Depozita e ujit 2.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 2.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha45 kg
  • Gjerësia / Diametri128 cm
  • Lartësia162 cm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti2.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 2 Ton

Rezervuarët e ujit përdoren për pothuajse shumë qëllime sot. Kur shikojmë qëllimet e përdorimit të tyre në përgjithësi, ato janë mjete që lejojnë që një lëng ose ushqim të ruhet dhe më pas të evakuohet dhe të përdoret kur nevojitet.

Këto tanke prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni. Lënda e parë e polietilenit është në përputhje me rregulloret ndërkombëtare të ushqimit. Në këtë mënyrë, ju mund të ruani lëngje të pijshme dhe ushqime në këto depozita. Përveç kësaj, përshtatshmëria e tij për ushqim është miratuar nga Ministria e Shëndetësisë. Përveç kësaj, kjo lëndë e parë është e stabilizuar në rrezet UV. Rrezet ultravjollcë nuk depërtojnë në këto tanke, të cilat prodhohen duke përdorur këtë lëndë të parë.

Përveç kësaj, rezervuarët në këtë model prodhohen në një bllok, domethënë në një copë, gjatë fazës së prodhimit. Ka shumë përparësi të prodhimit në një copë. Njëra prej tyre është se prodhohet pa asnjë ngjitje apo thumba. Tanket e prodhuara pa bashkëngjitje dhe ribatina nuk rrjedhin. Meqenëse është prodhuar në një copë, pjesa e brendshme ka një dysheme të rrëshqitshme. Në këtë mënyrë mund të pastrohet më lehtë. Nuk ka erë të keqe dhe papastërti në rezervuarët që pastrohen rregullisht.

Ashtu si të gjitha produktet tona të prodhuara, edhe këto magazina model janë nën garancinë tonë kundër defekteve të prodhimit. Përveç kësaj, operacionet e riparimit dhe të mirëmbajtjes mund të kryhen kundër dëmtimit të shkaktuar nga përdorimi. Gjithashtu, lëndët e para të ricikluara apo ngjyruesit nuk përdoren kurrë në objektet tona ku prodhimi kryhet me sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit.

Karakteristikat e Rezervuarit Vertikal të Ujit Plastik 2 Ton

Ka shumë veçori që tanke të tilla ofrojnë për përdoruesit e tyre. Më e rëndësishmja nga këto karakteristika është se është e lehtë për t'u transportuar, gjë që është veçanërisht e rëndësishme për markat që transportojnë lëndë të parë. Falë dizajnit të tij, ju mund të grumbulloni shumë magazina krah për krah.

Një veçori tjetër është se mund të pikturohet në paletën e ngjyrave që dëshironi. Edhe pse në prodhim ofrohen vetëm variante të ngjyrës blu dhe të bardhë, prodhimi mund të bëhet në ngjyrat e dëshiruara nga përdoruesit. Shumëllojshmëria e madhe e ngjyrave mundëson kategorizimin e përmbajtjes në magazinë.

Nëse shikojmë veçoritë teknike të këtyre tankeve; Pesha e tij është 45 kilogramë, lartësia e tij është 162 centimetra dhe trashësia e materialit është 6 milimetra. Diametri i kapakut është 44 centimetra. Temperatura e funksionimit varion midis -5 gradë më të ftohtë dhe +80 gradë më të nxehtë.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.