Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 10.000 Litra

Detajet e rezervuarit të ujit me tonazh të madh 10 tonësh dhe rezervuarit të magazinimit nga fije qelqi
  • Gjerësia / Diametri190 cm
  • Gjatësia360 cm
  • Lartësia210 cm
  • Trashësia5,5 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti10.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.