Rezervuari plastik vertikal i ujit

Depozita vertikale e ujit plastik Karmod ofron zgjidhje shumë të mira për ruajtjen e ujit për vendet me hapësirë të kufizuar.

Karmod Plastic ka prodhuar tanke plastike vertikale të ujit me vite përvojë që nga viti 1986. Rezervuari vertikal i ujit në përgjithësi përdoret për ruajtjen afatshkurtër ose afatgjatë të të gjitha materialeve që përmbajnë lëng si uji, lëngu kimik, karburanti, lëngu ushqimor. Modelet vertikale të rezervuarëve të ujit mund të përdoren për të ruajtur pothuajse të gjitha llojet e lëngjeve, me strukturën e tyre të trupit dhe bazën e poshtme që përshtatet fort në tokë. Modelet e rezervuarëve vertikal të polietilenit janë produktet tona më të preferuara midis rezervuarëve të polietilenit të prodhuar në modele vertikale, horizontale dhe këndore midis rezervuarëve të magazinimit mbi tokë.

plastic vertical water tanks
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 50 litra
Depozita e ujit 50 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 100 litra
Depozita e ujit 100 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 200 litra
Depozita e ujit 200 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 300 litra
Depozita e ujit 300 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 500 litra
Depozita e ujit 500 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit të tipit tub 500 litra
Depozita e ujit të tipit tub 500 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 750 litra
Depozita e ujit 750 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 1.000 litra
Depozita e ujit 1.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit të tipit tub 1.000 litra
Depozita e ujit të tipit tub 1.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 1.500 litra
Depozita e ujit 1.500 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 2.000 litra
Depozita e ujit 2.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 3.000 litra
Depozita e ujit 3.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 4.000 litra
Depozita e ujit 4.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 5.000 litra
Depozita e ujit 5.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 8.000 litra
Depozita e ujit 8.000 litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 10.000 litra
Depozita e ujit 10.000 litra
10.000 Litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 15.000 litra
Depozita e ujit 15.000 litra
15.000 Litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 20.000 litra
Depozita e ujit 20.000 litra
20.000 Litra
Rezervuari plastik vertikal i ujit
Depozita e ujit 25.000 litra
Depozita e ujit 25.000 litra
25.000 Litra

Magazinat e prodhuara me lëndë të parë LLDPE të njohur si polietileni janë produkte me cilësi të lartë. Zona e përdorimit të të gjitha varieteteve është e ndryshme, dhe materialet e lëngshme mund të ndryshojnë duke u grumbulluar në të. Rezervuari vertikal i ujit nga polietileni është përgjithësisht ideal për përdorim në zona të hapura. Shpesh preferohet në zona të tilla si vreshta, kopshte, fusha, nën ndërtesa, shtëpi verore ose dimërore. Një nga arsyet më të rëndësishme për këtë është struktura ergonomike e trupit dhe U.V. veçoria e tij stabilizuese. U.V në magazina Falë stabilizuesit, mund të parandalohen probleme të tilla si algat, përkeqësimi, deformimi i lëngut brenda dhe grumbullimi i papastërtive në rezervuar. Në këtë mënyrë, rezervuari vertikal i ujit nga polietileni është më i favorshëm se modelet e tjera.

Në llojet tona të rezervuarëve polietileni, përveç modeleve vertikale të rezervuarëve të ujit, prodhohen llojet e rezervuarëve tanë plastikë horizontalë. Magazinat horizontale prodhohen me të njëjtën lëndë të parë dhe për shkak të lartësisë së tyre më të ulët, ato ofrojnë përfitime për kursimin e hapësirës. Rezervuari horizontal i polietilenit prodhohet nga një kapacitet prej 200 litrash deri në 5 tonë. Ne ju rekomandojmë të zgjidhni midis modeleve horizontale të rezervuarëve për të siguruar avantazhin e hapësirës, dhe modeleve të rezervuarit vertikal të ujit nga polietileni për nevojat tuaja për ruajtjen e tonazhit të lartë.

