Depozita e ujit 5.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 5.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha90 kg
  • Gjerësia / Diametri205 cm
  • Lartësia176 cm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti5.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
There are currently no items in your cart.