Depozita e ujit 1.500 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 1.500 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha35 kg
  • Gjerësia / Diametri112 cm
  • Lartësia159 cm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti1.500 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Depozita Vertikale e Ujit 1,5 Ton

Sot prodhohet në një formë të përshtatshme për pothuajse çdo nevojë. Duke qenë se prodhohet në përputhje me çdo nevojë, është edhe shumë i volitshëm për sa i përket çmimeve. Falë dizajnit të tij vertikal, ai nuk zë shumë hapësirë në zonën ku është vendosur. Është gjithashtu shumë i përshtatshëm për përdorim në linjat e prodhimit.

Nëse i shqyrtojmë këto depozita uji përsa i përket lëndëve të para; Është prodhuar nga LLDPE, e cila është shkurtuar në gjuhën e kimisë, domethënë polietileni linear me densitet të ulët. Emri bisedor i polietilenit është plastik. Arsyeja pse polietileni përdoret si lëndë e parë është se është i përshtatshëm për ushqim në nivel ndërkombëtar. Gjithashtu, polietileni i përdorur në prodhimin e këtyre magazinës është i stabilizuar në rrezet UV. Prandaj, rrezet ultravjollcë nuk depërtojnë në këto depo. Në këtë mënyrë nuk vërehet formimi i algave dhe kërpudhave në magazinë.

Këto depozita uji prodhohen si monobllok, pra si një copë e vetme. Në këtë mënyrë, nuk bëhen ngjitje ose thumba me një pjesë shtesë. Në këtë mënyrë këto magazina janë më të qëndrueshme. Duke qenë se prodhohet si monobllok, nuk rrjedh në asnjë mënyrë. Përsëri, duke qenë se prodhohet në këtë mënyrë, sipërfaqja e brendshme e tij është e rrëshqitshme, duke lehtësuar kështu pastrimin. Dizajni i fytit të këtyre rezervuarëve është gjithashtu i dizajnuar me një diametër të përshtatshëm për pastrim më të lehtë. Përveç kësaj, nuk ka erë të keqe dhe papastërti në rezervuarët që pastrohen rregullisht.

Avantazhet e Rezervuarit Vertikal të Ujit 1,5 Ton

Ka shumë përparësi që këto depozita uji ofrojnë për përdoruesit e tyre. Ndoshta më e rëndësishmja nga këto avantazhe është se është e lëvizshme. Falë strukturës së saj vertikale, ajo mund të vendoset krah për krah në zonën që do të transportohet. Ky është një tipar shumë tërheqës për markat që duan të mbajnë lëndë të parë.

Një avantazh tjetër i rëndësishëm është avantazhi i ngjyrës. Rezervuarët e prodhuar fillimisht janë prodhuar me opsione ngjyrash të bardha dhe blu. Megjithatë, këto depo mund të prodhohen në çdo gamë ngjyrash të dëshiruar. Meqenëse të gjitha produktet tona janë nën garanci kundër defekteve të prodhimit, markat mund ta përdorin lehtësisht një opsion të tillë. Përveç kësaj, të kesh më shumë opsione ngjyrash e bën më të lehtë kategorizimin e lëngut ose ushqimit në rezervuar.

Një avantazh tjetër i rëndësishëm është përdorimi i lëndëve të para cilësore. Asnjë lëndë e parë e ricikluar ose ngjyrues nuk është përdorur në asnjë prej produkteve të prodhuara. Ne prodhojmë çdo produkt të prodhuar me përvojën tonë dhe sistemet moderne të prodhimit që nga viti 1986.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.