Çmimet e rezervuarit plastik vertikal të ujit

Prodhimi i rezervuarëve të ujit bazohet në punë intensive, punë dhe përvojë. Si rezultat i studimeve të R&D dhe P&D, ne po punojmë për të prodhuar magazinën më të mirë. Ne po përmirësojmë vazhdimisht magazinat tona në mënyrë që të kemi dizajnet më të sakta dhe avantazhet më ergonomike të përdorimit. Krahas gjithë këtyre punimeve, po punohet posaçërisht për çmimet e depozitave vertikale të ujit nga polietileni që nuk do t'i detyrojnë klientët tanë ekonomikisht. Ju mund të zgjidhni cilindo nga modelet vertikale të rezervuarëve të ujit me kuptimin tonë të çmimeve konkurruese në çmimet e rezervuarit vertikal plastik të ujit dhe cilësinë e rezervuarëve tanë.

Ju mund të zgjidhni më të përshtatshmet për nevojat tuaja midis madhësive të rezervuarëve vertikal të ujit nga polietilen të prodhuar nga Karmod Plastic, i cili ka madhësi të ndryshme. Çmimi i çdo rezervuari uji që zgjidhni ndryshon sipas madhësisë, kapacitetit dhe dimensioneve të tij. E rëndësishme është se për cilën nevojë do të zgjidhet magazina dhe përmasat e zonës së përdorimit. Ndryshimet e çmimeve në zgjedhjet e magazinës varen nga disa kushte. Këto mund të llogariten si tonazhi, ngjyra, madhësia, forma, përforcimi i rezervuarit dhe materialet shtesë që do të instalohen në të. Përveç kësaj, personalizime të ndryshme mund të shkaktojnë ndryshime në çmimet vertikale të rezervuarit të ujit.

Modelet e rezervuarëve vertikalë të plastikës

Prodhojmë depo të ndryshme polietileni, si mbi tokë ashtu edhe nën tokë, në varësi të kushteve të ndryshme mjedisore, zonës së përdorimit dhe kushteve. Magazinat mund të përdoren në këto dy mënyra të ndryshme në varësi të nevojës. Ndër rezervuarët e magazinimit që ne i quajmë mbi tokë ose mbi tokë, tanket që arrijnë tonazhin më të lartë në grupin e produkteve të polietilenit janë ndër modelet e rezervuarëve vertikal të ujit nga polietileni. Ofron ruajtje në kapacitete të larta deri në 25 ton. Magazinat me kapacitet të lartë magazinimi ju mundësojnë të prodhoni zgjidhje magazinimi me tonazh të madh për të gjitha llojet e lëngjeve.

Modelet vertikale të rezervuarëve të ujit mund të përdoren për ujë, vaj, karburant, detergjent, acid, çokollatë, vaj ulliri, vaj etj. Ofron zgjidhje për çdo sektor dhe çdo nevojë. Ju mund të zgjidhni nga modelet më të vogla vertikale të rezervuarëve të ujit duke filluar nga 50 litra dhe llojet vertikale të rezervuarëve të ujit me një tonazh të madh prej 25,000 litrash. Ndërsa kapaciteti i magazinimit rritet, zonat fikse si dimensionet, format, hapësirat hyrëse dhe dalëse dhe madhësia e kapakut të magazinës mund të ndryshojnë.

Për të dhënë një shembull nga modelet e rezervuarëve vertikal të ujit nga polietileni që lejojnë të ruhen të gjitha llojet e lëngjeve, rezervuari vertikal i ujit 50 litra, i cili është rezervuari ynë më i vogël, përmban 4 kg peshë, 54 cm lartësi, 37 cm gjerësi dhe 12 cm sipërfaqe të mbulimit. Nëse preferoni një rezervuar uji vertikal 3000 litra, ai ka një peshë prej 65 kg, një lartësi prej 197 cm, një gjerësi prej 145 cm dhe një strukturë mbuluese prej 44 cm. Depozita vertikale e ujit me tonazhin më të madh prej 25000 lireta ka një peshë prej 500 kg, një lartësi prej 355 cm, një gjerësi prej 310 cm dhe një sipërfaqe mbulimi prej 44 cm. Nga më i vogli tek më i madhi, ne prodhojmë depozita vertikale të ujit polietileni me 19 kapacitete të ndryshme dhe në varësi të ngjyrës që dëshironi.

