 750 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha25 kg
  • Gjerësia / Diametri86 cm
  • Lartësia799 cm
  • Gjatësia168 mm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti750 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.