Depozita e ujit 4.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 4.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha88 kg
  • Gjerësia / Diametri160 cm
  • Lartësia213 cm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti4.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 4 Tonë

Këto tanke përdoren pothuajse kudo sot. Duke qenë se transportohet lehtë në industri, preferohet shumë në transportin e lëndëve të para, në shtëpi sepse është e lehtë për t'u grumbulluar krah për krah dhe nuk zë shumë hapësirë.

Skrapi i ricikluar, lëndët e para të ricikluara ose ngjyruesit nuk përdoren kurrë në objektet tona të prodhimit. Ne jemi kaq të sigurt në produktet tona saqë ato janë të garantuara kundër defekteve të prodhimit. Përveç kësaj, magazinat tuaja që janë konsumuar ose dëmtuar për shkak të përdorimit mund të riparohen nga ne.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 4 Tonësh

Këto tanke model prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni. Polietileni njihet si plastik në mesin e njerëzve, por polietileni që përdorim gjatë prodhimit të këtyre rezervuarëve është polietileni linear me densitet të ulët.

Kjo lëndë e parë ka shumë përparësi. Më e rëndësishmja prej tyre është konformiteti i tij me ushqimin në nivel ndërkombëtar. Kjo do të thotë që ju mund të ruani ushqime dhe lëngje të pijshme me qetësi në magazinat tona të prodhuara duke përdorur këtë lëndë të parë.

Një avantazh tjetër i kësaj lënde të parë është se është i stabilizuar në rrezet UV. Në këtë mënyrë, këto tanke kanë rezistencë të lartë ultravjollcë. Kjo do të thotë se këto magazina nuk marrin rrezet e diellit në to. Në këtë drejtim, algat dhe kërpudhat e derivateve nuk mund të formohen në këto depozita dhe do të krijohet një mjedis më i shëndetshëm për ushqimin tuaj.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 4 Tonësh

Këto tanke prodhohen në ambientet tona me sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit. Në këtë mënyrë, rezervuarët e polietilenit prodhohen si monobllok, me fjalë të tjera, si një copë. Këto tanke të prodhuara në këtë mënyrë nuk rrjedhin sepse janë të paplota dhe pa ribatina. Përveç kësaj, duke qenë se sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme janë të lëmuara, pastrohet lehtë. Përveç kësaj, falë diametrit të fytit që lehtëson pastrimin, mund ta pastroni lehtësisht me ujë nën presion. Ndërkohë në magazinat që pastrohen rregullisht nuk ka erë të keqe dhe papastërti.

Disa lëndë të para kimike dhe përzierje kimike lëshojnë nxehtësi. Disa ushqime mund të kenë nevojë gjithashtu të ruhen të nxehta pas gatimit. Prandaj, këto magazina kanë temperatura funksionimi në një temperaturë ose ftohtësi të caktuar. Këto depo mund të funksionojnë midis -5 gradë më të ftohtë dhe +50 gradë më të nxehtë. Edhe rezervuarët tanë prej çeliku inoks janë idealë për lëngje dhe ushqime më të nxehta dhe mund të punojnë deri në +80 gradë. Përveç këtyre, këto tanke prodhohen me dy opsione ngjyrash sipas standardit të prodhimit. Këto ngjyra janë blu dhe e bardha. Megjithatë, ne mund të prodhojmë në çdo gamë ngjyrash për klientët tanë që duan të prodhohen me një ngjyrë të ndryshme nga këto ngjyra. Ju mund të merrni informacion nga stafi ynë ekspert për këtë dhe informacione të tjera.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.