Karakteristikat vertikale të rezervuarit të ujit dhe nevoja juaj kanë një rëndësi të madhe në zgjedhjen e modelit të rezervuarit. Për më tepër, rezervuarët vertikalë preferohen për grumbullimin e llojeve të lëngjeve si kimikatet ose acidet. Megjithatë, për shkak të faktorëve të ndryshëm si gërryerja dhe dendësia e lëngut që do të vendoset në rezervuar, ai duhet të prodhohet me përforcime të veçanta. Si Karmod Plastic, ne mund të ndërtojmë një magazinë standarde me norma të ndryshme përforcimi deri në 100% përforcim. Në këtë mënyrë, ne maksimizojmë jetën e shërbimit të rezervuarit duke siguruar ruajtjen e lëngut.

Gjatë zgjedhjes së modelit të rezervuarit, lëngu që do të vendoset duhet të analizohet mirë dhe raportet e forcimit të mos bëhen pak a shumë. Për shembull, ju dëshironi të ruani një derivat të karburantit në një nga modelet vertikale të rezervuarit të ujit. Nëse veçoria acidike e lëngut, dendësia e tij dhe faktorët gërryes zgjidhen duke forcuar rezervuarin me 30%, kur ky rezervuar forcohet me 70%, do të prodhohet më shtrenjtë se normalja si çmimi i rezervuarit të ujit. Jetëgjatësia e rezervuarit do të jetë më e gjatë se normalja, por do të jetë më e shtrenjtë se rezervuari normal pasi forcohet më lart se vlerat e tij normale. Nëse forcohet me një vlerë të tillë si 10%, ky tank do të ndahet me kalimin e kohës ose do të shpërthejë, duke shkaktuar rezultate më të këqija. Për këtë arsye, përzgjedhja më e saktë e rezervuarit është bërë për ju nga ekipet tona të ekspertëve sipas derivatit të lëngshëm. Për të arritur rezultatin më të saktë midis modeleve të rezervuarit vertikal të ujit nga polietileni, duhet të zgjidhni cilësinë Karmod Plastic.

Karakteristikat e rezervuarit vertikal të ujit nga polietileni

Dendësia dhe rrjedhshmëria e lëngjeve ndryshojnë. Meqenëse shumica e lëngjeve kanë vlera të larta për sa i përket rrjedhshmërisë, ato mund të rrjedhin lehtësisht përmes çarjes ose çarjes më të vogël. Në këtë faktor, ka një rëndësi të madhe kur zgjidhni një rezervuar polietileni. Rezervuari vertikal i ujit është planifikuar deri në detajet e fundit për sa i përket veçorive të tij. Përpara se të prodhohen modelet vertikale të rezervuarëve të ujit, bëhen të gjitha analizat teknike, llogariten probabilitetet dhe zgjidhen materialet më të mira në përzgjedhjen e kallëpeve dhe lëndëve të para. Pas fazës së prodhimit, ai vihet në prova të vështira.

Karmod Plastic ofron përdorim fleksibël për sa i përket veçorive vertikale të rezervuarit të ujit midis të gjitha produkteve në grupin e rezervuarëve të polietilenit. Sidomos duke qenë se është në modelin vertikal, jep përparësi për sa i përket hapësirës dhe grumbullimit kur vendosen disa magazina krah për krah. Përveç kësaj, duke qenë se rezervuarët vertikal të ujit kanë një strukturë trupore të ngushtë dhe të gjatë, ato mund të krijojnë presion brenda vetes kur dëshirohet të sigurohet një rrjedhje e lëngut në rënie duke i vendosur ato në një zonë të lartë nga toka dhe të lejojnë që uji të rrjedhë lehtësisht.

Zonat e përdorimit të rezervuarit vertikal plastik të ujit

Ruajtja e ujit ose lëngjeve është qëllimi kryesor në rezervuarët e polietilenit. Rezervuarët e magazinimit përdoren për të transportuar lëngun në zonën e dëshiruar me tuba. Në varësi të lëngut dhe zonës së përdorimit, duhet të zgjidhet ajo më e sakta midis veçorive vertikale të rezervuarit të ujit. Zonat e përdorimit të rezervuarit vertikal plastik të ujit janë shumë të gjera. Siç e përmendëm edhe më parë, ofron mundësinë për të ruajtur të gjitha llojet e lëngjeve. Këto arsye janë të përshtatshme për një gamë të gjerë sektorësh dhe përdorimesh personale, nga përdorimet individuale deri tek ato industriale. Ju mund të blini çdo rezervuar nga dimensionet vertikale të rezervuarit të ujit nga polietileni dhe ta përdorni lehtësisht.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.