Depozita e ujit 1.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 1.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha30 kg
  • Gjerësia / Diametri95 cm
  • Lartësia161 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti1.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 1 Ton

Sot përdoret pothuajse në çdo pjesë të jetës sonë. Aq shumë sa që ndërsa përdoret në shtëpi për përdorime individuale, përdoret edhe në industri për përdorim institucional. Nëse shikojmë qëllimin e përgjithshëm të përdorimit; Ato janë mjetet që lejojnë që një lëng ose ushqim të ruhet në rezervuarë dhe të përdoret duke evakuuar kur është e nevojshme. Edhe pse këto magazina përgjithësisht dihet se përdoren në industri për shkak të vëllimit të tyre, ato në fakt mund të përdoren në shtëpi. Sistemet e grumbullimit të shiut, të cilat përdoren gjerësisht në Evropë, janë bërë të njohura në Turqinë e sotme. Sipas deklaratës së shkencëtarëve, Stambolli shfaqet ndër metropolet që përjetojnë etje në të ardhmen e afërt. Sidnej, i cili shfaqet edhe ndër këto metropole, ka krijuar stacione grumbullimi të shiut në të gjithë qytetin si zgjidhje për këtë problem.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 1 Ton

Këto tanke prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni. Kjo lëndë e parë ka veçori të stabilizimit UV. Depot e prodhuara nga kjo lëndë e parë nuk thithin rrezet e diellit. Në këtë mënyrë, formacionet e parazitëve si algat dhe kërpudhat nuk shihen në magazinë. Polietileni ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore si lëndë e parë. Në këtë drejtim, ju mund të ruani në mënyrë të sigurtë lëngjet dhe ushqimet tuaja të pijshme në këto depo. Nuk ka absolutisht asnjë prodhim nga lëndët e para të ricikluara apo përdorimi i ngjyruesve në objektet tona. Prandaj, produktet tona janë nën garancinë e kompanisë sonë për problemet tuaja që dalin nga prodhimi. Mirëmbajtja dhe riparimi i dëmeve të shkaktuara nga përdorimi mund të bëhet nga ne.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 1 Ton

Në këto magazina mund të ruani jo vetëm ushqime, por edhe kimikate apo përzierje kimike. Ju mund të ruani shumë kimikate të përdorura si lëndë të para, nga detergjentët deri te magazinimi. Por disa kimikate lëshojnë një nxehtësi. Temperatura e funksionimit të magazinave tona, të cilat prodhohen me lëndë të para plastike, është midis +50 gradë në temperaturën më të nxehtë dhe -5 gradë në atë më të ftohtë. Nëse shikojmë veçoritë e këtyre tankeve; Ai peshon 30 kilogramë, është 161 centimetra i lartë dhe ka një trashësi materiali 5 milimetra. Kapaku është 32 centimetra dhe ka një mëngë ¾ inç. Përveç kësaj, ju mund të montoni shatërvanin në çdo model që dëshironi në këtë model. Prodhohet ne dy ngjyra te ndryshme, te bardhe dhe blu, por mund te prodhohet ne cdo ngjyre qe deshironi. Nuk kërkon ndonjë kujdes të veçantë. Mund ta përdorni për shumë vite nëse e pastroni rregullisht.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.